2022. május 19., csütörtök

Gyorskeresés

A Kartellek uralma

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# A játék Bolíviában játszódik 2019 júliusában. A történet szerint az ország egyre inkább instabilabbá válik mivel egy kisebb mexikói drog kartell banda, a Santa Blanca sikeresen megvetette a lábát a térségben. Az idő múlásával egyre inkább megerősödtek és kiterjesztették a befolyásukat az egész országra, így kialakítva a világ legnagyobb kábítószer államát, mely kokain termelésben az élen jár. Ez a felemelkedés már túlnőtt az országon, így elérve az Egyesült Államok felségterületét is. A cselekmények közepette az tette fel az " i " -re a pontot, hogy egy bomba támadás során mely a La Paz USA követséget érte,elrabolták, megkínozták és megölték a DEA ügynököt, Ricardo "Ricky" Sandoval-t.

# Ezen történések eredményezik, hogy az USA kezdeményezi a " Kingslayer operation"-t, mely együttműködés a CIA, DEA és JSOC között. Ezt követően pedig Bolíviába küldenek egy különleges műveleti egységet " Ghosts" , annak érdekében hogy felszámolják a Santa Blanca hálózatot, valamint lebuktassák a korrupt kormányt.

Ghosts

# A csapat 4 tagból áll, Nomad a vezető és egyben támogató specialista, Weaver a mesterlövész és a fegyver specialista, Holt a csapat mérnöke és Drone specialistája és Midas a harcászati és mechanikus specialistája. A csapattagok individualista módon a saját útjukat járják a nagyvilágban, mindaddig míg helikopterrel össze nem hozzák őket a misszió kivonási pontjára Karen Bowan , a CIA kapcsolatokért felelős ügynöke által. Ekkor találkoznak Itacua tartományban Pac Katari-val, a Kataris 26 ellenálló csoport vezetőjével aki az első megbízást kiadja, és így indul útjára a történet.

Találkozás a szellemekkel 1. rész. Találkozás a szellemekkel 2. rész

Ghost Recon: Going to war against a devout drug cartel

Santa Blanca kartell

# A Santa Blanca Cartell hálózat annak érdekében, hogy kiteljesítse a Bolívia feletti uralmat, egy komplett, az összes provinciára kiterjedő Hierarchia láncot állított fel. Ennek az alján a Buchonesek ( kis főnökök ) állnak, őket követik az Under Bossok. Ezen rangban lévő kartellek a mindennapi feladatokat látják el a különböző területeken. Minden provincia valamilyen műveleti szárnyhoz tartozik, melyből 4 darab van. Ezek pedig a Termelés, Kereskedelem, Befolyás, Biztonság. A Santa Blanca kartell hálózat feje pedig El Sueno. A feladatunk az lesz, hogy megtaláljuk a számunkra helyes útvonalat ennek a struktúrának a megbontásához.

Termelés

# Ezen ágazat foglalkozik a különféle nyersanyagok előteremtésével, mely a kiépített szervezet folyamatos fenntartását biztosítja. Ők végeznek minden olyan tevékenységet amely a kokain előállításához szükséges. Ahhoz hogy ez megfelelően működjön, nagy kiterjedésű kokain ültetvényeket hoztak létre, laboratóriumokat és búvóhelyeket létesítettek szerte az országban. A Santa Blanca bérencei pedig felügyelik, hogy a civilek mindent megfelelően csináljanak, akár zsarolás vagy fenyegetés útján.

-A szárny koponyája El Yayo

Befolyás

# Az ágazat felelős a folyamatos kartell utánpótlásért, a vallás gyakorlásért, romlott oktatásért, a felső vezetés nyomás alatt tartásáért és egy nem túl humanitárius szervezetért ( NGO ). A vezetők gyakran kolostorok, templomok, szentélyek, táborok környékén találhatóak. Hatásos beszédekkel és más egyébbel veszik rá az embereket a Santa Muerte kultusz gyakorlására. Azért történik mindez, hogy egyfajta szent dolognak állítsák be a szervezet által elkövetett szörnyű tetteket, El Suenot pedig mint "szent" embert mutatják be.

-Az élen El Cardenal áll.

Csempészet

# A szárny az emberkereskedelemmel, pénzmosással és csempészettel van megbízva, ezáltal a tevékenységüket az országon belül és kívül is tudják gyakorolni. Minden olyan infrastruktúra az övék ,mely a szállítással kapcsolatos. Bármi, legyen az földön, vízen vagy levegőben.

-Megbízott főmufti Nidia Flores

Biztonság

# Ezen részleg gondoskodik arról, hogy minden zavartalanul működhessen, mivel a korrupt kormányzat és a lázadó erők folyamatosan nyomást gyakorolnak. Védelmük alá tartozik a szállítmány és a pénzforgalom is. A különböző helyőrségekben, Sicario birtokokon, börtönökben, táborokban és ellenőrzési pontokon lehet velük összetűzésbe kerülni.

-Parancsoló nem más mint El Muro
_________________________________________________________________________________________

# A történethez egy egész estés, tényfeltáró dokumentum film is tartozik, mely háttérinformációként is szolgál.
Wildlands

# Don Winslow és Shane Salerno is besegített a munkálatokba, ami a történet vezetést illeti. Így még inkább hitelessé, autentikussá téve a sztorit, monológokat, eseményeket és karaktereket.
Beszélgetés Don Winslow bestselleres íróval

# Végezetül de nem utolsó sorban egy novella is készül, mely a szellemek előző akcióját mutatja be, közelebb hozván a karaktereket.
Novella

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.