2020. február 24., hétfő

Gyorskeresés

UPC, "nem tudom".

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

UPC-s kalandomat szeretném veletek megosztani.

Január 12.-én elhunyt keresztanyám, volt neki egy kábeltv előfizetése.
Írtam a UPC-nek hogy szeretném lemondani az előfizetést milyen iratok kellenek hozzá, néhány napra rá felhívott egy hölgy ez ügyben és ha tudtam volna személyes adatokat mondani akkor le is tudom mondani az előfizetést.
Mondtam neki hogy semmi gond, ha bemegyek az ügyfélszolgálatra a halotti anyakönyvivel akkor le tudom mondani? Le, jött a válasz, még jobb is mert felmondáskor van egy 8 napos felmondási idő, de ha viszem a halotti anyakönyvit akkor a halál napjára datálják a felmondást, nincs 8 nap.

Február 4.-én bementem a Dunaplázában található ügyfélszolgálatra a halotti anyakönyvivel és a közben érkezett csekkel, a csávó lemásolta a halotti anyakönyvit, mondtam neki hogy akkor befizetem a csekket de azt mondta hogy ne mert akkor túlfizetés lesz és az bonyolultabb.
6.-án lesz zárás, menjek vissza utána fizetni. Email-ben kaptam egy papírt a felmondásról, persze február 4.-ei dátummal, mindegy.

Február 7.-én bement barátnőm hogy akkor fizet, ugyan az az ügyintéző, ja ezt nem lehet, menjen vissza 13.-a után mert akkor telik le a 8 nap és majd akkor lehet fizetni. Kérdezte tőle barátnőm hogy akkor miért mondta hogy 6.-a után? Ja, ő azt hitte hogy túlfizetés lesz (ott ül a gép előtt), bónuszként még megkérdezte hogy az eszközt leadtuk e már, kérdezi barátnőm hogy mire, az analóg csomagra? Ja tényleg. Gondolom szintén ott lenne az információ a monitoron csak rá kellene nézni.

Közben jött egy emlékeztető csekk az előző hónapról (amire azt mondta hogy nem kell befizetni) és a következő hónapról.

Február 21.-én bement megint barátnőm fizetni, megint jött a duma hogy menjen vissza 13.-a után...a márciusit fizessük be és akkor majd visszatérítés, kérdezte barátnőm hogy azt hogy, meghalt, nem tűnt fel és még hányszor kell idejönni? Akkor nem tudom, hívjuk fel a 1221-et, nem tudja ilyenkor mi van.

Szóval most a UPC pihentetve van. Jelen idegállapotban nem lesz befizetve a csekk.

Tényleg ennyire értelmi fogyatékosok vannak ott?

Hozzászólások

(#1) ncc1701


ncc1701
(addikt)

Birka türelmetek van, a második eset után otthagytam volna őket, h akkor most vasalhatják be az elhunyton, mert máson nem tudják, és dugják fel maguknak a csekket. :)

(#2) Met válasza ncc1701 (#1) üzenetére


Met
(veterán)

Csak keresztanyám miatt, amit ki kellett fizetnie azt kifizette.
De úgy gondolom hogy én mindent megtettem hogy fizessek, úgy hogy így jártak.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#3) bitpork válasza Met (#2) üzenetére


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Nem fogsz örülni neki, de át fogják adni követeléskezelőnek szerintem. Menj be akármilyen állapotban vannak az idegeid, mert ki fogják veled fizettetni. A szolgáltatók többségét irgalmatlanul nem érdekli hogy mi történt, ők szolgáltattak. :(((

https://www.facebook.com/marketplace/item/2365103570211297/ ~~~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#4) 4Grider válasza bitpork (#3) üzenetére


4Grider
(addikt)

Csakhogy a szolgáltatóknak is a jogszabályoknak megfelelően kell szolgáltatniuk. És azok azt mondják, hogy az előfizetői szerződés megszűnik az előfizető halálával. Megszűnt szerződés alapján nem szolgáltathatnak és nem is követelhetnek. Ezt a követeléskezelők is tudják.

(#5) Met válasza bitpork (#3) üzenetére


Met
(veterán)

Az előfizetés már inaktív, azt meg tudta most nézni a gépben.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#6) bitpork válasza 4Grider (#4) üzenetére


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog (1)

Akkor így :R Ugyan nekem hónapokig tartott bő 10 éve, és teljesen más tapasztalatom volt, remélem változott a szolgáltatók hozzáállása.

https://www.facebook.com/marketplace/item/2365103570211297/ ~~~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#7) Gubek-Einste


Gubek-Einste
(nagyúr)

Menj be az ügyfélszolgátlatra és kérd az azonnali elszámolást, ha nem akarja az ügyintéző akkor a felettesét.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 & Asus RT-AC65P

(#8) Met válasza bitpork (#6) üzenetére


Met
(veterán)

Benne van az ÁSZF-ben

12.5. Egyéb Előfizetői Szerződés megszűnési esetek és feltételek
Az Előfizetői Szerződés megszűnik:
a) a szerződésben meghatározott idő elteltével;
b) az Előfizető halálával, vagy jogutód nélküli megszűnésével;

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#9) nemlehet válasza bitpork (#3) üzenetére


nemlehet
(őstag)

A követeléskezelőktől sem kell azért annyira berosálni. Ők is csak azt tudják behajtani aminek van jogalapja. Az egy dolog, hogy gyakran küldözgetnek mindenféle erőszakos levelet akkor is amikor nincs erről szó, mert egy csomóan betojnak és inkább befizetik azt a pár 100.000 Ft-ot csak nyugi legyen.

Nekem unokatestvérem halt meg és mivel egy ideig azonos bejelentett lakcímen laktunk (másra nem tudok gondolni) kaptam én is felszólítást mindenféle tartozások miatt (semmi közöm nem volt hozzá és nem a közösen lakott albérlet kapcsán keletkezett). Volt nagy irgumburgum, meg büntetőkamat kilátásba helyezése, de elmentem volna röhögni abba a polgári perbe amit indítanak ellenem...

[ Szerkesztve ]

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#10) Met


Met
(veterán)

Igazából az a rohadt idegesítő, hogy nem tudom kifizetni, ki akarom de menjek vissza ekkor meg akkor.
Ilyen nehéz ránézni a gépre hogy mennyit kell még fizetni?
Most is, menjek vissza 3 hét múlva.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.