2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Unkilled játékbemutató

    Szeptember első napjaiban vált elérhetővé jelen írásom alanya, az Unkilled, melyet világszerte millióan vártak már. A Dead Trigger játékokat ismerő és játszó embereknek nagyon (tényleg nagyon) ismerős lehet, de erről majd később..

    Maga a játék ingyenesen tölthető le és cirka 184 mb-ot foglal majd el IOS vagy
    Androidos eszközünkön.
    Indítás után egy rövid intro fogad minket, amely előrevetíti, hogy mire is számíthatunk:
    Egy zombi apokalipszisben találjuk magunkat, és küzdenünk kell a túlélésért.

    A bevezető videó egy tutorial pályával folytatódik, mely az alapvető irányítást segít elsajátítani. Nagy piros pont jár érte, mert ahhoz képest, hogy egy FPS játékról beszélünk, pofon egyszerű a kezelése gamepad nélkül is.
    Grafikailag picit visszalépés a DT2-höz képest, de annak aki most játszik vele először, koppanni fog az álla, ugyanis a game gyönyörű,akárcsak a hangeffektek, amit fej- vagy fülhallgatóval lehet igazán élvezni. Fegyverek egész tárházából válogathatunk kedvünkre, kézi szúró és vágó fegyverekből indulva golyószórókon át egészen a nehéz tüzérségi puskákig.

    Folytatás...

    Ferenczi Áko 9 éve 47

  • Dead trigger 2 játékismertető

    Az updateket mindig az oldal alján olvashatjátok!

    Sziasztok! Ez az első blogbejegyzésem. Először úgy indult, hogy a Dead trigger 2 alkalmazásbemutató topik kiemelt hozzászólását próbálom megírni, de a mai nap úgy döntöttem, hogy inkább megpróbálom ide írni a játékkal kapcsolatos leírásokat. Segítségemre volt Dr.Anonymus fórumtárs, akinek ezúton szeretném megköszönni a fórumbeli válaszait. Kritikát, kérdéseket, észrevételeket természetesen várok mindenkitől!

    Fontos: A játék kizárólag internetkapcsolattal játszható!

    Bevezető: Egy titokzatos vírus burjánzott el a Földön, és az emberek nagy része zombivá vált. Rajtunk a feladat, hogy megtisztítsuk e veszedelmes parazitáktól szeretett bolygónkat! A story mód ismertetésétől most eltekintenék, mert úgy lehet, hogy kevésbé lenne izgalmas a (sajnos) rövid játékmenet, viszont a story mód mellett futó missziók lényegét és egy-két, a játékkal kapcsolatos hasznos dolgot megpróbáltam csokorba gyűjteni.

    A missziók

    Folytatás...

    Ferenczi Áko 10 éve 5418

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.