2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Miért?...

Írta: | Kulcsszavak: kérdések . miért

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Mitől van az, hogy amikor 8 megás netem volt, akkor 300-al tudtam max tölteni, most meg, az átállitás után, a 4 megás, lecsökkentett csomaggal 360-al? Miért nem tudok megszabadulni a telefonvonaltól, és miért kell még mindig 2 rongyot fizetni úgynevezett ''hurokbérleti dij'' gyanánt, aminek még a neve is gusztustalan? Árukapcsolás üzleti etikában tiltott és büntetendő. Ez nem?

Miért kell sztornó biztositást fizetni a holnap induló last-last-überlast minute útra? Mégis mikor mondanám le, és miért? És főleg mit kapnék vissza? Merhogy a sztornó biztositás lényege az, hogy az indulás előtt max 1 hónappal lemondhatom, és akkor visszakapom a befizetett pénz felét. Hol itt az 1 hónap? És mér húznak le mondvacsinált összegekkel, indokokkal?

Miért hirdetik magukat a buzik, és mér tüntetnek azért, hogy ez teljesen normális és elfogadott dolog legyen? Miért kell nekik gyerek, és mér akarnak házasságot kötni? Hogy merik felvállalni ezt az abnormális, elfajzott, természetellenes (ne jöjjön senki a delfinekkel nekem!) gusztustalan dolgot, nyilvánosan, vigyorogva, kiállva a buzi fejükkel? Mér legyek én toleráns, és mér fogadjam el őket? Miért normális az, hogy ők genetikai selejtek? És egyáltalán, hol van Taigetosz?

Miért kell a felső szomszédnak éjfélkor virágot locsolnia, 25x végigdübögve a 150 kilójával a fejemfölött, mintha elefántok szambáznának a fejemben? Miért tologatja a bútorokat, miért pakolászik, csapkodja az ajtót, kattog, röcsög, csattog, dobog, kopog hajnal 2-ig, hogy legközelebb felmegyek, és szájbalövöm a walterral?

És miért pont 42?

Hozzászólások

(#1) Andie


Andie
(őstag)

és egyáltalán mér ülök itt, a 40 fokos irodában, és irkálok hüjeségeket, ahelyett, hogy a 23 fokos tengerbe lógatnám a ...

Vernee Apollo Lite - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#2) Pukkancs


Pukkancs
(fanatikus tag)

Jó írás a buzis dolog az én eszemben is megfordult papám meg azt mondta h régi rendszerben ha valamejik férfiröl kiderült h szereti a kukit akkor lecsukták (eddig az egyetlen jó dolog a régi rendszerböl)

(#3) ladybug


ladybug
(őstag)

Drága, nyugodj meg. Túl sztresszes vagy. Menj haza, és pihenj. Vagy menj el nyaralni és felejts el mindent és mindenkit.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#4) Sidaries válasza Pukkancs (#2) üzenetére


Sidaries
(őstag)

Nekem semmi bajom a buzikkal amíg nem reklámozzák magukat és nem erőltetik rám a toleranciájukat. Inkább ne provokáljanak és akkor nem kell toleránsnak lennem. És most abbahagyom, mert legutóbb majdnem kitiltottak. :)

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#5) Peet210


Peet210
(őstag)

Ha hazaértél ülj le a kedven fotelodba vagy kanapédra és nyiss egy üveg hideg sört (vagy kettőt :) ).
Segít ;)

Today's record, is tomorrow's motivation

(#6) MUŁĐER


MUŁĐER
(PH! addikt)

Jaj hagyjuk már a buzitémát,annyira unom...nem akarok róla hallani egy szót sem!Nem érdekelnek se ők,se más véleménye róluk,se az hogy mit akarnak csinálni,mit csinálnak, mit nem, mit csinálnak velük mások, meg mit csinálnak egymással.Semmit.Tabu és kész.

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#7) Peet210 válasza MUŁĐER (#6) üzenetére


Peet210
(őstag)

A számbol vetted ki a szót. Köszönöm.
Ez folyik már a monitorból is.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#8) Andie válasza Peet210 (#5) üzenetére


Andie
(őstag)

Igy lesz tesó :) Épp fél óra múlva :)

Mulder : gondoskodnak róla, hogy állandó téma legyenek. Hidd el, ha rajtam múlna, még a szó sem létezne.

Vernee Apollo Lite - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#9) adalbert1


adalbert1
(PH! kedvence)

Hmmm. Eléggé ki lehetsz már a mai naptól. ;]
A netes lehúzás gusztustalan, ugyanúgy az utazási irodás is...
A buzik no comment, éljenek ahogy akarnak, de ne ezt kelljen már látni/hallgatni mindenhol.

A felső szomszédnak meg rontsd el a klímáját, biztos nem fog annyira ugrálni ;] , esetleg nyomtas ki valami fogyókúrás weblapot, és dobd be a postaládájába. :D

(#10) t1


t1
(PH! addikt)

miért írtál? miért miért? ;]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.