2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Fehérvár Rádió - Múlt időben...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Music FM rádió adása 2019.02.07. éjfélig volt hallgatható, mert további 5 évre nem hosszabbitották meg a 89,5 MHz-es frekvenciát.

Székesfehérvár legnagyobb hallgatóságú és kedvelt rádiócsatornája a Fehérvár Rádió már hosszú ideje beszüntette az adását a 94.5 MHz-en.
Rádió 1 adása megy mostantól ezen a frekvencián. Évekkel ezelőtt a Rádió 1 még a 101.8 Mhz-en adta a műsorát, majd hosszú időre elhallgatott Fehérváron. Ezt a Rádió 1-et eddig egyszer már sikerült betolni egy másik kedveltebb rádiócsatorna, a Kék Duna Rádió (103.8 Mhz) helyére. Kék Duna Rádió földfelszini sugárzása azóta teljesen megszünt, de az online elérhetősége megmaradt. Viszont útközben és a munkahelyen igy elég nehéz hallgatni. Music FM és a Fehérvár Rádió a leghallgatottabbak voltak itt Fehérváron. Már egy ideje ment a Rádió 1 reklámozása a Fehérvár Rádióban, de az igéretek szerint a FEHERVAR elnevezés és a műsorkinálat változatlan marad... Ez viszont most színtiszta RADIO 1. Eddig még nyomokban sem emlékeztet a Fehérvár Rádió-ra, mert a név változtatás mellé a megszokott "Királyok városa" és más promó bejátszások is lecserélődtek. Műsorvezetők...? A zenék kinálata szintén elvesztette a megszokott szinvonalát. Szóval az igéretekkel ellentétben a műsor és a csatorna teljesen megváltozott és nem a rádióhallgatók igényei szerint. Reklámbetétek és a politikai üzenetek bevételével a Rádió 1 gyarapodik tovább, de a hallgatóságnak szerintem ez a változás nem kellett volna. Az elmúlt időszakban a Lánchid Rádió megszünt. Karc FM van... Állitólag politikailag pártatlan és független. Szerintem a Fehérvár Rádió volt független kereskedelmi rádió. :) Jó zenei kinálattal. A politikamentes magazin müsorok és a helyi hírek sok rádióhallgatónak hiányoznak.
Best FM rádió hallgatható Fehérváron a 101.8 MHz-en...

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.