2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

Hasznos tippek és tanácsok

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# Próbáltam pár hasznosnak vélt dolgot össze gyűjteni, amivel talán könnyebben lehet boldogulni a játék során. Természetesen a közösség igényeinek megfelelően a szekciót bővíthető.

Tippek, tanácsok.

# FAQ

# Primagames tippek a játékkal kapcsolatban

# 5 szempont az akciók végrehajtására

# Gamersheroes tippek és tanácsok! Többek között minden provincia ellátmánya, fegyverzete+kiegészítője és képességpontja térképekre lebontva

# Ebben a videóban Top 10 Tips and tricks további hasznos tippek találhatóak.A Teljesség igénye nélkül:
-Fegyverspecifikus kiegészítők lelőhelye
-HTI mesterlövész puska helikopter ellenében
-Játékkereső szűrés mikrofon alapján

# Wildlands services are not available | Ribera 40002 SOLVED | Lehetséges Fix

# GhostRecon HQ-Network és Uplay szinkronizálásba bezavarhat, ha a tűzfal blokkolja őket. Érdemes ezeket ellenőrizni. HQ Bug

# G.R-Wildlands karakterépítő videók

# Stratégiák és taktikák

# Hogyan hozzuk helyre a csatlakozási gondokat, összegezve

# Az exkluzív tartalom felkutatása

# A feloldható tartalmakról

# Amennyiben zavar a játékban hallható rádióadás, úgy azt ki tudod kapcsolni az Audio beállításokban.

# Amennyiben a HUD kikapcsolt állapotban van, attól a vezérlő billentyűk még működnek. Tehát az "intel" megszerzése során, elegendő ha a megszokott parancsokat kiadjuk, reagálni fog rá a játék.

# Az FPS drop csökkentésére, megszüntetésére megoldás lehet, ha a játék "exe" file-t alacsony prioritásra tesszük: Ctrl+Shift+Esc -----> Feladatkezelőben Részletek felső sorban kiválasztod ------> GRW.exe jobb klikk -----> Prioritás beállítása.

# A játékban tapasztalható, mentések közben jelentkező akadásra megoldás lehet, ha a Uplay klienst és Játékot két külön tárolóra telepítjük. Amennyiben van SSD, úgy arra érdemes a klienst elhelyezni.

# Aki kicsit természetesebb képi világot szeretne, annak érdemes lehet a Videó beállításokban az élességet minimalizálni, illetve az árnyékot Very High-ra állítani, nekem ez jobb összhatást eredményezett.

# Az FPS növelése érdekében sokan használják a Videó beállításokban a "Borderless" módot, van akinek ez növekedést eredményezett.

# A feloldható jutalmakkal és a letöltésekkel sajnos szoktak gondok adódni. Erre lehet megoldás:
- kilépsz Uplay-ből - utána: C:/ProgramFiles(x86)/Ubisoft/UbisoftGameLauncher/Cache/ownership - és törlöd az ownership file-t. Majd újraindít a uplay.
- Esetleg Uplay -Tulajdonságok-fájl ellenőrzés.
- Nekem pedig segített már a Uplay kliens újratelepítése is.

# Az első és legkönnyebb tartományban Itacuában érdemes megszerezni mindhárom elérhető fegyvert.
-M40A5: mesterlövész puska ami Itacua Echo ponton található
-Super Shorty -Shotgun: ami az Armadillo bázisnál található egy emeletes raktárépület tetején, egy halom láda társaságában.
-MG121 : könnyű géppuska ami a Bocca Farm és a Charlie kivonási pont környékén található

# Ezekkel a lőfegyverekkel, és a kezdetleges arzenállal már könnyedebben lehet boldogulni számos helyzetben. Vagy éppen többféle stílusban lehet neki indulni a kihívásoknak.

# -Lőszer utánpótlásra mindig érdemes odafigyelni, mivel egyes szituációkban gyorsan kifogyhat a muníció . Szerencsére elég sok helyen találni lőszer rekeszt, így lehet gondoskodni a feltöltésről.
Ezek egyébként jelzés képen enyhén villódzanak, bár még így is szem elől lehet őket téveszteni, pláne ha az interfész inaktív.

# A fegyvereken érdemes hangtompítót használni, mivel így egyszerűbben el lehet kerülni hogy felfigyeljenek ránk ám arra figyeljünk, hogy ez jelentősen csökkenti a sebzési értékeket.
Persze ha az ellenkezőjét szeretnénk, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet akkor át kell szerelni a csőszájféket. Ez már csak az elgondoláson, taktikán áll.

