2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • QFX MS-206 / RK S71 - Wireless Bluetooth Speaker 2.0 + Mini Subwoofer - Bemutató

    Sziasztok egy újabb Kínából szerzett kütyümmel fárasztanálak titeket. Most hogy betegen, beteg szabadságon vagyok időm végre engedi hogy bemutassam nektek a rengeteg néven futó QFX "márkájú" hordozható Li-Ion elemmel felvértezett sztereó bluetoothos hangszórót.

    Galéria a képre kattintva elérhető!

    Bemutatóm alanyát az Aliexpress oldaláról vettem. PostNL (holland posta) hozta, de jó magyar szokás szerint csücsült/használták (?) a vámosok kicsit mielőtt kézhez kaptam volna. Pedig a valós értéke (19USD) alapján hozzá se kellett volna szagolniuk, de ez van. Azért November 29 és December 5 között rágtam a kefét, mikor akarják még tovább húzni a dolgot, szerencsémre azonban Mátyás (nem a király), a kedvenc postásom hozta a csomit.

    Folytatás...

    Dominó85 9 éve 0

  • Blackview JK450 - MT6582M, 1GB ram két magos áron!

    Sziasztok,

    Az alábbi tesztben szeretném bemutatni nektek a Blackview égisze alatt megjelent JK450 típus jelzésű telefont. Sokaknak ismerős lehet a készülék, mivel 1-1-ben a Doogee DG450 köszön vissza.

    A hongkongi székhelyű Blackview egyelőre csupán egy szitázó vállalat, melynek termékpalettáján a nagy vállalatok befutott telefonjainak 1-1 másolatai találhatóak főleg. Én a készüléket a "cég" hivatalosnak vallott Aliexpresses oldaláról rendeltem meg. Jelenleg egy tokkal tartozik nekem a gyártó, de az úton van (2014.11.16-i infó szerint - pár napja feladva :D)

    Rendszer:

    A gyártó oldalán 4.4 KitKat szerepel, de a készüléket bekapcsolva angol nyelven egy 90%-ban stock android JellyBean fogadott. Átállítottam a nyelvet magyarra a menüből, majd lecsekkoltam az android verziót. 4.2.9... Hogy mi? ;] Több progival is megnéztem és mind ezt írta. Nyilvánvalóan mókolt kamu adat, mivel ilyen android verzió nem létezik. Feltehetőleg egy 4.2.1 vagy 4.2.2 rendszer a lelke a JK450-nek.

    Folytatás...

    Dominó85 10 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.