2020. április 3., péntek

Gyorskeresés

2017 eseményei címszavakban, mert ilyen szar évem még nem volt.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2016 12.24. délelőtt felmentem a 92 éves keresztanyámhoz, vittem az ajándékát és a szokásos látogatás lett volna ha nem az előszobában fekve találom meg.
Mentők, sürgősségi, neurológia, agyi infarktus, féloldali részleges bénulás, beszédközpont sérüléssel.

Január
12.-én meghalt keresztanyám, temetésintézés, gyomorfájás.
Volt neki végrendelete, a nővérem és én örököltük mindenét.

Február
Temetés megvolt, 13.-án leadtam a hagyatéki elindításához a papírokat. Ott kérdezték hogy gyerek, testvér van-e, mondtam hogy egy húga van de nem tudom a címét, megnézték a rendszerben, név és anyja neve alapján kiderítették az aktuális lakcímet.
Volt egy életbiztosítás kötvény aminek én voltam a kedvezményezettje, arra is beadtam az igényt, 15 napon belül kellett volna fizetniük. A 14. napon kaptam egy levelet hogy kell nekik a halottvizsgálati lap (Amit a kórház ad ki és csak addig van nálam amíg a temetést el nem intézem, utána a temető tárolja. Kapkodás, a temetkezés cégnél csak rossz minőségben volt meg a másolat, végül a temetőtől sikerült kérni egy másolatot), gyorsan elküldtem a biztosítónak, másnap utaltak.

Március
14.-én írtam a közjegyzőnek hogy nagyjából mikorra lesz a hagyatéki, mire felhívtak hogy még csak most kapták meg a papírokat.

Június
01. Hajnali kettőkor barátnőmet elvitte a mentő mellkasi panasszal, ekg nem mutatott semmit de a vérnyomása 200 volt.
Negyed hétkor szívultrahang, aztán érfestés, infarktusa volt, kapott senteket, szerencsére a szívizom nem károsodott.

06. Pünkösd miatt csak kedden jöhetett haza, következő beavatkozás augusztus 1. mert ez csak a sürgős "javítások" voltak.

21.-én hagyatéki tárgyalás, ahol kiderült hogy keresztanyám testvéreinek gyerekeitől is kell jóváhagyás hogy egyet értenek a végrendelettel. Ezt az önkormányzatnál ki tudták volna deríteni, csak ugye nem foglalkoznak vele.
Rendszeresen kap ilyen ügyeket a közjegyző.

Július
27.-én második hagyatéki, minden rendben, a hagyaték átadásra került.

Augusztus
01. második beavatkozás, a "kedves" doktornő aki az előző alkalommal hazaküldte nem írta be az időpontot (később kiderült hogy szeptemben 1-re írta be) ezért aznap nem tudták megcsinálni csak másnap, következő nap haza is jöhetett.

Október
Elkezdtük árulni a lakást.

November
9.-én szerződés aláírás
21.-én birtokba adási aláírás

Mindeközben folyamatosan utáltam bejárni a munkahelyemre, úgy volt hogy januárban felmondok de a keresztanyámmal történtek miatt elhalasztottam, elég egyszerre egy dolog miatt idegeskedni.
Évközepén meg a barátnőmmel történtek miatt halasztottam. Év végére ez rendeződött de nálunk az év vége a fő szezon, gondoltam rendes leszek és várok még a felmondással.
Közben rájöttem hogy az egy dolog hogy utálok minden egyes percet amit ott kell tölteni de már a munkámat sem tudom ellátni 100%-osan, nem azért mert szarok bele, egyszerűen belefáradtam és egyre többet rontok.
Októberben visszatért a gyomortájéki fájdalom és most is van, ráadásul december 29-én reggel felkeléskor elkezdtem szédülni és ez még most is van reggelente, vagy ha hirtelen egyik oldalamról átfordulok a másikra, szóval holnap az orvosnál kezdek.

