2024. február 21., szerda

Gyorskeresés

Facebook-os adok-veszek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Pár hete ismerősöm rám írt, hogy szeretne egy gépet venni és hogy mit ajánlok neki. Mondott egy összeget meg annyi kikötést tett, hogy menjen rajta a Fifa 14. Elkezdtem nézni itt a hirdetéseket kezdett is összeállni a dolog mikor a városunk Adok-Veszek facebook csoportból be linkelt egy gépet.

Itt is van a hirdetés

Még jó hogy elmentettem :)

Mint látni lehet piszkosul jól megírt hirdetés volt. Látszik, hogy az egészet csak átmásolta valahonnan és szart bele, hogy nézzen is ki valahogy. Én az ilyeneket alapból hagyom, de ismerőst azért érdekelte.
Tanácsoltam neki, hogy kérdezzen már rá pontosan milyen alkatrészek vannak benne, mert ebből sok minden nem derült ki.
Tápegység meg alaplapot nem tudtuk meg de annyit sikerült kideríteni hogy egy DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz CPU volt benne.

Megkérdeztük a vga-t is, hogy pontosan milyen, de ekkor az eladó hirtelen elkezdte ismerősömet piszkálni hogy, ne irkáljon már itt, vegye meg vagy menjen a p*csába. Mikor ezt láttam nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá, lényegébe annyit írtam neki hogy ha Normálisan megszerkesztve 5-6 percet rááldozva megírta volna a hirdetést nemkellenének ilyen kérdések. Ez után ment a szó csata stb. Még ismerősöm egyik facebook-os képébe is belekötött hogy milyen gyökér már hogy CRT monitora van. :DDD (Mamájának van az csak ott lett lefényképezve, de ez mellékes) Végül én is megkaptam az oltásomat, hogy ne magyarázzak már neki mert az apám lehetne... Ekkor jót röhögtem. :D Gondolom engem is megnézett, hogy milyen képeim vannak fent hátha beletud kötni valamibe. Sajnos nem mert nekem rendes monitorom van meg egy LCD tévé van a gépre kötve :B (Na jó már nem, csak rákötöttem hogy vagánykodjak :C )

Fél órával később láttam, hogy jött egy 3. ember is, aki írt ehhez a hirdetéshez. Ő is kérdezte milyen videokártya van a gépben. Ekkor őt is elküldte a fenébe, hogy ne magyarázzon már neki meg teljesen ki volt akadva, hogy megkérdeztünk pár dolgot. 3. ember beszélt vele privátba is és ott a beszélgetés odáig fajult hogy már arról írtak egymásnak hol fognak verekedni :D meg persze egymás szidása ment végig. Privát beszélgetés be lett másolva a hirdetéshez, sajnos azt elfelejtettem elmenteni :O
Amúgy az eladó nem is a mi városunkba való volt hanem 3 váróssal arrébb lakott...

Inkább maradok itt Ph-n vásárolgatni, meg ismerősöktől.

Más:

Tegnap megjött az új procim, egy AMD Phenom II 955 3,2Ghz - Black Box
Egy kicsit féltem a vásárlástól, de csütörtök reggel küldtem el a pénzt, és pénteken már jött is a csomag :Y
Beszereltem és gond nélkül ment. Le is van tesztelve. Egy újonctól vettem ezért is féltem egy kicsit, de jó árban volt :)

Hozzászólások

(#1) petipetya


petipetya
nagyúr

Ekkora egy tirpákot. :)

"nincs rá lezsóidő"

(#2) marked one94 válasza petipetya (#1) üzenetére


marked one94
őstag

Mondhatjuk így is :)

You'll Never Walk Alone

(#3) Szatyor95


Szatyor95
aktív tag

Ahogy az ősi székely mondás tartja: "A sör nem alkohol. A tészta nem étel. Az asszony nem ember. A medve nem játék. A Facebook nem Hardverapró." :)

Szerk.: Lecseréltem a szmájlit, nem akartam megtörni a sort. :)

[ Szerkesztve ]

Nyugodj békében Integra!

(#4) daenerys


daenerys
tag

Facebookon ezek a kérdések át szoktak menni flame-be, mert sok a k...g és nincs bevédve a hely! :D Olx és egyéb helyeken nagyon sok idióta kérdést is feltesznek, nem csoda, hogy idegroncs mindenki (vevő és eladó egyaránt).

egy Fifa 14-es notivásárló minket is kifektetett... :D egy ötéves gépen várta volna el, hogy fusson a játék, de még amellé amennyit akadékoskodott, hogy én hova vigyem el a gépet, meg hogy telepítsem fel a játékot a biztonság kedvéért, hogy kipróbálhassam, meg mittudomén, mit akart még. mikor a specifikáció alapján már lehet tudni, hogy úgysem működne a játék! :D

(#5) marked one94 válasza daenerys (#4) üzenetére


marked one94
őstag

Ha normálisan megírta volna a hírdetést akkor megelőzte volna ezeket a kérdéseket. :U

én is hagytam a fenébe ez után, mondtam hogy vegyen egy xbox-ot és kész

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone

(#6) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

"vidék"

;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#7) marked one94 válasza Mr.Csizmás (#6) üzenetére


marked one94
őstag

Amúgy az illető elégé sötét bőrű és nem a strand meg a napozás miatt. ;]

You'll Never Walk Alone

(#8) Mr.Csizmás válasza marked one94 (#7) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

viccen kívül, a feszbuk csoportok színvonala általában a star wars cantina bárét idézi :D

beleértve az eladó-vevő kommunikációt ('nyádat kérdezgesd), vagy a XY település adok-veszek ruhás részében a sok milf felpróbálva mutatja az eladó cuccát ;] nyári szezon elején a fürdőrucikínálat jó szokott lenni :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.