2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Még Alán is sírva röhögne...

    Kedves jelenlegi és leendő Andlui kedvelők, azaz Mindenki!

    A múlt év karácsonyára megjelent a Végzet Fenekén című trilógiám első kötete, a Púp a végzet fenekén címmel. Mint azt a könyv hátulján jeleztem, megírtam a folytatását, a kamaszkori történeteket Rejtő: Folt a végzet fenekén és a fiatal felnőttkori sztoriaimat: Kéz a végzet fenekén címmel.
    A Folt a végzet fenekén c. részben a gyermekkorból kinőtt, a Púp a végzet fenekén-ből jól ismert szereplők és társaik újabb eszméletlen cselekedeteit ismerhetitek meg, melyektől reményeim szerint olvasás közben sírni fogtok a röhögéstől. Ebből ízelítőül rövid részletet a weblapomon a "Folt..." menüben olvashattok.
    A Kéz a végzet fenekén c. részben a serdülőkorból éppen kinövő fiatalok legfontosabb céljairól, törekvéseiről olvashattok. Miközben a '60-as évek romlott nyugati erkölcseiről, és hazánk ifjú leányairól kíméletlenül lerántom a leplet - az utóbbiakról a szoknyát és egyebeket is - hogy elétek tárjam a leplezetlen i-Gazságot. Ebbe is beleolvashattok a fenti weblapomon a "Kéz..." menüre kattintva.
    Akiknek bejön ez az Andlui stílus biztosan nem fog csalódni a folytatásban, mert garantálom az olvasás közbeni csuklásokkal tarkított fetrengő nevetéseket.

    Folytatás...

    Andie 15 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.