2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kerékpáros kereset: mennyit keresnek a profik?

    Napi 200 kilóméter forróságban és esőben, hegynek fel és le, legyen az akármilyen meredek vagy magas, ütközések, esések és sérülések - megéri-e a kerékpáros kereset? Van-e értelme belekezdeni, mennyi időbeli befektetést igényel az, hogy eljussunk az elit-szintű kerékpáros fizetéshez? Összegyűjtöttük a legmagasabb kerékpáros kereseteket 2020-ban, illetve azt, hogy mi befolyásolja egy profi jövedelmét.

    Mennyit keres egy profi kerékpáros?

    Egy átlagos versenyző évente több mint 10 000 km-t tesz meg 80 versenynapon belül, és 220 napot tölt távol otthontól, amikor is a kopott szállodai szobákat csapattársakkal, nem pedig a feleségével osztja meg.

    Az olyan nagy csapatok, mint a BMC Racing, az Etixx - Quick-Step, az Astana, a Katusha, a Movistar, a Team Sky és a Tinkoff-Saxo, költségvetésük 75–80% -át költik a profi kerékpárosokra.

    Chris Froome kerékpáros keresete - két Tour de France győzelme után - évente több, mint 1.1 milliárd forint. Fő riválisa, Alberto Contador profi kerékpáros keresete is hasonló, és a többi, nagy névvel bíró sprinterek szintén milliárdokat kereshetnek. Mark Cavendish, az Etixx-en a Tinkoff-Saxo csapat részeként több, mint 1 milliárd forintnak megfelelő összeget keres.

    Mi határozza meg a kerékpáros keresetet?

    Folytatás...

    agostonambru 4 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.