2024. március 3., vasárnap

Gyorskeresés

Villámgyors DIGI hibaelhárítás

Írta: | Kulcsszavak: digi . hibaelhárítás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sok éve használom a szolgáltatásaikat, nem volt még ilyen, de dél körül elment a net és a TV szolgáltatás. Egyből hívtam a DIGI-t. Az ügyintéző mondta hogy sürgős jelöléssel küldi az esetet a szervizes kollégának. Negyed óra múlva leparkolt a ház előtt egy DIGI-s autó, és a hívástól számított fél órán belül újra ment a net és a TV.
Biztos nem volt valami óriási hiba, de nagyon örültem hogy ilyen gyorsan megoldották.

Ugyanez a mutatvány korábban a sokszor elérhetetlenné váló másik nagy szolgáltatónak általában 1-3 nap alatt ment.

Hozzászólások

(#1) mbalint987


mbalint987
aktív tag

Nem semmi, bár az az igazság, hogy a DIGI-ről sajnos bőven hall rossz dolgot is az ember. Nálunk a Telekom 1 napos határidővel dolgozik, melybe az ünnepnapok és szabadnapok is beletartoznak. A UPC több napos hibaelhárításához és a fenti példához képest ez pont az aranyközépút. :D

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#2) sketchifun válasza mbalint987 (#1) üzenetére


sketchifun
senior tag

Tv DIGI, net UPC, mobil Telekom.

A UPC, mivel 29-es körzet, alapból gané. De hiba esetén a betanított majmok csak az indítsa újra a modemet, meg a frissítjük a modemet, húzza kire képes, ami sosem oldotta meg a problémát. Ügyfélszolgálatra befáradva, miszerint 6 napja nincs internet, képtelenek egy szerelőt küldeni, lemondanám a szolgáltatást. Nem érdekel a hűségidő, ha nem, a kirakaton keresztül adom vissza a modemjüket, a sárga UTP madzagukat meg a nyakukra tekerem.

Egyből megfeleződött a havidíj, és kaptam egy 3 órán belül ígéretet. Mire hazaértem, ami 15perc volt, ott állt a kocsi, 2,5 perc alatt lezajlott, (jónapot, köszönöm már ittam kávét, hol a modem, készenvanittessékaláírni) aminek lekellett. Ennnek 3 éve, azóta hibátlan.

Digi, telefonhívásra, hogy nem működik a távirányító, 2 órán belül érkezett a szerelő, új távirányítóval, meg valamit bütykölt, lett még vagy 10 csatorna.

Telekom felhívott, Gipsz Jakab úr, hamarosan lejár a hűségszerződése, ez és ez lenne az ajánlatunk. Olcsóbb lenne, meg adnának nekem még egy telefont is, de mivel ez drága előfizu lesz, középkategóriás telefont, ingyé.
Adjatok, maximum eladom. Eddig is elvoltam nélküle. Levajazva minden, öröm, bódottá. Jön a levél, meg sms, át lehet venni. Megyek érte, erre a csóka közli, forgalmi előleg. Jómennyi. És mondott egy 25-30%-ot. De mennyi. 60k. Micsodaaaa? Ember, 90ért áruljátok dominóba. Jó, de a kiskereskedelmi ár 25-30%-a. Aham. Szóval szerintetek az a telefon, ami nálatok 90k, media marktba 95 függetlenül, annak a kiskereskedelmi ára 180-240k? Mondtam, hogy dugják fel maguknak.

Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán

(#3) VIPowER


VIPowER
senior tag

Fura hangokat adott ki a Telekomos műholdas beltérije. Telefon után 20 perc múlva kicserélték a beltérit. Vannak ilyen kirívó esetek. Bár én azt mondtam a telefonban hogy félek tőle hogy felgyújtja a lakást. :D

(#4) Redneck válasza mbalint987 (#1) üzenetére


Redneck
veterán

Én eddig csak a tányéros cuccaikról hallottam panaszt, vezetékesről a környéken soha senkitől. Több lakásunkban is DIGI volt az elmúlt években, nem tudok rájuk rosszat mondani.

Félek is, hogyha vidékre költözöm le kell mondjak a szolgáltatásról, mert a kinézett környéken nincsenek jelen. :(

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#5) Medocsabi


Medocsabi
addikt

Szerintem ez szolgáltatótól függetlenül így kellene menjen mindenhol.

(#6) Redneck válasza Medocsabi (#5) üzenetére


Redneck
veterán

Így van, de ez Magyarország, ezért meglepődtem hogy ilyen gyorsan megoldották. :U

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#8) Redneck válasza #20749568 (#7) üzenetére


Redneck
veterán

Mármint mi van mindenhol így? Vagy hol mindenhol?

Itthon eddigi tapasztalataim alapján egy szolgáltató sem hárította el a hibát ilyen gyorsan, igaz nekem csak a UPC-Telekom-DIGI hármassal van tapasztalatom.

Szerk:
Az tudom hogy a megoldás gyorsasága a hiba egyszerűségének köszönhető. Ettől függetlenül valahogy nehezen tudom elképzelni hogy például a német szolgáltató szerelője három napon belül ígért javításra, az ötödik napon érkezik.

Vagy olyat mint amit ismerősömmel csinált a Tré. Harmadikra kötötték be a netet, az első szerelő közölte hogy neki nincs ehhez eszköze, a második hogy ő ugyan ki nem fúrja a falat. A harmadik pedig nem értette hogy mi volt a gondjuk, megcsinálta gyorsan.
A bejárati ajtó melletti doboztól kellett átvinni a falon a kábelt egy társasházban...

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#10) kenwood válasza sketchifun (#2) üzenetére


kenwood
veterán

ezt a mobilos dolgot atgondoltad amugy?
kapsz ingyen egy telefont,ami allitasod szerint is 90k felett van.
csereben be kell fizetned 60kt,amit utana x honap alatt visszakapsz.
Nem tudom,mennyi a hasznaltpiaci ara a telonak,de azt lenyegeben lehuztad a vecen,es meg buszke is vagy ra :DDD

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.