2019. július 17., szerda

Gyorskeresés

Ne lopj, ne paráználkodj, ne imádj mást, csak engem - de rettegj tőlem!

Írta: | Kulcsszavak: isten . pokol . menny

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Márpedig hiveim, a pokol létezik, és úgy fogtok ott égni, mint az egyszeri ember mikor nem állt fel neki. [link]
Egész életedben bűnös vagy. Már azzal bűnös vagy, hogy megszülettél. Nemérdekel, hogy nem tehetsz róla, nem te akartad, már ott elbasztad. Minek születtél meg?
Egyáltalán minek vagy itt a Földön? Az egész procedúrát át lehetne ugrani, mint egy reklámbetétet.

Hisz az egész csak arra jó, hogy végig rettegd, hogy vajon most megláttam e, hogy félrekeféltél a szomszédasszonnyal? Vagy kihagytad a vasárnapi misét, helyette a forma1-et nézted. Ja, hogy az izgalmasabb? Egyszer élünk? Naná, TE! barátom, te élsz egyszer, aztán úgy beleváglak az üstbe, hogy csak sistereg.
Már az elején is megmondtam, hogy nem ehetsz arról a kib..ott fáról, se a tudáséról, se az örökéletéről. Miért nem? Hát mer ilyen féltékeny, önző egó vagyok, azér. Nehogymá, én teremtettelek, aztán a fejemre nőlj! Még mitnem.

De mindez csaaaaaak és kizárólag érted van, és miattad. Csak jót akarok neked, tudod jól. Hát mi mást? De kijátszottál akkoris! Azzal a szemét Luciferrel, akit nem volt elég lelöknöm innen, hogy csak úgy nyekkent, letarolva egy fél erdőt, megfosztottam kezétől, lábától - azóta is úgy lábatlankodik, mint egy kigyó. Inkább neki hittél, mert ő nem olyan önző, és megadta azt neked, amire vágytál.
Holott én megtiltottam!!! Hogyan mersz ellentmondani nekem?? Elsöpörlek, mint anno azzal a 2 vödör vizzel Ararát körül, vagy a szivarom hamujával Gomorránál!
Mi mindent meg nem teszek érted? Hát nemlátod? És még mindig nem szeretsz eléggé??? Mit tegyek még? Romboljam le méglátványosabban házaid? Küldjek rád pusztitó vészt? Leprát? Kolerát?
Esedezz bocsánatomért! Mit miért? Mindenért!! Nem tudsz elégszer bocsánatot kérni tőlem, megértetted? Ha egész életedben semmi mást nem csinálnál, csak napi 24 órában (apropó, ezt is Én teremtettem ám neked!!!) bocsánatért esedeznél, akkoris kevés lenne!

Ne szabadkozz! Igenis bűnös vagy! Miaz, hogy nem tettél semmit? Igenis tettél! Vagy ha nem, hát azért vagy bünös! Tettél, mert az imádatom helyett a pénz felé fordultál! Milyen hívő az olyan, akinek 200 lovas sportkocsija van, ahelyett, hogy a templomnak adta volna, he?? Majd jól elrontom a fékedet a következő kanyarban, és megnézheted magad!
És ''nemtettél'', mert már nem is imádkozol esténként! Helyette magaddal foglalkozol! Tévézel, eszel, iszol, mértéktelenül! Nem érdekel, hogy jólesik! Ne essen jól! Önmegtartóztatás! Szerénység!

Tévedsz!!! Nem azért teremtettem ezt a világot, hogy élvezd! Jó, tudom, ez a hivatalos duma, mert különben nem tudtam volna annyiótokat elcsábítani, de hidd el, ahogy megpróbálod élvezni, azonnal megbüntetlek! Nemhiszed? Na majd találkozunk mi még, itt fent, aztán majd csak lesel, mikor a belépőkártyád piros szinű lesz!

És a pogányok? Akik azt sem tudják, hogy létezem? ÉN??? Csak mert nem látnak? Höhö... A levegőt sem látják, azt mégis létezik. Jóhogy, én teremtettem. ÉN! Na, ezek a pogányok... elég kemény dió mind, de sebaj. Ezek kerülnek a pokol legmélyebb bugyrába. Miaz, hogy nem imádnak engem? Ekkora arcátlanságot! Élveznek, habzsolnak, élnek!!! Még mitnem...

Najó, bevallom, ez egy hüje gigantikus társasjáték. Fogadtunk itt Thorral (birom a vén fószert, korábban villámokkal hajigálta az embereit), hogy senki nem tud úgy élni, hogy a Mennybe jusson. Azt mondta, én sem birnám ki, ha egy tortákkal teli terembe bezárnának, és megtiltanák, hogy egyek. Sarkít a koma, de szeretem a humorát.
Node elég a szentimentalizmusból! Egyáltalán mit csinálsz te most??? Netezel? Azanyád, nem tudod, hogy azt tilos?! Wáháhááá, sebaj, van még hely a pokolban!

Csak tudnám, minek is teremtettem én ezeket?!...

Hozzászólások

(#1) Andie


Andie
(őstag)

Nem raktam cimlapra, mert kinnvan a bankkártyás szösszenet, meg egyébkéntis, ez amolyan belső háborgás :)

Vernee Apollo Lite - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#2) Retekegér válasza Andie (#1) üzenetére


Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Kire haragszol?

<< AMD - Advanced Mining Devices >>

(#3) tkazmer


tkazmer
(PH! addikt)

Különös írás...

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#4) deicide válasza Retekegér (#2) üzenetére


deicide
(PH! kedvence)

biztos a világi hívságait irigyli tőle az egyház, ezt próbálta többek között a 200LE-s autóval is érzékeltetni.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#5) PazsitZ válasza Andie (#1) üzenetére


PazsitZ
(PH! addikt)

Tetszik az írás, asszem én is csatlakozok és megyek a pokol mély bugyrába :)
A végére csak kihoztad isten bízik benne, hogy lesz valaki akinek sikerül

[Szerkesztve]

- http://pazsitz.hu -

(#6) Retekegér válasza deicide (#4) üzenetére


Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Aham. Én nem tartom helyesnek ezt a képet Istenről: ''rettegj tőlem''. Ilyen nem létezik. Az, hogy mit sikerül az egyháznak átadnia ebből, az változó lehet.

<< AMD - Advanced Mining Devices >>

(#7) dr faustus válasza Retekegér (#2) üzenetére


dr faustus
(senior tag)

A szcientológusok pedig azt kérdezik vissza kínos kérdésekre: ''Mitől félsz?'' :)

[Szerkesztve]

Warning: Explicit Content

(#8) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

A Biblia szerint senki sem bűnösnek születik.
Az egész eredendő bűn teóriát arra találták ki később, hogy megmagyarázzák valahogy a csecsemő keresztelőket. A csecsemő keresztelőket meg a nagy európai járványok idején kezdték el, mert az emberek féltek, hogy mi lesz a gyermekükkel, ha keresztelő nélkül hal meg.

***

(#9) dabadab válasza Retekegér (#6) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

''Én nem tartom helyesnek ezt a képet Istenről: ''rettegj tőlem''''

Akkor mi celt szolgal a Bibliaban a pokol emlitese, az ozonviz meg Szodoma es Gomorra sztorija?

DRM is theft

(#10) Retekegér válasza dabadab (#9) üzenetére


Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Ne az Istentől félj, hanem a bűntől. A kisgyereknek is kell az útmutatás, hogy mit szabad és mit nem. A Biblia egyes részeit meg már rég átköltötték.

<< AMD - Advanced Mining Devices >>

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.