2021. július 30., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Gigabyte GT220 vagy Sapphire HD5570

  Üdv!

  VGA vásárlása előtt állok. Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi, melyik érdemesebb megvásárolni?

  A két lehetőség:

  -Gigabyte GT 220 1GB ddr3
  Core 680 Mhz
  Memory 2 Ghz
  128bit
  Az ára: szállítással együtt ~ 16 000 huf

  -Sapphire HD5570 512mb gddr5
  Core 650 Mhz
  Memory 4 Ghz
  128bit
  Az ára: szintén szállítással együtt 18 000 huf

  Mindig is Nvidia párti voltam, azt hittem hasonló árban találok hasonló tudású Nvidia-s az ATI-hoz képest.Sajnos nem jól gondoltam. Az ATI videókártyáktól azért tartózkodtam/tartózkodom, mert olvastam már , hogy az ati catalyst ( ami tudomásom szerint a vga kezelését hivatott intézni) hibásan került ki. Nvidia-nál nem tapasztaltam ehez hasonlót.
  Kinek mi a véleménye?

  gortyn 10 éve 6

 • Vodafone net valóban egyszerűen és gyorsan?!

  Üdv!
  Régóta olvasgatom a cikkeket és személyes bejegyzéseket és most jutottam el odáig, hogy be kell regisztrálnom.
  Mivel első írásom, inkább személyes bejegyzésként teszem közzé a felmerült problémát, remélem lesz olyan akinek hasznos lesz.
  Nemrégiben az intézmény ahol dolgozom egy pályázat keretében vásárolhatott mobil internetet. Kérdés szegődött hozzám: " melyik a legjobb szolgáltató?". Utána néztem mind a 3 szolgáltatónál és az oVodafone-t találtam a legkedvezőbbnek.
  Tehát vásárolt az intézmény egy mobilnetet, gondolván jó lesz az még valamire. Ott kezdődtek a problémák, hogy a vásárlás megtörténte után megérkezett hozzánk a csodálatos vodás stick. Gondoltunk bedugjuk, kér egy pin-t bepötyögjük nek ia 4 számjegyű kódot és kész is, él a kapcsolat...
  Ennek így kellene lennie :) Ehelyett mi volt? 3 napig járkálni kellett a szolgáltatóhoz, ugyanis elfelejtették aktiválni a sim-et =D ( netezzé birka) A járkálásokkal elértük , hogy aktiválta lett a sim, de a gép/gépek továbbra sem tudtak kapcsolatot létesíteni a szolgáltatóval.

  Folytatás...

  gortyn 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.