2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • a legjobb mese:)

    Black Angel 15 éve 0

  • búcsú....

    Búcsúzöm tőletek...Tőletek kik annyi rosszat tettetek ellenem s egyben sok sok jót is...Eljött álmaim vágya elmehetek másik suliba a kedvencembe ahová alapból szerettem volna bejutni!És Elbúcsúzom tőletek immáron 10 Szc-vé lett szívünkben örökké elő 9Szc! Nehéz kezdettel vitákkal utálásokkal kezdtük, s éltünk így egy évig majd, megfogyatkozva új társat szerezve ismét elindultunk egy évvel öregebben...sajnálkozva látva hogy míg mi művész lélek összetartó erővel akármennyit próbálkozhatunk vendéglátós társainkat a köreinkbe húzni ... Nem ment!Néha egy kicsit mintha meggyulladt volna az a gyertyaláng amely majd kitörölhetetlenné fog válni,de sajnos nem gyulladt meg! Szeretnék nektek sok erőt kitartást kívánni hogy nektek menyjen az ami akkor ott nekem nem ment! Ég veletek 10 Szc :)

    Black Angel 15 éve 0

  • 2 éve...

    2 éve hogy nem vagy már közöttünk:( Nyugodj békében!!:(

    Black Angel 15 éve 0

  • pillanatok..

    Telik az idő mindig mindig csak halad s vannak akik leragadnak egy szintre vagy felállnak vagy meghalnak ott...melyik lehet a fájdalmasabb? felállni szenvedni de mellette boldognak lenni vagy meghalni ott helyben többé se boldogságot se fájdalmat tapasztalni?
    Mi a boldogság?
    Sok ember..sok majdnem mind azt hiszi hogy akkor lesz a legboldogabb ha talál valakit aki szereti ha van sok pénze stb csak az álmai teljesülése teszi boldoggá...pedig nem..mindig mindenkinek vannak vágyai álma érzései gondolatai de gondoljunk csak bele mennyire lenne más világ hogyha mindenki álma teljesülne és mindenki boldog lehetne..igen kicsit morbidul hangzik hogy gáz lenne ha mindenki boldog lenne ilyen áron igen! Gondoljunk csak bele pl egy terroristát mi teszi boldoggá?Hát nem a gyilkolás?---->egy ember halála gondoljunk csak bele mennyi mennyi embert érint? Még ha csak kicsit de érint?sokat nagyon sok ember ettől még ha pillanatokig is de boldogtalan és akkor mit ér a boldogság? Akkor mit ér az hogy az egész világ csak boldog akart lenni?
    SEMMIT!
    A boldogság nem álmok beteljesüléséből kapja az igazi erejét hanem a lelki egyensúlyból attól hogy tudja mindenki ki is a világba ha tudja nem félhet senkitől mert van kire számítania ha tudja vannak barátai és ilyen dolgok....mennyire kicsik néha de mégis mekkora értékűek....

    Folytatás...

    Black Angel 15 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.