2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Milyen játék a G. R. Wildlands ?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands egy nyílt világú, csapat alapú taktikai " Third Person Shooter". A játékos egy tagot alakít ( Nomad ) a 4 fős "Ghosts" csapatból, mely egy fiktív speciális műveleti egység. Az alkotás szerves részét képezi a csapat, valamint annak taktikai elemekkel átszőtt koordinálása. Mindezt megtoldották még az opcionálisan választható " First Person Shooter " nézettel is, mely a lőfegyverrel való célzás közben hívható elő, mint egy opcionális lehetőség.

# Minimális szerepjáték elemmel is fűszerezték a játékmenetet a készítők. Karakterünk szinteződik és a szintlépés képességpont formájában mutatkozik meg. A gyűjthető ellátmányok és a képességpontok pedig a képességfában teljesednek ki, amivel így a szellemünket saját játékstílusunkra formálhatjuk és színesíthetjük a lehetőségeket a feladat megoldását illetően.

# Említést érdemel még a mozgáskultúra, mely kellően változatos és megfelelő szabadság érzetet biztosít.
A fedezékrendszer megléte vagy nemléte ugyan okozhat némi fejtörést, de csak addig míg azt el nem sajátítjuk, ugyanis a játék egy automatikus felismerő rendszerrel van ellátva, mely alkalmazkodik az objektumhoz és a kamera pozíciójához, ezt pedig bizony szokni kell.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands trailer - "We are Ghosts"

# A játékkép nem olyan futurisztikus mint amilyen volt az Advanced Warfighter -ben, vagy a Future Soldier -ben, helyette sokkal inkább reális képet mutat, mint tette azt az eredeti Ghost Recon játékokban.
A fellelhető tartozékok, fegyverarzenál és felszerelés alapjaiban mind megtalálható napjaink harcászatában, a különféle haderőkben. Ennek ellenére akad olyan megoldás, mely hajaz az előző szériákra, ilyen például a Drone használata melynek segítségével képesek leszünk az ellenfelet felderíteni, azt megjelölni majd pedig likvidálni. Ennek az eszköznek a használata, bizonyos mértékben korlátok közé lesz sorolva, az egyik ilyen a " skill cooldown " .

# A franchise történetében most először kapott helyet a hatalmas nyitott világ mely eltérő környezettel, dinamikus időjárással és váltakozó nappal -éjszaka ciklussal rendelkezik. A bejárható 21 provincia, 11 fajta ökoszisztémával lett ellátva, melyen teljesen eltérő flóra és éghajlat uralkodik a rá jellemző adottságokkal. Utazásunk során járművek számos fajtája áll majd a rendelkezésünkre a játék során. Több mint 60 db. alkalmatosság segítségével hajthatjuk végre a reánk váró feladatokat, földön, vízen és levegőben egyaránt.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Reveal Trailer – E3 2015

Sounds of Bolivia

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - Intel: Authenticity

# A küldetésekben is fellelhető az újdonság az előző részekkel ellentétben. Számos Side Mission található majd a térképen, ezek a lázadókhoz kapcsolódnak. Szerezhetünk gerilla akció keretében ellátmányt " Supply Raid" , vagy teljesíthetünk a részükre hadműveletet " Rebell Ops", mely után a taktikai repertoár bővül, fejlődik. Érdemes szólni a " Supply Convoy" jelenlétéről is, mely provincia szerte véletlenszerűen, számos helyen megfordul így lehetőséget adva a kellő mennyiségű erőforrás begyűjtéséhez.

# A térkép felfedezése során képességpontokat, bónusz medálokat, fegyvereket és hozzá tartozó kiegészítőket szerezhetünk meg, valamint provincia specifikus " kingslayer file" -okat is gyűjthetünk. A történetszál felgöngyölítése és a számos "content" felfedezése közepette pedig adatcsomagok, információk segítségével ( intel ) juthatunk előrébb egy adott küldetéssorozatban, vagy szerezhetjük meg a kellő infot az említett tartalmakról, melyeket persze több helyről és eltérő módon zsebelhetünk be ( ! ). De akad olyan is, hogy a lázadók vezetője ( Pac Katari) vagy éppen a CIA munkatársa Karen Bowman lát el hasznos infoval, ezzel az előrelépésünket megtámogatva.

# Nagyszerű betekintő írás, kellő mennyiségű háttér információval és impresszív szemléltetéssel!
Ghost Recon: The Ghosts of Bolivia

# A Ghost Recon Wildlands számokban.

156 háttér információ, 106 Misszió ( extra tartalmak és felfedezhető story információ nélkül ), 98 Fegyver kiegészítő, 80 Fegyver ( 50 + 30 a bossoktól ) ,60 Jármű típus, 50 feloldható képesség, 48 Legenda, 30 Játékos szint, 21 Provincia, 17 Buchones , 4 Alvezér, 4 Szárny vezető, 1 Fővezér, 5 Lázadó képesség.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.