2022. május 19., csütörtök

Gyorskeresés

Csapatban Jobb!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# A játék meglehetősen a kooperatív játékmódra van kihegyezve. Fontos szerepe van a csapatnak és az összehangolt akcióknak, ez megannyi lehetőséget rejt magában a kivitelezések során. Az egyéni coop csapat létrehozására rendelkezésre áll a Task Force, ami a Ghost Recon Networkon keresztül érhető el. Ez egy ingyenes szolgáltatás mely számos eszközről elérhető, csupán Ubisoft account kell hozzá.

GhostRecon Network

# GhostReconNetwork

# A Ghost Recon Network kezdő oldala egy Dashboard. Itt megannyi általános információt, hírt találunk a profilról és a játékról. Többek között a TOP TaskForce is közölve van.

# Ezt követi a Ghost Profile. Itt részletekbe menően láthatunk statisztikát a játékos profilunkról. Teljesítmény alapján elérhetünk eredményeket. Ellenőrizhetjük az esetleges TaskForce meghívásokat.Egy teljeskörű barát lista is helyet kapott ahol a barátok teljesítményét, játék képét nézhetjük meg, üzenetet küldhetünk, meghívásokat intézhetjük. A kiemelt barátlista is elhelyezésre került valamint található még könyvjelző és jelentés alpont is.

# A Task Force a következő lehetőség. Itt voltaképpen saját csapatot verbuválhatunk össze, vagy léphetünk be, egy már meglévőbe. Igényeink szerint ki lehet választani a játékosokat, akár 100 embert is toborozhatunk és sok dolgot megszabhatunk ami egyedivé teszi a saját osztagunkat.

# Egy Naptár funkció is elhelyezésre került. Itt követhetjük az érkező eventeket, esetleges változtatásokat bejelentett közleményeket. Saját csapatunk részére létrehozhatunk eseményeket is, így azokat követni tudja mindenki a Task Force -ból.

# Végezetül egy kereső is megtalálható. Sok opció van benne játékos és Task Force keresésére.

# Minden ami Ghost Recon Network - Ez egy komplett FAQ az egész rendszerről.

Ghost Recon HQ mobile App

# Ezen alkalmazás segítségével követni lehet a friss híreket és a közösséghez lehet csatlakozni. Szatellit nézetben figyelheted a játékbeli tevékenységedet, valós időben szinkronizál a játékoddal. Gerilla mini játékkal lehet plusz ellátmányt gyűjteni a profilodhoz. Megtalálható benne a " CIA File" , vagyis háttérinformáció a játékról, történetről stb.....Továbbá direkt lehet csatlakozni a játék Weboldalához.

- Ghost Recon HQ FAQ
-Hivatalos leírás az alkalmazásról és a Networkról
- iOS
-Android

PH -JÁTÉKOSLISTA !

PH játékosok

Hivatalos fórum játékoslista

OFFICIAL "Post Your Name for GRN Tags"

Discord csatorna

Playground -Discord
-Sok-sok Ph játékos megtalálható rajta.

Ghost Recon általános csatornája

Task Force

# Prohardver csapatok

Prohardver Wildlands (PHHU)

Wild Cards (WCRD)

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.