Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) 14adam


14adam
(addikt)

mennyibe volt összesen?

T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) aerodavid2


aerodavid2
(csendes tag)

gyáá
1ik oszttársam elkérte a passat cc-t apukától, elment kocsikázni 2 tinicsajjal. aztán ugye a jónő hátul kocsiba olyan, mint a motoron az onboardkamera, olyankor jasszerkodni kell, mert aztán hajajj.. lényeg a lényeg 210el le akart vágni 1 balos kanyart, szombateste, 2x2 sáv, érintette a belső ívet, egyszercsak 1 autó tökszabályosan szembe.. fél méterre kerülte ki, megcsúszott, befosott, beletaposott a fékbe és huzott 4 csíkot majd keresztbe a kavicsos útpadkán állt meg soksokméterrel később. féléves jogsival... :W
ezt így ő mesélte, ha egy kicsi is igaz belőle, akkor is hajmeresztő, mekkora mákja tud lenni valakinek.

aerodavid2 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#3) hNp88


hNp88
(aktív tag)

miért buktál meg elsőre forgalmin?

#2: ügyes...

[ Szerkesztve ]

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions" || Villanyszerelés, gyorsjavítás, kivitelezés Egerben és környékén: fb.com/csazivillbt

(#4) Ice!? válasza aerodavid2 (#2) üzenetére


Ice!?
(őstag)

:U

(#5) gamek!ller


gamek!ller
(senior tag)

Nekem még 2 hét kell és megkapom.. :) Mindenből 1.-re.

(#6) mocsanisi válasza hNp88 (#3) üzenetére


mocsanisi
(senior tag)

"4., 13. kerület. Duna plázától indultunk.
Na első vizsgán úgy buktam meg, hogy vácira kikanyarodtunk jobbra. Szóval nem 4. kerület felé mentünk, hanem be a városba. Arra egyszer nem voltunk oktatóval, na de ez nem lehet kifogás. A lényeg hogy nem figyeltem először, és a parkoló sávba kerültem. Ez nem feltétlen gond. Lámpánál át akartam sorolni, de nem engedett be senki. Mentem tovább egyenesen, azért nem húznak meg, csak közben azt néztem hogy hogy tudok átsorolni. Hát sehogy. Direkt benyomtam a kocsi orrát, de kikerültek és csak nem engedtek be. Szal beérkeztem egy egyirányú utcába, amit ugye nem láttam hogy egyirányú mert arra figyeltem hogy sorolhatok vissza. Előttem egy opel. Mondta a VB hogy akkor most balra. Előttem opel is kanyarodott, nem húzódott ki balra, szóval nem esett le hogy egyirányú. Látta a VB hogy nem húzódok ki, mondta hogy akkor menjünk jobbra és álljunk félre .

2.-ra 6 hibapontal meglett.
Ilyeneket kaptam: meredek kihúzódás, tükrök használata nem rendszeres, mögöttes forgalom ellenőrzése nem rendszeres, relatív gyorshajtás (vácin totyogtunk egy tanuló mögött 40-el, én meg kicsit agresszívan odaléptem de nem léptem túl a 70-es határt). Az elsőt benéztem rendesen, 2.-on ment minden mint a karikacsapás Még mondta is a VB hogy dinamikusan vezetek, és hogy a jövőben annyi tanácsot ad hogy gyakrabban nézegessem a táblákat, mert bőven van rá időm, mert a kocsi kezelése nagyon jó. Ennyi volt."

14adam: 120 lett azthiszem a vége...

aerodavid2: Na az ilyen boyracerekkel van tele a f*szom már most, meg az olyanokkal akik csesznek tükröt használni sávváltáskor. Csak a 20 kötelező óra alatt 2x vágodtak nekem majdnem oldalról... Amúgy meg ahhoz nem kell semmit se tudni hogy tövig taposd a gázd. Ha májerkodni akar menjen versenypályára. Az meg a másik amúgy hogy minek kell 210-el menni... Egy passat úgy húz mint a bűn, kis utcákba elég 60-70-re gyorsulni ha májerkodni akar, tinicsaj akkor is maga alá vizel :D

[ Szerkesztve ]

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#7) mocsanisi válasza mocsanisi (#6) üzenetére


mocsanisi
(senior tag)

Jah kihagytam hogyha már annyira akarja nyomni neki, mennyen fel autópályára, ott azért valamivel biztonságosabb, aztán majd apuci fizeti a bírságot. Amúgy venném el a jogsiját 10 évre minimum...

