2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

PC-n a Single Player játékmód halott... (Rant írás)

Írta: | Kulcsszavak: pc . single player . call of duty . battle royale

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem rég került bejelentésre a Call of Duty Treyarch által fejlesztett következő része: Black Ops 4. Amikor a régi Call of Duty csapat kiszállt az Infinity Ward-ból, a másodlagos Treyarch csapat elsődlegesként lépett előre kiváló Black Ops 1 és 2 kampányaival. Az Advanced Warfare és Infinite Warfare-ről meg nem is akarok beszélni. Kezdett gyanús lenni a dolog, ugyanis a Black Ops 3-nál nem folytatták a történetszálat, karakterünket Player-nek nevezték. Csak azért, mert könnyebb volt így bele fejleszteni választható karaktert: Nővel akarunk játszani vagy Férfival? Na mindegy.
Black Ops 4. Gondolhattuk volna, hogy a 3 éves fejlesztési ciklus visszahozza a Treyarch hamvaiból egy tökéletes Single Player kampányt. De nem. Dobták a Single Player kampányt. Kapunk egy szabványok Multi Player módot, karakterizált Zombi módot 3, ismétlem 3 pályával, és a hab a tortán: Mikrotranzakciós és Loot Boxal teli Battle Royale módot. A Fortnite ingyen ad egy lehetőséget a Battle Royale szerelmeseinek (Ígaz, lehet fizetni, viszont semmi olyan dolgot nem adnak az előfizetőknek, amiből előnyt kapnának. Nincs sebzés növelés, csak skin. A skinek még nem bővítik az előfizető Pay to Win gondolkodását.)
5 éve... 5 éve kapott a PC-s társadalom egy igazán jó Single Player játékot: Bioshock Infinite, GTA V... PC-n eluralkodott a Multi Player láz. Hiányoznak a jó történetközpontú játékok. Mindent Multihoz kötnek és ebből van a pénz, a kis fiatalok kikönyörgik anyucika/apucika pénzét és széttrolkodják más játékélményét, mert megvett a fejlődéshez szükséges boostot. Manapság már PS4-en érhető el olyan játék, ahol még a történet fontos szerepet kap: God of War, Unharted, Last of Us 1 és 2...
PC-n meghalt a Single Player. R.I.P.

Hozzászólások

(#1) janeszgol


janeszgol
félisten

Én régebben azt gondoltam, hogy a csalások miatt a multi fog kihalni PC-n. Nem így lett, csak nálam.

(#2) Polllen


Polllen
nagyúr

Ezzel nem értek egyet. Az FPS játékok abszolút elmentek a multi irányába és egyre kevesebb a jó single player kampány. De ennyi.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#3) BoB


BoB
veterán

PC-n a Single Player játékmód halott

->

PC-n a trash FPS-ek single player módja halott.

Rengeteg kiváló játék van most is PC-re ami egyszemélyes....

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#4) snecy20 válasza BoB (#3) üzenetére


snecy20
veterán

FPS műfajban feltétlenül reszeltek a Single Playernek. Ez mondjuk már egy jó 7-8 éves tendencia, ami mostanában csúcsosodik ki.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#5) Shing


Shing
őstag

Pont most, amikor már ott vannak az MS játékai is PC-n? Egyébként van egy rakat érdekes indie játék pl. Ghost of a Tale.
Csak ezeket keresni kell, mert az AAA marketingben elvesznek.

(#6) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

"5 éve kapott a PC-s társadalom egy igazán jó Single Player játékot"

The Witcher 3?

Amugy kicsit ferditesz szerintem, mert mai napig keszulnek remek jatekok single player moddal, max a te izlesednek nem felelnek meg.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#7) Tim82 válasza oriic (#6) üzenetére


Tim82
nagyúr

+ Pillars of Eternity (most jött ki a második része), + Tyranny... és még sorolhatnám. :K

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#8) Wesder válasza oriic (#6) üzenetére


Wesder
félisten

A Witcher 3 Sidequest Simulator ;]

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9) Samus


Samus
addikt

Csak a CoD létezik? A Modern Warfare még jó volt, a World at War is, a WWII rendelkezett jó kampánnyal, de kb. Ennyi a single player Call of Duty. Emellett millió jó csak kampányt tartalmazó játék jött ki (Wolfenstein sorozat, Witcher sorozat, az új Tomb Raiderek, stb.) , és még több, aminek volt muli része, de emellett igen komoly egyjátékos kampányt kapott (pl. Dying Light, GTA 5). Egy rakás indie fejlesztés, köztük igazi gyöngyszemek...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#10) abridabri


abridabri
veterán

Teny ,hogy kevesebb a jo single player jatek manapsag
De igy is hirtelen (ha mar a first person shooter ) eszembe jutott par single jatek a kozelmultbol ami szamomra sok sok ora szorakozast nyujtott :
Doom
Woolfenstein 2 New Colossus
Deus Ex: MD
Rise of Tomb Raider

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.