2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

DLC-k -Frissítések

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# A játékhoz elérhető a Season Pass melyet a Gold kiadáshoz mellékelten tudunk beszerezni, vagy pedig az in game "Store" -ból tudunk elérni.

SEASON PASS

[L:https://i.ytimg.com/vi/HKJqE5Msbdk/maxresdefault.jpg](IMG:https://i.ytimg.com/vi/HKJqE5Msbdk/maxresdefault.jpg)(/IMG)[/L]

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Post-Launch & Season Pass

# Megtalálhatóak benne a következő tartalmi elemek:

-DLC 1. Narco Road
-DLC 2. Fallen Ghosts
-Ghosts Pack: amiben 3 különböző ruházat és fegyverzet lesz található
-Bolíviai minibusz
-1 héttel korábbi hozzáférés az érkező két kiegészítőhöz
-VIP tartalom: folyamatos XP booster és 1 db. hard currency pack
-Extra tartalom: Peruvian kapcsolat és Unidad összeesküvés

Narco Road

# A "Narco Road" elnevezésű kiegészítőben betekintést nyerhetünk a narkó világának egy új spektrumába, gyors küldetéssorozatokat hajthatunk végre Bolívia szerte az érkező új járművekkel és a bandákba beépülve juthatunk egyre közelebb a vezetőkhöz, majd általuk a rejtett célponthoz.

- Egy új progressziót indíthatunk, melynek eltérő lesz a történetvezetése és különálló műveletként értelmezendő, de a Santa Blanca kartell csempészet szárnyával kapcsolatos.
- Többek között be kell szivárognunk 3 igen veszélyes bandába ( Kamikazes, Jinetes Locos, Death Riders), és kivívni az elismerést hogy aztán így juthassunk el a vezetőikhez majd rajtuk keresztül El Invisible-höz aki a csempészetben vesz részt. Az elismerést story missziókkal, mellékküldetésekkel és járműves kihívásokkal is lehet növelni.
- Ez a történetszál több mint 15 új küldetést ölel majd fel, mely 4 területen keresztül halad át, a provinciahatárokat módosították erre a DLC-re.
- Kapunk 4 új mellékküldetést ( cartel activities ) és járműves kihívásokat ( electro challenges ).
- Tartalmazni fog 4 új ruházatot és 9 új fegyvert, valamint új járműveket ( izomautó, monstertruck, chopper és kisrepülő ) .
- Ezt a kiegészítőt egyedül és csapatban is képesek leszünk játszani, elindítása pedig a főmenüből lehetséges. Aki rendelkezik a Season Pass-szal, annak már Április 18-án rendelkezésre áll, aki pedig külön szeretné beszerezni, az Április 25- től megteheti.

NARCO ROAD UPDATE - Ghost Recon Wildlands

Fallen Ghosts

# A "Fallen Ghosts" nevezetű kiegészítőben a csapatunkat szállító helikoptert egy evakuációs akció során lelövik, majd ezt követően a túlélés és a feladatok ellátása a cél. Szembe kell nézni a fenyegetéssel amit a különösen jól képzett Los Extranjeros elit zsoldos osztag jelent, ám az új képességek és fegyverek segítségünkre lesznek ebben a harcban, így megkönnyítve a dolgunkat.

- Ezt a kiegészítőt egyedül és csapatban is képesek leszünk játszani, elindítása pedig a főmenüből lehetséges. Aki rendelkezik a Season Pass-szal, annak már Május 30-án rendelkezésre áll, aki pedig külön szeretné beszerezni, az Június 6- tól megteheti.

FALLEN GHOSTS INFO

ELÉRHETŐ EXTRA TARTALMAK, KÜLDETÉSEK

# Azon játékosok akik játszottak a zárt vagy nyílt beta-val, beszerzik és játékba lépnek a teljes játékban március 31-ig, képesek lesznek hozzáférni az Unidad Conspiracy kizárólagos tartalomhoz.Ez megnyit egy sor új küldetést Media Luna tartományban, amelyben a szellemeknek lesz lehetőségük tevékenykedni egy titokzatos Unidad kapitány ellenében, akit csak " El Comandante" néven emlegetnek. A season pass tulajdonosok szintén megkapják a tartalmat, április hónapban.

# A küldetés aktiválható Uplay -jutalmakban. A játékban visszajelzés formájában értesülünk. Ezt követően "El Comandante" megjelenik a kartell hálózatban, a biztonsági szárnyon belül. 3 küldetést, 5 képességpontot, " El Commandante " fegyverét és egy videó anyagot kapunk ezen plusz feladatban.