# Az öltözéket karakterenként el lehet menteni. Erre 6 lehetőség adott, a "Special Outfit" -ban.

# Ejtőernyő megszerzése: Be kell hozni a Tacmapot " M" és a Képességfában a Felszerelés listában fejleszthető ki. Az aktiválásához 1 képességpontra és 550 technológiára lesz szükségünk.
A legegyszerűbben az "Amaru kiszabadítása" akcióval juthatunk ehhez a képességponthoz. Az ellátmányt pedig gerilla akció,vagyis mellékküldetés formájában szerezhetjük be. Ennek a hollétéről információt kell szereznünk a sicarioktól vagy pedig lázadóktól. Az ejtőernyő használata a "Space" billentyűvel lehetséges, navigálni pedig az iránygombokkal kell.

# Bizonyos szituációkban kedvezőbb lehet, ha változtatunk a válltámasz oldalán. Ezt a középső egérgombbal lehet megtenni, így bal vagy jobb oldalsó lőállásba tudunk helyezkedni.

# Az ellenséges NPCk -nek általában a nevezetes helyeken megvan a saját feladatuk, tevékenységük. Ezt megfigyelve be lehet építeni a taktikába a likvidálásuk során, mivel lehet számítani a megjelenésükre, adott helyen. De ez helyszínenként változó.

# Ajánlott játék stílusok és arzenál:
-Hitman: ez egy csendes gyilkos üzemmód, hangtompítóval ellátott mesterlövész puska és gépkarabély, valamint egy erre a célra megfelelő maroklőfegyver ( P45T ) ami célszerű. Továbbá elterelő, villanó gránát és jelző pisztoly.
-Lerohanás: Itt a gyors rajtaütéseken van a hangsúly, még mielőtt az ellenfél akár reagálhatna is. Célszerű egy gépkarabély, shotgun, kompakt géppisztoly vagy maroklőfegyver. Felszerelésből pedig villanó gránát, repesz gránát és C4.
-Nehézfegyverzet: A lényeg minél több ellenség likvidálása. Könnyű géppuska, gépkarabély, csőszájfékkel ellátott maroklőfegyver a használatos. Gránát, akna, C4, jelző pisztoly társaságában. Természetesen lehet kombinálni a stílusokat és ajánlott is, szituációtól és csapattól függően.

# -Erőforrás gyűjtés :4 típusa van a játékban, orvosság, üzemanyag, élelem és kommunikációs eszköz. Ezeket orvosi rekeszben, egyszerű ládában, üzemanyaghordókban, számítógép közelében találhatjuk. Ilyenkor nem jelentős a megszerezhető mennyiség. A nagyobb mennyiséget a lázadókhoz tartozó gerilla akciók ( Supply Raid ) keretében tudjuk zsákmányolni, vagy a véletlenszerűen megjelenő supply convoyoktól tudjuk elcsórni. Azonban ezen Supply Raid akciók holléte felől, információt kell gyűjteni. ( Intel ). A konvojok eltérítése során, vigyázni kell az "életére", mert ha megsemmisül, akkor csak a megszerezhető mennyiség felét kapjuk meg.

# Harcba indulás során, érdemes a területet felderíteni, dronenal vagy távcsővel, esetleg pontokat megjelölni vagy célpontokat kijelölni. Ezek az eszközök fejleszthetőek, így növelhető a hatékonysági faktor.
-A fő elem a csapatjáték, tehát használjuk ki a Coop adta lehetőségeket. Ez igaz az AI vezérelt team-re is, bár őket fokozottabban kell felügyelni.
-Tervezzük meg a stratégiát, majd hajtsuk végre minél precízebben ezzel elkerülve a feleslegesen generált harcokat, egyéb riadóztatást. Figyeljünk oda az egyes táborok reflektoraira, generátorokra, drone zavaróra, szirénákra. Ezek semlegesítésével elvághatjuk az ellenfelet az esetleges erősítéstől, vagy teljesen észrevétlenül is kiiktathatunk mindenkit.
-A co op lehetőségeit aknázzuk ki, lehetőleg minél több szerepkört alkalmazzunk a csapatban, ne egy sémára szerelkezzen fel minden egyes játékos.

# Helikopter vezetés: "SHIFT" és "CTRL" + WASD. Előrehaladáshoz a SHIFT+W, majd ha közel a terep akkor "S" és lehet emelkedni. Mikor a gép elérte a kellő magasságot és sebességet, elég csak a SHIFT a tempósabb előrehaladáshoz. Leszállásnál csak a Ctrl. Megjegyzem, hogy nem minden típus képes egy helyben forogni. ( Én a SPACE -t is szoktam a Shift helyett használni. )
-Repülő vezetés: Kizárólag a Shift+ iránygombokat használom, de menet közben folyamatosan gázt kell adni a "Shift" billentyűvel, különben gyorsan irányíthatatlanná válik a masina. Leszállásnál kellő távolságból rá kell fordulni a kifutóra, majd az iránygombokkal siklani és közben elvenni a gázt, a végén CTRL használatával redukálni a sebességet a megfelelő landolás érdekében.