Hát ennyi, remélem az idei év jobb lesz. :U

Hozzászólások

(#1) TheLázs


TheLázs
(csendes tag)
LOGOUT blog

Hú... Tényleg húzós éved volt. Kérlek fordíts figyelmet a "The Subtle Art of not giving a fuck" című könyv elolvasására. Lehet, hogy az idegeskedéssel összefüggő negatív közérzetbeli kilengések mérséklődnének.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#2) Klaus Duran


Klaus Duran
(senior tag)

Húzós éved volt, kitartás.
A gyomor lehet a stressz miatt. Nekem is új munkahely meg iskola miatt 16 áprilistól egész 17 nyár végéig vacakolt a gyomrom. Kis pozíció és táplálék váltás után jobban is lettem. Most decemberben az egyetlen pihenésre szánt hetem is betegeskedéssel telt és tele a tököm, Na meg ismét szar a gyomrom. ;]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=v0uSOjnRm3U

(#3) Met


Met
(veterán)

Sajnos ez az idegeskedés nálam nem tudatos, van valami tudat alatti szorongásos kínom. :(
Szedek rá gyógyszert ha szükséges, sajnos az utóbbi 3-4 évben kellett és idén az adagot is dupláztam.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#4) Klaus Duran válasza Met (#3) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)

Természetgyógyász segíthet (nem az utca melletti) Nekem segített. Igaz jót kell találni, akihez jártam az keletről Dunántúlra költözött. :O

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=v0uSOjnRm3U

(#5) Balika911


Balika911
(nagyúr)

Sportolsz valamit? Érdemes, nemcsak a fizikum miatt. Kikapcsol, egy csomó feszkót is le lehet vezetni vele.

(Nem sakkra vagy Starcraftra, hanem a hagyományos, izommunkával járó sportokra gondolok.)

[ Szerkesztve ]

(#6) Met válasza Balika911 (#5) üzenetére


Met
(veterán)

Nem, nem visz rá a lélek :U Igen, lusta vagyok.
Viszont ha tehetem akkor sétálok.

Klaus Duran Abban valahogy nem hiszek.

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#7) #73749248 válasza Met (#3) üzenetére


#73749248
(törölt tag)

Ha nem vagy hipochonder, akkor a gyomorpanaszokon és a szédülésen ne pánikolj előre!
Simán lehet akár a folyamatos stressz, akár a gyógyszered (tippelek: Frontin/Xanax, esetleg valami Rivotril-féleség??) hatása is. Utóbbiakhoz hozzászokik a szervezet és bizonyos esetekben ezt azzal "hálálja meg", hogy a megszokott mennyiség mellett már elvonási tünetekre emlékeztető jeleket produkál.

[ Szerkesztve ]

(#8) Klaus Duran válasza Met (#6) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)

Nem hit kérdése. Vannak a kontárok és akik értenek is hozzá.
Ha nem hiszel bennük akkor marad az ép testben ép lélek megoldás. = mit fentebb is írtak TESTMOZGÁS + HELYES TÁPLÁLKOZÁS
Én is lusta vagyok de én a táplálék + munka megváltoztatásával is sokat értem el, igaz a munka és a rossz táplálkozás is visszatért. :W
Idén újra kezdem a rendes táplálkozást, hátha most tovább bírom csinálni mert meg tudtam szokni.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=v0uSOjnRm3U

(#9) Met válasza #73749248 (#7) üzenetére


Met
(veterán)

Van bennem kis hipochonder ;)
A stresszre tippelek mint kiváltó ok. Frontin-t szedek, 1x0,5-el kezdtem 15 éve, 2-3 évig szedtem, amikor a jelenlegi melóhelyre jöttem és még jól éreztem magam ott, el is hagytam, 3-4 éve újra 1x0,5, majd hogy könnyebben el tudjak aludni 2x0,5. Idén 2x1, amikor barátnőm először volt kórházba napközben is kellett egy fél gyógyszer. Ennek ellenére az utolsó két éjjel nehézlégzés, mintha ültek volna a mellkasomon. Azon gondolkoztam hogy ha megdöglök nem tudnak bejönni mert nincs nála kulcs, meg mi az esélye hogy én is szívrohamot kapok.
De túléltem.

Idén melóhely váltás.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#10) Met válasza Klaus Duran (#8) üzenetére


Met
(veterán)

Mit csinál egy természet gyógyász? Nem tudom elmondani hogy mi bajom, vagyis azt hogy miért vagyok ideges mert én sem tudom. Barátnőm esetét kivéve nem gondolkoztam rajta hogy most mi lesz jajaj.
2016 július óta másképpen eszem, 81kg voltam, jött a pocak. Most vagyok 66.
Többször eszem kevesebbet és egészségeset, gyümölcsöt.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.