2021. március 7., vasárnap

Gyorskeresés

Jogsi a célvonalban

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Néhány nap és végre a kezembe lesz. Ma adtam le a papírokat az okmányirodában, ha minden igaz ezen a héten megjön :D
Kresz 1.-re sikerült, Rutin 1.-re, Elsősegély 1.-re, Forgalom egy hülye helyzet miatt 2.-ra.
A lényeg hogy happy vagyok :DD

Hozzászólások

(#1) 14adam


14adam
addikt

mennyibe volt összesen?

(#2) aerodavid2


aerodavid2
csendes tag

gyáá
1ik oszttársam elkérte a passat cc-t apukától, elment kocsikázni 2 tinicsajjal. aztán ugye a jónő hátul kocsiba olyan, mint a motoron az onboardkamera, olyankor jasszerkodni kell, mert aztán hajajj.. lényeg a lényeg 210el le akart vágni 1 balos kanyart, szombateste, 2x2 sáv, érintette a belső ívet, egyszercsak 1 autó tökszabályosan szembe.. fél méterre kerülte ki, megcsúszott, befosott, beletaposott a fékbe és huzott 4 csíkot majd keresztbe a kavicsos útpadkán állt meg soksokméterrel később. féléves jogsival... :W
ezt így ő mesélte, ha egy kicsi is igaz belőle, akkor is hajmeresztő, mekkora mákja tud lenni valakinek.

aerodavid2 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#3) hNp88


hNp88
aktív tag

miért buktál meg elsőre forgalmin?

#2: ügyes...

[ Szerkesztve ]

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#4) Ice!? válasza aerodavid2 (#2) üzenetére


Ice!?
őstag

:U

(#5) gamek!ller


gamek!ller
senior tag

Nekem még 2 hét kell és megkapom.. :) Mindenből 1.-re.

(#6) mocsanisi válasza hNp88 (#3) üzenetére


mocsanisi
senior tag

"4., 13. kerület. Duna plázától indultunk.
Na első vizsgán úgy buktam meg, hogy vácira kikanyarodtunk jobbra. Szóval nem 4. kerület felé mentünk, hanem be a városba. Arra egyszer nem voltunk oktatóval, na de ez nem lehet kifogás. A lényeg hogy nem figyeltem először, és a parkoló sávba kerültem. Ez nem feltétlen gond. Lámpánál át akartam sorolni, de nem engedett be senki. Mentem tovább egyenesen, azért nem húznak meg, csak közben azt néztem hogy hogy tudok átsorolni. Hát sehogy. Direkt benyomtam a kocsi orrát, de kikerültek és csak nem engedtek be. Szal beérkeztem egy egyirányú utcába, amit ugye nem láttam hogy egyirányú mert arra figyeltem hogy sorolhatok vissza. Előttem egy opel. Mondta a VB hogy akkor most balra. Előttem opel is kanyarodott, nem húzódott ki balra, szóval nem esett le hogy egyirányú. Látta a VB hogy nem húzódok ki, mondta hogy akkor menjünk jobbra és álljunk félre .

2.-ra 6 hibapontal meglett.
Ilyeneket kaptam: meredek kihúzódás, tükrök használata nem rendszeres, mögöttes forgalom ellenőrzése nem rendszeres, relatív gyorshajtás (vácin totyogtunk egy tanuló mögött 40-el, én meg kicsit agresszívan odaléptem de nem léptem túl a 70-es határt). Az elsőt benéztem rendesen, 2.-on ment minden mint a karikacsapás Még mondta is a VB hogy dinamikusan vezetek, és hogy a jövőben annyi tanácsot ad hogy gyakrabban nézegessem a táblákat, mert bőven van rá időm, mert a kocsi kezelése nagyon jó. Ennyi volt."

14adam: 120 lett azthiszem a vége...

aerodavid2: Na az ilyen boyracerekkel van tele a f*szom már most, meg az olyanokkal akik csesznek tükröt használni sávváltáskor. Csak a 20 kötelező óra alatt 2x vágodtak nekem majdnem oldalról... Amúgy meg ahhoz nem kell semmit se tudni hogy tövig taposd a gázd. Ha májerkodni akar menjen versenypályára. Az meg a másik amúgy hogy minek kell 210-el menni... Egy passat úgy húz mint a bűn, kis utcákba elég 60-70-re gyorsulni ha májerkodni akar, tinicsaj akkor is maga alá vizel :D

[ Szerkesztve ]

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#7) mocsanisi válasza mocsanisi (#6) üzenetére


mocsanisi
senior tag

Jah kihagytam hogyha már annyira akarja nyomni neki, mennyen fel autópályára, ott azért valamivel biztonságosabb, aztán majd apuci fizeti a bírságot. Amúgy venném el a jogsiját 10 évre minimum...

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#8) Vakegérke válasza mocsanisi (#6) üzenetére

"Direkt benyomtam a kocsi orrát..."
Nem éppen pozitív. Mi lesz, ha már jogsival a zsebedben hajkurászod a vasat?

Ha elfogadsz egy tanácsot, amelyet rendszeresen elmondok, akkor fogadd olyan jó szívvel, ahogy én mondom.
Soha ne feledd, hogy otthonról indulsz, és haza érkezel. Tonnányi vassal mész gyilkolni. Nem érdemes kajakra venni a dolgot.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#9) Psychonaut válasza Vakegérke (#8) üzenetére


Psychonaut
addikt

Nem éppen pozitív.
Nem tudom, milyen sűrűséggel közlekedsz autóval, de ha gyakran vezetnél, nem mondanád ezt. Máshogy nem lehet sávot váltani, mert nem enged be senki (amiért egyébként vizsgán szintén megbuktatnak, ha nem tudsz átsorolni).

(#10) mocsanisi válasza Vakegérke (#8) üzenetére


mocsanisi
senior tag

Persze nem akarok májerkodni, de pesten csak így lehet vezetni. Nem tudok jobb szót, kell egy kis agresszió a vezetésbe, mert máshogy nem tudsz közlekedni.
Amúgy vicces hogy az autósok negyede nem tudja mikor kinek van elsőbbsége...

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.