2022. május 19., csütörtök

Gyorskeresés

Játéklehetőségek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Single Player

# A játék 3 fő lehetőséget kínál a számunkra. Játszható Single Player-ben, a mesterséges intelligencia által vezérelt csapattársakkal. Ilyenkor nem kell online kapcsolatot létesíteni az Ubisoft Szerverekkel, Off-line üzemmódban is elérhető a játék, játszható teljes egészében. Természetesen az online tartalmakhoz nem férünk hozzá, Co -op kimarad.

# Karakteralkotásra 3 különböző lehetőséget is kínál a game, gy felhasználói profilon belül, így akár direkt játékstílusra is formálhatjuk a szellemünket, majd az általunk preferálttal léphetünk be a világba.
A játéktér teljes szabadságot kínál a részünkre, oly módon bontakoztatjuk ki a történet szálat, fedezzük fel Bolívia 21 provinciáját és a benne rejlő tartalmakat, vagy éppen alakítunk közvetlenebb kapcsolatot a lázadó erőkkel, ahogy az nekünk megfelelő.

# Többféle megoldási lehetőség lesz adott egy bizonyos szituációra, mivel a mesterséges intelligencia valamint a történések nem előre megírt ütemben zajlanak. A döntés a "Hogyan ? " , " Mikor ? ", " Hol ? " kérdések tekintetében teljesen rajtunk áll, a mi kezünkben van.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Official TV Spot

Betekintés egy adott szituációba:

# Alább látható két kép, melyen egy küldetést részleteznek. A szituáció lényege, hogy ki kell szabadítani a kartell banda által bezárt lázadókat, majd további információt gyűjteni a térség kartell hálózatával kapcsolatosan.

Culta rabja.

# Miután részletes felderítést végeztünk a terepen, jól kivehető az ellenséges frakció száma és annak felszereltsége is, ami a fegyverzetet illeti, továbbá a bebörtönzött célpont is feltalálásra került. Az is látszik, hogy megannyi támadási felületet is biztosít számunkra a környezet.

A döntés szabadsága

# Ezeket a lehetőségeket, taktikailag fontos pozíciókat részletezi számunkra a második kép, minden egyes hellyel kapcsolatosan más és más leírást szolgáltatva. A végén kitér arra is, hogy milyen lépést eszközölhetünk a megfelelő végrehajtás érdekében, akár Solo akár Co -op játékmódban.

# Nagy általánosságban elmondható, hogy lehetőségünk lesz teljesen lopakodva lépésről lépésre haladva semlegesíteni az ellenfelet, akár távolsági harcot is kezdeményezhetünk amennyiben a megfelelő fegyvernemmel rendelkezünk, a kettőt kombinálhatjuk is és persze teljes tűzerővel oda is csaphatunk, segítségül hívva a lázadó erőket vagy kihasználva a számos jármű adta lehetőséget. A lehetőségek tárháza széleskörű és csak az előzetes aktivitásunk vagy passzivitásunk szabhat annak gátat.

Játékstílusok bemutatása.

Bázisugrás kihasználása
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Basejump Alternative

Rohamozó elgondolás
"Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Run & Gun Alternative"

Assault és Stealth stílus ötvözete
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Gameplay Walkthrough: El Pozolero Takedown Mission - E3 2016

Rejtőzködés prezentálása
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Stealth Takedown Mission

Eltérő stílusok összefoglalva.

Kooperatív mód, Co -op

# Választhatunk kooperatív módot is, itt maximum 4 -en tudunk együtt működve haladni a küldetésekkel. A játék beépített kommunikációs rendszerrel van ellátva ( VOIP ) , mely segíti a játékosokat a megfelelő értekezésben, továbbá egy in -game chat ablak is rendelkezésre áll majd a játék során. A felhasználói felületet is segítségül tudjuk venni helymeghatározás céljából, valamint a Tacmap-on jelölőket is el tudunk helyezni, ezzel mind segítve a megfelelő interakciót.

# Ezen játékmód már a kezdetektől fogva elérhető lesz, nem kell semmilyen kikötésnek megfelelni a storyval kapcsolatban, vagy bármely más tényezővel összefüggésben. A csatlakozási rendszernek köszönhetően teljesen szabadon dönthetnek a játékosok a kooperatív móka kezdetét és végét illetően. Amennyiben pedig szeretnénk egyedül haladni tovább a világban, úgy bármikor megszüntethető és visszatérünk az AI vezérelt csapattársakkal való játszadozáshoz. Ugyan ez igaz a csapattársakra is, bármikor képesek elszakadni a köteléktől és tovább menetelni a gép segítségével, bármiféle, a játék folyamatosságát megszakító vagy rontó mozzanat nélkül.( ideális esetben)

# A történetszál és a játék előrehaladottsága megmarad mindenkinek az egyéni álláspontja szerint, azt nem fogja módosítani egy másik csapattárs állása. Mindenki képes lesz a saját mentése szerint haladni, egymást a küldetésekben így előrébb segítve, önmagához vagy máshoz képest. A különféle mini boss történetek közepette is lehet csatlakozni, így segítve egymást az adott szál végig vitelében, vagy éppen pont ezzel megnyitva az addigi nem elérhető tartalmat. Ezeket a küldetéseket vissza is lehet játszani, ha a térképen a sztori küldetéseket megnyitjuk és felvesszük újra a játszani kívánt storymissziót, de egyszerre csak egy ilyen lehetőség aktiválható.

# Szabadon választhatunk a karaktergenerálás után, hogy Publikus játékkeresővel induljunk neki a kalandoknak vagy privát módban. Publikus kiválasztása után tudunk csatlakozni más állásokhoz, esetleg az itt rendelkezésre álló listából tudunk játékosokat behívni vagy akár mi magunk becsatlakozni . A privát módban lehetőségünk van arra, hogy a lobbynkat nyitottá tegyük a barátaink számára, így ők képesek hozzánk belépni és az ő ismerőseiket is behívni, vagy csak meghívásos alapon tudjon bárki is hozzánk bejutni. Amennyiben barátokra találunk , úgy őket hozzá lehet adni a listához, vagy a Ghost Recon Network -ban felkérni. Ezen beállításokat játék közben is tudjuk módosítani, a Lobby-ban.

# A térképen szabadon lehet járni-kelni co-op közben is, nincs behatárolás. Ki lehet alakítani számos helyzetet, a legjobb taktikákra, lehetőségekre rátalálva, de vigyázni kell mert elhalálozáskor így csökken az újraélesztés lehetősége a távolság miatt. A felvett missziókat minden csapattárs megkapja, ha még nem volt számára teljesítve, vonatkozik ez a jutalmakra is akár úgy is, hogy nem vett közvetlen részt az egyik társ a feladat teljesítésében, de elég közel tartózkodott annak helyszínéhez.

# Ez a játékmód mutatja meg igazán a Ghost Recon Wildlands valóját, hozza elő a teljes szabadság nyújtotta játékélményét.
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Ghost Intel: Freedom of Choice

PvP

# A játékfejlesztők hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik a Taktikai alapú PvP rész is a játékba, mely egyelőre 4 vs 4 harcokat ígér. Ezen játékmód mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, az előre beharangozottak alapján. Annyi biztos, hogy a Wildlands rendelkezik Anticheat programmal, ami pozitívnak mondható.

# További információ az elkövetkezendőkben....

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Post-Launch & Season Pass

Előzetes PvP

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.