# A Peruvian Connection elérhető azok számára, akik előrendelték a teljes játékot, vagy rendelkeznek a Gold csomaggal, esetlegesen Season Pass-szal. Továbbá megvásárolható a Store-ban.

# Tartalmazza a " La Cabra" nevezetű kartell buchonest, valamint hozzá tartozó 5 küldetést. Elérhető még 3 képességpont, egy kingslayer file és a " Chica Mala" nevezetű mesterlövész fegyver. A tartalmak Inca Camina provinciában jelennek meg.

-Azok, kik nem rendelkeznek a fenti tartalmakkal, a megadott provinciákon nem találnak történet alapú küldetést és esetleges ellenfelet sem.

- Exclusive content
- Unlocking content
- In Game STORE

KIHÍVÁSOK, LIVE SEASON CHALLENGES

# A játékba néhány héttel az indulást követően bevezetésre kerül egy szezonális alapokon nyugvó kihívás rendszer is. Minden szezon egy specifikus témát használ majd, egy rövid történetvezetéssel karöltve. Egy másfél hónapon keresztül minden héten új objektíva szerint kell tevékenykedni, néha Solo máskor pedig Taskforce csapattal. Amennyiben sikerül a kihívásokat teljesíteni, hetente ( epizódonként ) új jutalmakban részesülhetünk. A játékban "Challenges" menüpont alatt követhetőek a küldetések és a szezon állása, továbbá elérhető még a GhostreconNetwork "Calendar" fül alatt is a szezon állása.

# Live Season Challenges

# Season One: The Rise and Fall of Unidad / Április 18. és Május 26. között /
- Episode 1: Know Your Enemy
- Episode 2: Increase tensions between Santa Blanca and Unidad
- Episode 3: Disrupt Unidads cocaine transportation network
- Episode 4: Tango Down
- Episode 5: Prevent Unidad reprisals
- Episode 6: Big Game

# Season Two: Santa Muerte Challenges
- Episode 1: Gather Intel On The Santa Muerte Cult
- Episode 2
- Episode 3
- Episode 4
- Episode 5
- Episode 6

FRISSÍTÉSEK

# A Ghost Recon Wildlands a jövőben számos frissítést fog kapni, melyet a játékosok folyamatos visszajelzése alapján készítenek majd el. A fejlesztők elmondása alapján. Ezzel kapocslatosan az ismert hibákról és javítandó, javítás alatt álló problémákról, észrevételekről egy, a hivatalos oldalon elérhető topic is megnyitásra került.

# Frissülő hiba szekció.
- Forum.Ubi.com Known Issues - Updated

# Itt a hivatalosan közölt Day One frissítés.
- Open Beta to Day-One Patch improvements

- Elmondásuk szerint mindenkinek meg kellett kapnia a frissítést, aki rendelkezik internet kapcsolattal.
- Ezzel kapcsolatosan, számos játékkal foglalkozó oldal közölte, hogy egy 1.01 és 1.02-es frissítés történt, melynek mérete 2.8GB körüli. A leírás pedig megegyezik a hivatalos oldal által közölt -Day One patch tartalmával.

# Elérhető az 1.1.5 -ös javítás.
- [PC] Patch 1.1.5 now available
- 4.65 GB a tárhely igénye.
- A következő nagyobb frissítést március végére, kora áprilisra tervezik.

# Frissítés 2.0
- Title Update 2: Patch Notes
- 4.65 GB

# Frissítés 3.0
Title Update 3: Patch Notes
- 6.5 GB

# GhostRecon Network / HQ app javítás

# Frissítés 3.5
Title Update 3.5: Patch Notes
- 6.78GB
- Lényeges dolog a HUD módosíthatóságának kibővítése: Jelölők"markers" -minimap -visszajelző -Sync shot .
- TACMAP: in game Idő megjelenítés és hosszúsági-szélességi adatok

# Frisítés 4.0
Title Update 4: Patch Notes
-7.16GB

# Fejlesztői válaszok + RoadMap
24/05/2017

# Frissítés 5.0
TITLE UPDATE 5: TIER 1 AND PATCH NOTES
-7.42GB
Tier 1 Mód

# Frissítés 6.0
Title Update 6: Patch Notes
-8GB

# Frissítés 7.0
Title Update 7: Patch Notes

# Frissítés 8.0
Title Update 8: Patch Notes
- Steam 4.7 GB , Uplay 9.5 GB

# Frissítés
Title Update 9: Patch Notes
-11GB Uplay, 4.3GB Steam

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.