2020. február 18., kedd

Gyorskeresés

Karóra

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Valahol hallottam hogy egy férfi felkelés után egyből az óráját teszi fel. Valahogy kezdem megérteni. Körülbelül 1 éve kezdtem el hordani karórát (16 vagyok). Most már valahogy hiányérzetem van ha nincs rajtam. Érdekes.
A mostani órám egy Casio Illuminator W-210: (Nekem feketében van)

A kiszemelt óra is egy Casio, mégpedig a Casio EF-124D-2A

Remélem névnapomra, esetleg karácsonyra megkapom. Ha nem akkor én magam fogom összeszedni rá a pénzt :K

Hozzászólások

(#1) vwpolopg


vwpolopg
(őstag)

,,Ha nem akkor én magam fogom összeszedni rá a pénzt '' ----> ez lenne a helyes hozzáállás, csak a sok kis taknyos elvárja, hogy a szülei mindent a segge alá toljanak...

[ Szerkesztve ]

(#2) Vakegérke

Karóra nélkül félkarú törpének érzem magam. Reggel nem kell felcsatolnom, hiszen este le sem csatoltam. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#3) Metalfan


Metalfan
(senior tag)

Nekem jó régen egy Tag Heuer órám volt, na az aztán egy atomtámadást is kibírt volna :) Amikor úszni jártam, akkor mindig rajtam volt, mert a falióráig nem láttam el (szemüveges vagyok, és hát na...nem önszántamból jártam úszni :D ), sokszor dobálgattam, leejtettem, mindenfélét csináltam vele - a rengeteg strapának csak annyi jele volt, hogy vagy 10-15 fokot elfordult a számlap, pedig évekig hordtam. Most már nem hiányzik, valószínűleg nem is tudnám megszokni, hogy a karomon legyen valami. Karkötőket sem bírtam, gyűrűkkel sem voltam szerencsésebb. Ha az időre vagyok kíváncsi, akkor ott a telefon a zsebemben, célnak tökéletesen megfelel.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#4) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Nem szeretem a karórát, mert bármennyi ideig is hordom, érzem. Helyette díszes zsebórát használok. Kis gyakorlás után már olyan gyorsan vettem elő, mint ahogy a karomon megnézném.

(#5) Lenry


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

el nem tudnám viselni.
7 évig volt fülbevalóm. az jó volt, mert adott valami hülye asszimmetriát a fejemnek, elmondhattam magamról, hogy hordok ékszert, mégsem látom, nem hallom, nem érzem, nem zavar. és ezért tetszett.
aztán úgy gondoltam, hogy öreg vagyok én már ehhez, és kivettem.

nyakláncom is csak 3 éve van, idő volt, míg megszoktam, de hordani muszáj volt, mert ballagásra kaptam nagymamámtól. megszoktam, de nem hiányzik, ha leveszem (mert vannak helyzetek, amikor nagyon zavar)

de hogy a karomon legyen valami. nem :N
egyszer kaptam karkötőt, de valami borzalmasan idegesített. azóta se volt rajtam.
órát pedig sosem szerettem volna. igazából elképzelni sem tudnám, és nem is illik hozzám.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#6) mocsanisi válasza vwpolopg (#1) üzenetére


mocsanisi
(senior tag)

Azért ne általánosíts. Én pl. ha van diákmunka hétvégén, megyek dolgozni, zsebpénzt se kapok. De suli meg edzés mellet nincs időm, se energiám melózni, nem is ez a dolgom, hanem az hogy tanuljak. Hétvégén meg ritkán van meló, de ha van akkor megyek.

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#7) Dany007


Dany007
(veterán)

Amióta a mobilban van óra (merthogy ez nem mindig nem minden típusnál volt így) azóta nem használok karórát. Teljesen fölösleges. Az óra (is) csak arra kell, hogy megnézzem hány óra... A telefon mindig nálam van, így mindig tudom mennyi az idő. Épp elég egy telefonra kiadni egy 'rakat' pénzt, nemhogy még órára is. Bár tény, hogy jólnéz ki, biztos sokat tud, de én nem vennék karórát az is biztos :)

(#8) nyunyu válasza Crystalheart (#4) üzenetére


nyunyu
(nagyúr)

Nem szeretem a karórát, mert bármennyi ideig is hordom, érzem

Titan haz+szijjal szerelt orak feleolyan nehezek, mint az acel haz+szijjal birok, raadasul femallergiasok is hordhatjak. (acelt nem.)

Pl. az en titan Seikom alig 10-11 deka, kollegam hasonlo meretu, de acel orajara 25-ot mutatott a merleg.

Egy bajom van vele: amikor elemcserekor kicsereltettem az osszekarcolodott kvarcuveget kemenyebb zafiruvegre, jol osszekaristoltak belul a hazat :(
Na meg a stopper mutatoi mindig csalen allnak, sosem a nullan, hiaba igazittattam mar tobbszor a Seiko markaszervizben.

Hianyerzetes temahoz: en csak akkor hordom, ha elmegyek itthonrol.
Melohelyen gep ele uleskor meg leveszem, mert nem szeretem, ha gepeleskor vagy szereleskor rajtam van.

10 evig elmegy egy elemmel szoveget meg nem vennem biztosra, mivel a legtobb elem 6-7 ev alatt magatol lemerul, en oramban 7 ev utan kellett cserelni.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9) tkazmer


tkazmer
(addikt)

Valahol hallottam hogy egy férfi felkelés után egyből az óráját teszi fel.
amíg használtam karórát, nem vettem le éjszakára:) egy ideje pedig már nem használok, többnyire van velem 2db mobiltelefon, valamelyiken csak meg tudom nézni az időt:)

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#10) Crystalheart válasza nyunyu (#8) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Nézd, engem már egy fél mm vastag karkötő is idegesítene, de mikor egy könnyű Casio műanyag órám volt kiskoromban, azt is éreztem. (Annak mondjuk a nagyobb baja ugye, hogy bepállik. Nem tudom, fém óra hogyan viselkedik.) Akkor nem zavart, de mióta nincs, egészen más.

(Meg a zsebórát mindenki megcsodálja legalább, pedig sima Helvetia rozsdamentes fém ötvözet álüveggel - még kisgyerekkoromban vették nekem nyolcezerért, csak nem fognak százezres ezüstöt -, míg karórából kétszázötven-ezreset sem vesznek igazán észre ;] )

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.