2022. május 19., csütörtök

Gyorskeresés

Térkép

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# A játék erőssége a hatalmas és változatos környezet, mely a Ubisoft játékok történetében az eddigi legnagyobb. Bolíviát kellően autentikusan sikerült lemodellezni, valamint nem kevés tartalmi elemmel is megtöltötték. Alább látható pár hasznos Map, valamint magyarázat. Ez a későbbiek folyamán bővíthető a tartalmi elemeknek megfelelően.

Bolívia

# Bolívia egy veszélyes és egyben gyönyörű vidék, az eddigi legnagyobb melyet az Ubisoft készített.
A terület 21 Provinciából tevődik össze, melyhez összesen 26 Cartell vezér tartozik, mind saját kis történetszállal, megoldási lehetőséggel bír. Természetesen egy Hierarchikus láncolat felfedezhető, de összességében szabad kezet kapunk a Santa Blanca kartell sztori felgöngyölítésében.

Ökoszisztémák

# A környezet nem csak nagy, de kellően változatos is. Összesen 11 eltérő ökoszisztémát kapunk, mely eltér a domborzatban, növényzetben, állatvilágban és éghajlatban is.
-Megfordulhatunk: Altiplano ( Bolíviai -magasföld ), Arid Mountains ( Száraz hegyek ), Kanyonok, Erdős völgyek, Zöldellő területek, Magas hegység, Dzsungel, Tavak és vízesések, Sós sivatag, Mocsár és Yungas vidékeken is.

Dobozos kiadás térkép.

# Az egyes dobozos kiadások mellé, jár egy térkép is, melyen számos pont van feltüntetve.
Különböző úthálózatok, határ vonalak, vasúthálózat, folyók és tavak, infrastruktúrák, magas pontok, repterek, legendás helyszínek, Unidad bázis és Coca földek,valamint találkozási és tájékozódási pontok.

Cartell ágazatok

# Ezen a térképen a Santa Blanca Cartell szervezet négy különböző vezetési szárnyának az eloszlását láthatjuk, provinciára lebontva. Megtalálható a biztonság, termelés, csempészet és befolyás is. Valamint 4 db. opcionálisnak feltüntetett terület. ( Media Luna és Inca Camina szintén opcionális terület, melyhez kiegészítő beszerzése után tartozik kartell tag )

Fegyver és kiegészítő

# A játékban megannyi fegyver valamint hozzájuk tartozó kiegészítő/módosító is fellelhető. Mindezek segítenek a feladatok sokrétűbb megoldásában. Fentebb ezek láthatóak, provinciákra és bossokra tagolva.

Interaktív map.

- http://swissgameguides.com/ghost_recon_wildlands/interactive_map

# Szeretnék megosztani egy interaktív térképet is, melyen számos felfedezhető pont található.
A teljesség igénye nélkül, megtalálható a központi történet szál, lázadókkal kapcsolatos ellátmány és küldetés, kingslayer file-ok típusonként, területenként megszerezhető contentek, tájékozódási pontok, adatok. A térkép folyamatosan bővül, készíti az illető.

Lőfegyverek pontos helymeghatározása.Frissül!

- Fegyverek pozíciói

Képességpont, ellátmány, fegyver és tartozék lelőhelyek provinciákra tagolva.

- Ghost Recon W. Guides

Tacmap

# A játékban egy jól kezelhető és nagyon informatív Tacmap kapott helyet. Itt különböző távlatokból vizslathatjuk a világot, más és más információt kapva. Megtalálható rajta a különböző provinciákhoz tartozó kartell boss, nehézségi szint, számos felfedezhető és gyűjthető tartalom, adat és infrastruktúra.
Egy adott tartományra ráközelítve, arról részletesebb infot kapunk az ottani tevékenységekről contentekről. Az egérrel különböző pontokat jelölhetünk ki, vehetünk fel a térképen, melyet a csapat minden tagja lát.
Továbbá megjeleníthetjük külön a területhez kapcsolódó történetszál periódusait és a begyűjthető háttérinformációkat is ( kingslayer file ) .

No Heroes 3D térkép

# Ez egy 3D-s interaktív térkép, melyen 50 kamerán keresztül követhetünk eseményeket, Bolívia szerte. 3D interaktív térkép

Távolságok elemzése

# Ebben a videóban a játéktér nagyságát mérik össze, számos más nyílt világú alkotással.
- GR: Wildlands | Map Size Comparison [The Division, GTA V, Just Cause 3]

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.