2020. augusztus 9., vasárnap

Gyorskeresés

Met Hardveraprós ÁSZF-e.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ritkán adok el valamit de akkor mindig belefutok abba hogy az érdeklődök el sem olvassák amit írok, már rögtön írják a privátot, ezzel nem lenne baj ha olyat kérdeznének amit nem írtam le a hirdetésben.
Eleinte még válaszolgattam, de most már inkább bosszant a dolog és nem válaszolok. Ha nem írnák le minden infót és amiatt kérdeznének természetesen válaszolok de most már inkább nem is válaszolok.
Nyilván át lehet ugrani egy sort véletlenül, de minden hirdetésnél van legalább kettő olyan aki az egészet el sem olvasta, vagy elolvasta de nem fogta fel? :U

Kedves Vásárló jelölt!
Figyelmesen olvasd el az alábbi sorokat mert Neked szólnak, igen, Neked.

Tartozékok
Ha leírom, hogy pl. nincs meg a proci gyári hűtője akkor nincs meg, akkor sem lesz meg ha megkérdezed hogy megvan-e.

Ár
Ha leírom hogy Alku: nincs, Csere: nincs akkor sem lesz ha felajánlasz érte valami mást vagy valamennyi összeget. Sajnálom, hogy ha Neked egy ezressel kevesebb pénzed van de akkor vegyél mást, más eladótól.
Az aktuális áraknak mindig utána nézek, úgy érzem hogy mindig korrekt áron adok el mindent, ha mégis drágának érzed akkor ne vedd meg.

Garancia
Ha van akkor jelzem és adom hozzá a szükséges papírokat ha kell. A termék használt bármikor elromolhat, (mint egy vadi új is) de nem vagyok bolt hogy gariztatom, cserélem. De nem is adom annyiért mint egy boltban lehet megvenni.
Hibás terméket nem adok el, az esetleges hibákat jelzem.

Átvétel
Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban
Ez úgy működik hogy leegyeztetjük hogy kinek melyik nap (nem aznap és valószínűleg másnap sem) lenne jó és hol. Én nagyon örülök neki hogy pl. 2 óra múlva a Blahán leszel de én meg nem...

Posta
Ha fizeted lehet róla szó, Vatera futár. Gyorsabb és biztonságosabb.
Előre elutalod a termék árát és a futárköltséget. A pénz beérkezését követően 24-48 órán belül feladom a csomagot és másnap már nálad is lesz.

Telefonszám
Majd adok ha már megbeszéltünk mindent írásban, azért adok és kérek telefonszámot hogy ha már elindultam fel tudj hívni ha késel vagy mégsem tudsz jönni, és fordítva is igaz.

Szerintem az első kérdés ami felvetődik bennetek, hogy ha ennyi bajom van akkor minek adok el bármit is? Azért mert másnak esetleg jól jöhet az én "levetett" cuccom. Semmit nem egy nap alatt akarok eladni, ha 3 hónapig áll a polcon a cucc akkor addig van ott.

Szóval, kedves érdeklődő, olvasd el figyelmesen a hirdetésben leírtakat, ha ezután írsz nekem egy privátot és nem válaszolok akkor úgy tűnik hogy nem sikerült a fent leírtakat értelmezned.
Nem veled van bajom, nem haragszom rád, csak Te vagy a sokadik és már belefáradtam.
Mindig mindent el tudtam adni, majd csak jön egy értelmes vevő :)

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.