2024. március 1., péntek

Gyorskeresés

Megfizethető árú szerverhosting

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem találtam ilyen témát PH!-n, így gondoltam, írok egy külön bejegyzést. Van nekem két szerverem, nevezetesen 2 Cisco UCS C220 M3, és pluszba egy tűzfal (Cisco ASA 5506-X). Nyáron lettek üzembehelyezve vidéken, az ősök garázsában zakatolnak, és habár internet viszonylag combos van alattuk, de a körülmények nem a legideálisabbak, különösképpen az áramellátásuk. Szünetmentes nincs alattuk, és bár alapjáraton is merész elképzelés ezek nélkül szervert üzemeltetni, az elmúlt egy hétben meg közel lehetetlenné vált, naponta nagyjából 3x van valamiféle áramkimaradás (még napi 1x sem lenne vidám visszaindítani a ~20 VM-et, és imádkozni, hogy összeálljon minden, így meg kb. felesleges is).

Szóval a kérdés adott: tudtok valahol megfizethető árú szerver elhelyezési lehetőséget, amit az is meg tud engedni magának, aki amúgy nem profitszerzési céllal üzemelteti ezeket (én pl. most nemzetközi versenyre készülök velük, ~40k-t nem tudnék kifizetni ezért)?

Hozzászólások

(#1) Picco


Picco
addikt

adatkozpontok draga mulatsag es a kereslet hatalmas. nem hinnem hogy talalni fogsz olyan helyet ahova bedobhatod a szervered es arban annyira olcso lesz hogy meg akkor is megeri ha nem penzszerzes celjabol csinalod.

It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#2) Peter Kiss


Peter Kiss
senior tag
LOGOUT blog

Olcsóbb lesz 1-2 szünetmentes, amik bírják annyira, hogy leálljon minden. :DDD :K

(#3) bcbeci


bcbeci
csendes tag

Szia!
[szerverpark.eu]
Én itt helyeztem el a szerveremet. Megbízható, segítőkész társaság korrekt árakkal.
Üdv!

(#4) Device


Device
csendes tag

Én is hasonló felállásban gondolkodtam, de feladtam. Többe kerülne a hoszting, mint amennyiért most igen combos fizikai gépeket bérlek német/francia cégektől. Ha nem fontos a fizikai hozzáférés a géphez, akkor neked is ezt tudom javasolni, árban valószínűleg olcsóbbra jössz ki.

DOS=HIGH,UMB

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.