2022. szeptember 26., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Belevágjak-e a Witcher 3-ba anélkül, hogy játszottam volna az előzményekkel?

  Mivel nagy Mass Effect fan vagyok, olvasgattam Romvr tesztjét a játékról, és a hozzászólásokat és egészen kedvet kaptam... a Witcher 3-hoz :DDD

  Anno pont a Mass Effectnél volt az, hogy a 3-al ismerkedtem meg először, egy haver játszott vele és őt néztem. Előtte annyit tudtam a szériáról, hogy van ilyen, de az az 1-2 óra annyira megtetszett, hogy végigtoltam az egészet az első résztől kezdve.

  A probléma itt most annyi, hogy akkor egyetemistaként ezt a nyári szünetben simán megtehettem, de most már meló mellett nagyon limitált időm van játszani. Arra biztos nincs időm, hogy 300-400 órán át elmerüljek a witcher világában (illetve lenne, mert most is szoktam játszogatni, csak kb jövő karácsonyra végeznék vele :D ), mert kb eddig tartana egy 3 részes, fullos, vagy ahhoz közelítő végigjátszás a mellékküldetésekkel.

  A kérdés tehát adott: belekezdhetek-e a 3. résszel a játékba, fogom érteni a dolgokat, vagy annyira egymásra épülnek a részek, hogy meg se próbáljam?

  freeknight 5 éve 29

 • Life is Strange - Donnie Darko üdvözletét küldi

  A Telltale Games után a japán illetőségű Square Enix is megpróbálkozott egy epizódokra bontott történetközpontú kalandjátékkal.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.