# Ajánlott a teljes történet, elbeszélés megértéséhez a Kingslayer file-ok és átvezető videók olvasása, megnézése.

Rebel Ops Side Missions

# A "Side Mission" két típusa közül a Rebel Ops az egyik. Ezek számos helyen elérhetőek a játékban, és a teljesítésükkel a lázadók frekventáltságát is lehet erősíteni Bolívia szerte. Követni is lehet az állást, ha behozzuk a menüt és ott a "Faction" fül alatt megtekintjük a rebellisek " Current Presence " értékét. Maguk a feladatok a "Rebel Support" -hoz kellenek még, mivel így igénybe tudjuk venni a lázadók segítségét. 5 típusú ilyen jellegű támogatás van, ezeket pedig egyaránt 9 szinten tudjuk erősíteni. A különböző küldetések az alábbiak:

- Vehicle Drop Off : Itt egy hálózati állomásba kell behatolni, majd egy laptopról infot szerezni. Itt időre kell tevékenykedni, tehát pörgősen kell végrehajtani. A térképen egy jármű jelzés mutatja a helyet. ( Lázadók által járműveket kérhetünk )

- Guns For Hire: Itt a Sicariot kell elkapni, majd vallatni. Ellenállást fog tanúsítani, tehát érdemes megbénítani, vagy kivárásra játszani. A térképen egy fegyver ikon jelöli. ( Lázadó segítség a harcban, kik a járműveken követnek is minket )

- Mortar: Ebben az lesz a feladatunk, hogy megvédjünk egy rádió adót. Bizonyos ideig ki kell védekezni a ránk törő ellenfelet. Egy mini rakéta a jelölése. ( Lázadók által nyújtott indirekt tűztámogatás )

- Diversion: A feladat annyiban merül ki, hogy hálózati Antennák között kell időre utazni, és jeladót bekapcsolni. Egyes helyeken célszerű a helikopter, mivel nem mindig érhető el időben autóval. A térképen egy rohanó emberi alak a jelölése. ( A lázadók egy eltérő irányból jelennek meg )

- Spotting: Eltérő magasságú helyeket kel felfedezni és ott aktiválni a jeladót. Többnyire ezek a területek helikopterrel közelíthetőek meg. Majd akár utána lehet gyakorolni a bázisugrást és ejtőernyőzést is. Ennek a jele egy kúp alakzat. ( A lázadók segítséget nyújtanak a terület feltérképezésében )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# A Co -op a játék közben a menün belül a Lobby-ban található, itt lehet a csatlakozást beállítani. Privát vagy publikus alapon keresve csapattársakat.

# Célszerű az éjjellátó vagy a hőkamera kifejlesztése, mivel éjszaka kevésbé vagy feltűnő az ellenfélnek. A teljességhez hozzátartozik, hogy az éjjellátó alapból elérhető a karakternél. Ezzel szemben a Drone nem rendelkezik vele kezdés során, azon lehetséges a kifejlesztése.

# Minimapon a kék jel a Ghost, Zöld a lázadó, Pirosas a kartell, Lila az Unidad. Extreme fokozaton a jelölők elvesznek.

# Karakteredet fejleszd, mert így számos lehetőség lesz adott a végrehajtás során, igaz ez a fegyverzetedre is, érdemes minél több módosítót begyűjteni, így a képedre formálhatod az arzenált.
A Bossoktól zsákmányolt fegyverekre nem helyezhető kiegészítő!

# Kikapcsolt "markers" -jelölőknél érdemes hallgatni a csapattársak ( AI ) adta információkra, mivel ha megfelelően adjuk ki a tűzparancsot egy ellenfél észlelése után, úgy a szinkronlövéshez közeli eredményt lehet elérni. Természetesen ezt követően megálljt kell parancsolni, ha nem szeretnénk további tűzharcot.

# Figyelj a lőfegyver használata közben, alkalmazható félautomata, automata és gránátvető üzemmód is. Fel tudod szerelni hangtompítóval vagy le tudod venni, távcsővel pedig tudod módosítani a fókuszt, de ez eszköztől is függ.

