2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Bosszú

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Előző munkáltatómmal nagyon összevesztem a közös időszak végére, gyakorlatilag haraggal váltunk el egymástól. Bár a főnököm ezt nem biztos, hogy felfogta, mert általában a fellegekben járt - ennek volt sokszor a következménye, hogy a fizetésünk nem jutott el hozzánk.
Viszont a céges telefon az elválás után is nálam maradt (hálózatból ki van tiltva, ez is egy a drága főnök ügyességei közül, nem véletlenül tarthattam meg) és legutóbb egy kamera tesztet akartam összehozni, amiben részt vett volna, viszont annyira össze van karcolódva a kamerájának az üvege, hogy nem lehetett vele értékelhető képeket lőni.
Így viszont már a világon semmire nem megyek vele, mert egy gyenge fos, amit eddig is csak az Android miatt tartottam meg - mivel a fő telefonom Windows-os volt - hogy kipróbáljak rajta dolgokat néha. De nem rég a W10-ről lemondtam main fronton is, úgyhogy miután beszereztem mindenféle airsoft pukkantgatókat mostanában céllövölde céljából (meg mert fegyverrajongó vagyok), adta magát, hogy akkor disztroj. Szegény Xperia SP egyébként is erre volt kárhoztatva már ősidők óta, mert még amikor össze se vesztem a főnökkel, akkor is kérdeztem tőle néha, amikor szóba került, hogy ha falhoz vágom, ugye megérti, mert akkora egy fos az a telefon, hogy ezt hozza ki az emberből. Nos, a végzet végül elérte egy rituális kivégzés keretében, mely során talán én is ledobtam magamról végre az utolsó nyomait is annak a nyomorult munkahelynek (voltak utózöngék sajnos).


Nyilván a bosszú nem szó szerint értendő, de jól esett szétlőni ezt a szart

Ja, boldog karácsonyt! :D

N

Hozzászólások

(#1) Pécsi gyerek


Pécsi gyerek
addikt

Xd :C

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo

(#2) cinemazealot


cinemazealot
addikt

"...és tartsd meg az aprót, te mocskos állat!" ;]

(#3) gilfoyle válasza cinemazealot (#2) üzenetére


gilfoyle
őstag

LOL :DD

(#4) Kolondrum

[link] ;]
Nekem is van akit kiskanálban. ;)

(#5) N€T0X|N


N€T0X|N
őstag
LOGOUT blog (1)

Amúgy az "úriember" sokakat magára haragított nem sokkal később. Csak annyit mondok: Kairos. ;]

Sent from my keyBoard

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.