2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sorozatok Vol2.

    Vége a Dexternek, a Breaking Badnek is. A Californicationból is az utolsó évad jön. Mit fogok nézni ez után??
    Ott van még az American Horror story amit abbahagytam az első évad után, az annyira nem jött be.

    A walking deadet is meguntam a 3. évadnál már. Ott az első évad Isten volt tényleg, a 2 évad barátok köztös feelingje után picit felüdülés volt a 3. évad, de már annyira nem izgat hogy kövessem.
    A Mentalista már picit uncsi, ugye megvan Redjohn is, de azért bele-belenézegetek mert Patricet nem lehet megunni :K

    A Big Bang Theoryt se nézem már 2 éve, pedig az eleje annak is bejött, előtte még Jóbarátok (az Így jrtam anyátokkal nagyon nem jött be) Még anno a Chuck volt a nagy kedvenc, de az is véget ért, már tényleg nem maradt szinte semmi amit nézhetnék.

    Mit tudnátok ajánlani? Nem hátrány ha szinkronos, szeretem magyarul nézni, de persze a felirattal sincs nagy gondom :) :R

    gtamate2 10 éve 13

  • Minek akarok én segíteni másoknak? Facebuckos gépösszerakó.

    Segíteni akartam, de rájöttem hogy valakinek felesleges. Egyik ismerősöm gépet rak össze, és facebookra posztolta hogy ez márpedig az ő gépe lesz, de szívesen várja a javaslatokat, hát nem kellett volna beleszólnom.

    Na de a konfig főbb alapjai:
    FX 9370
    Asus SABERTOOTH 990FX
    Sapphire R9 270X
    Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz
    120gb Samsung evo ssd

    Próbáltam elmagyarázni neki már privátban is hogy ennyiből simán kijön egy i5 és játékban nincs előnyben az fx-nek. Linkeltem kb 6 tesztet neki, és próbáltam felvázolni hogy a játékoknak inkább erősebb videókártya kellene, na de élvezzétek, én csak a végén szállok be (Máté néven).

    A neveket kitakartam a személyiségi jogok etc. miatt.

    gtamate2 10 éve 16

  • Egy erős gépet minden áron, de csak a legjobb áron, avagy egy tudatos vásárlás

    Sziasztok,

    Exkonfigom elöljáróban: Asus P5ql-epu, Intel Q8200@2.8GHZ, HD5750 512mb, 4 gb ram, ctg 450,

    Pár hónapja úgy döntöttem hogy eladom a gépemet és frissítek egyet a konfigomon. Mivel S775-ről volt szó, először elgondolkoztam hogy mi lenne ha csak egy erős procit tennék bele, mondjuk egy Q9550-et. Ekkor az aprón megláttam az áraikat :Y , szóval gyorsan el is vetettem ezt az ötletet. Szóval beugrottam a helyi topicba hogy megnézzem az ajánlásokat.

    Először VGA-ból én mindig csak újat szeretek venni, mert halt már meg nálam akkor amikor már csak pár hét volt a gariból, szóval ez csak újonnan játszott, ekkor meg még nem is nagyon volt használtan. szóval decemberben nagyon jó áron voltak a vga-k, úgyhogy beneveztem egy Asus GTX660 DCU2 OC verzióra. Ajándékba járt hozzá az Assasins Creed 4, illetve a Splinter Cell Blacklist. 45k-ért egész jó bolt volt.
    Sajnos a konfigomban viszont olyan 50-60% körüli volt a kihajtás, szóval egyértelműen kellett egy új proci, nem akartam ennyi erőt hagyni a gpuban. Közben pedig eladtam az 5750-emet is 12.5k-ért.
    A kártya nagyon csendes és hűvös jószág, nagyon megkedveltem, mert annak ellenére hogy az 5750-től kb 2x erősebb, ahhoz képest kb azonos hőmérsékleten ment, pedig már az is csendes kártya volt :)
    A mellékelt AC4-et eladtam 5k-ért.

    Folytatás...

    gtamate2 10 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.