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#8) Vakegérke válasza mocsanisi (#6) üzenetére

"Direkt benyomtam a kocsi orrát..."
Nem éppen pozitív. Mi lesz, ha már jogsival a zsebedben hajkurászod a vasat?

Ha elfogadsz egy tanácsot, amelyet rendszeresen elmondok, akkor fogadd olyan jó szívvel, ahogy én mondom.
Soha ne feledd, hogy otthonról indulsz, és haza érkezel. Tonnányi vassal mész gyilkolni. Nem érdemes kajakra venni a dolgot.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#9) Psychonaut válasza Vakegérke (#8) üzenetére


Psychonaut
(addikt)

Nem éppen pozitív.
Nem tudom, milyen sűrűséggel közlekedsz autóval, de ha gyakran vezetnél, nem mondanád ezt. Máshogy nem lehet sávot váltani, mert nem enged be senki (amiért egyébként vizsgán szintén megbuktatnak, ha nem tudsz átsorolni).

(#10) mocsanisi válasza Vakegérke (#8) üzenetére


mocsanisi
(senior tag)

Persze nem akarok májerkodni, de pesten csak így lehet vezetni. Nem tudok jobb szót, kell egy kis agresszió a vezetésbe, mert máshogy nem tudsz közlekedni.
Amúgy vicces hogy az autósok negyede nem tudja mikor kinek van elsőbbsége...

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#11) saguaro válasza mocsanisi (#6) üzenetére


saguaro
(tag)

Na az ilyen boyracerekkel van tele a f*szom már most, meg az olyanokkal akik csesznek tükröt használni sávváltáskor

Tegnap gödöllőn a 3as főúton haladok, az egyetem felé kanyarodó sávban, azaz a jobb oldaliban. Teljesen normális, ha megelőzöm jobbról a másikat, megyek kb 60-65-el, belső sávban egy buzuki ignis. Se index, se semmi, fogja magát, jobbra húzza a kormányt, ki elém. Ha picit is csúszik az út, vagy elbambulok, úgy beleszállok hátulról, hogy öröm lett volna nézni. :U

Nagyon vigyázz, ha suzukit látsz, hagyj nagy távolságot, nagy ívbe kerüld ki őket, a legveszélyesebb állatfaj. Rosszabb, mint a BMW-s racerek.

Amúgymeg gratula. :)

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe

(#12) Archer válasza saguaro (#11) üzenetére


Archer
(őstag)

"Nagyon vigyázz, ha suzukit látsz, hagyj nagy távolságot, nagy ívbe kerüld ki őket, a legveszélyesebb állatfaj. Rosszabb, mint a BMW-s racerek" - nem márka függő, aki gyökér, annak mindegy, hogy milyen autó van a segge alatt. Az mondjuk tény, hogy a régi Swiftek tulajai között nagyobb számban vannak jelen "hétvégi sofőrök".

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#13) gamek!ller válasza mocsanisi (#10) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Ja múltkor engem is elküdtek a 3,14csába mert ott visítozott, hogy menjek már mikor neki volt elsőbbsége.. Amikor mutattam a táblára, csak intett 1-et és sunnyogva elment..

(#14) mocsanisi válasza gamek!ller (#13) üzenetére


mocsanisi
(senior tag)

Ilyenkor én megyek :D Ha integet, vagy visitozik, akkor azt annak veszem hogy lemondott az elsőbbségi jogáról...

Bmw-s racerekhez hozzászólva: Van haverom akinek e30-as bmw-je van, 2 is. Az egyik 2,7literes, ugye felfúrták, a másik sima 2literes. Mind2 mehetne a boyracer kategóriába, mert tapossák neki, viszont azt hozzá kell tenni hogy mellé baromi jól vezetnek. Itt azt értem hogy egyszerűen nem félsz mellettük, baromi jók a reflexeik, stb. Egyszer nem fordult meg a fejembe hogy félek, viszont másik haveromnál aki nem is megy gyorsan, Suzuki Swift régi, gyakorlatilag padlólemezt tapostam végig agyósülésen. A bmw-s srácok szoktak menni "gyakorolni" ahol van hely (lezárt útszakasz, magánút, ilyenek). 80-nál berántják a kéziféket, és gyakorolják az ellenkormányzást, rendszeresen mennek driftelni. Gyakorlatilag a 2 legképzettem vezető akit ismerek... Szóval 2 oldala van az éremnek :U

[ Szerkesztve ]

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.