# Érdemes a bázisok környékén lévő járművek abroncsait kilőni, így megnehezíteni az üldözésnek a kialakulását.

# A térképen találkozási/kivonási pontok is találhatóak, ide tudsz gyorsutazni. De coop -ban az egyes csapattársaidhoz is lehetőség van "teleportálni", egy esetleges elhalálozás után. Ezeket a funkciókat a térkép előhívása után lehet kezelni, az egér segítségével.

# Akit meg kell menteni vagy ki kell hallgatni, azt lehetőleg ne vonjátok ki a forgalomból, mivel ezzel a küldetés egyből befuccsol.

# Az Unidad embereivel kapcsolatban a "szégyen a futás, de hasznos " alapelv kifizetődő lehet, mivel nem tanácsos feltornázni a riadóztatottság szintjét!

# A bázisokat körülölelő kerítések némely típusa, rombolható, így a bejutás megoldható.

# Drone felderítés közben, érdemes használni a taktikai lehetőségeket. Ezt a " TAB " bill. -vel hozhatjuk elő. Jól átlátható a szituáció, és így könnyedebben kiosztható a megfelelő utasítás.

# Amennyiben aktiváljuk a Drone-ra az EMP-t ( elektromágnes impulzus ), úgy azzal kiiktathatjuk az elektromossággal működő eszközöket, védelmi rendszereket, járműveket. De arra vigyázzunk, hogy némely esetekben ez enyhe robbanást generál, tehát a "Stealth" így ugorhat.

# A felderített ellenfél jelzése "tag" , 6-700m körül elvész és ezt követően a tacmap-on is megszűnik a jel. Természetesen, ha egy csapattag ezen a távolságon belül van, akkor megmarad a signal. Illetőleg ha egy eszköz ( Drone, távcső ) segítségével folyamatosan "spot" vagyis felderítés alatt tartjuk. Úgy tapasztaltam, hogy a jel elvesztése a környezettől is függ.

Lőfegyver mechanika

# Képességek-Loadout

# Távolabbi lövés leadásánál, érdemes a távcsőben a vízszintes vonalakat figyelembe venni, azzal állítani a magasságot a távolság szerint, mivel jelentős lövedék eséssel kell számítani, továbbá a szél irány is befolyásoló tényező.

# Megfelelő lövedék átütés esetén, képesek lehetünk falakon is átlőni, mindemellett átlőhetőek a különböző oszlopok, tereptárgyak és kerítések, akár egymás utáni sorrendben is. De a távolságot is figyelembe kell venni, mivel ahogy nő a távolság, úgy csökken az áthatolási tulajdonság. Célnak megfelelő fegyverek lehetnek a mesterlövészek, valamint a könnyű géppuskák. Érdemes ezeket kitapasztalni, mivel így plusz lehetőséget építhetünk be a taktikai repertoárunkba.

# A lőfegyvereknél figyelembe kell venni, hogy nem minden fegyvernem rendelkezik hasonló ballisztikával. Változó a lövedék sebessége, röppályája. A távolabb eső célpontoknál jó ha gondolunk az átütésre, szórásra és a kilengésre is. Próbáljuk mindig a célnak, elképzelésnek megfelelő fegyvernemet kiválasztani a harcok során, ezeket pedig a lehető leghatékonyabban módosítani a kiegészítőkkel. PL.: Nagy távolságra érdemes a hosszú cső+csőszájfék+távolságmérő, míg rövidtávra a rövid cső+megfelelő válltámasz+markolat. A játékban ezek az eltérések főként nagyobb távolságnál mutatkoznak meg, 200m+ után, tehát aki nem híve az efféle harcmodornak, annak nem feltétlen kell ezekbe a mechanikákba bele tanulnia.

# Függőleges kilengés javítására: Foregrip v4 - collapsed stock- compensator. / Vízszintes kilengés javítása: Angled grip. / Töltésidő a kisebb tárral redukálható a leginkább. / Célzás közben pedig a kisebb zoom jobb célontartási érzetet eredményez. A fegyvereknek a mutatói inkább irányadók és nem egzakt dolgok, ezért minden fegyvert, fegyvernemet és felszerelést ki kell tapasztalni, majd a nekünk legmegfelelőbbet használni.

# A töltési időt lehet növelni vagy csökkenteni a Stock-Underbarrel-Barrel kiegészítők módosításával.

# [Game mechanics] visszarúgás, töltési idő, lövedék esés, torkolati sebesség, átütés

# Egy kis ballisztika leírás

# A lövedék eséssel ( Ballisztika ) kapcsolatos videók és képek

# A hangtompító használatával kevésbé lehetséges az objektumok, tereptárgyak átlövése.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.