2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Az üzletkötés szabályai

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1. Nincs ígéret, meg majd, meg miegymás. Ha másban nem egyezünk meg, azé a cucc, aki előbb viszi! Ha a termék "átvétel alatt van", ezt jelezem a hirdetés címében "JEGELVE" címszóval.

2. Az üzlet akkor köttetett meg, amikor átvettem az összeget, onnantól nincs meggondoltam magam, inkább mégse, közben megrendeltem mástól, meg semmise!

3. Alapvetően első a személyes átvét, de legtöbbször postára is van lehetőség.

4. Utánvét NINCS! Kivétel, ha több pozitívod van, mint nekem.

5. A szállítás módját mindig Te határozod meg, mivel Te állod a költségét! Én bármire nyitott vagyok a sima levéltől a galambpostáig.

6. A szállítás kockázata is mindig a Tied! Tehát, ha sima levélben kéred, és elhagyja a posta, így jártál, máskor majd mást választasz.

7. Posta csak előre utalással! Megbeszélt ár + a postaköltség. A pénz megérkezte után legkésőbb 48 órával elindítom a csomagot a megbeszélt módon. A csomag feladásáról értesítelek.

8. Ha ki van írva, hogy az ár FIX, akkor az fix!

9. Ha van beszámítás, azt külön jelzem a hirdetésben, egyéb esetben kéretik nem próbálkozni!

10. Ha oda van írva, hogy privátban érdeklődj, ne lepődj meg, ha nem olvasom a topic-ot!

11. Egy hirdetés addig él, amíg ott van. Ha lejárt, törlöm.

12. Ha írsz egy privátot, és én válaszolok, vedd a fáradságot, hogy legalább visszaírsz! Ha nem, egy kellemes üzenet kíséretében végleg letiltalak, és többet nem vagyok kíváncsi Rád!

13. Ha egyszer átb@szol soha többet ne próbálkozz, mert onnantól semmilyen formában nem vagyok hajlandó veled üzletet kötni, és erre felhívom az ismerőseim figyelmét is!

14. A fenti szabályoktól előzetes egyeztetés nélkül - amennyiben linkelve volt a hirdetésben - csak én térhetek el, és csak pozitív irányba. Szívem joga eldönteni, hogy kinek milyen engedményt teszek.

15. AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.