2019. augusztus 17., szombat

Gyorskeresés

Házblog - Így élünk mi

Írta: | Kulcsszavak: blag . ház . képek

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Közkívánatra!

Ez a bejegyzés itt van már vagy két hónapja, hogy majd csinálok jobb képeket, de valószínűleg sosem fogok, szóval érjétek be ennyivel.
A kockás plédet azóta levettük a kanapéról (a macska miatt volt rajta, de mostanában leszokott az ottfekvésről), meg már nem palackos a tűzhelyünk, de más nem változott.

A konyhabútorba csináltam még anno faja LED-es világítást, csak arról se sikerült még egy normális esti képet lőnöm (és most sincs elmosogatva, csak ezért meg nem állok neki :P ), de az összerakás közben készült egy, ilyen:

A kazánra kitaláltunk egy ilyen Ikarus ráncajtóra hajazó megoldást, szerintem jó lett (a becsukott állapota a negyedik képen látható a macskától balra)

A két gyerekszoba egyelőre nem túl izgalmas, jórészt üresek, így azokról nincs kép, külső kép meg már volt bőven. Enjoy :R

Lesz még egy közkívánatos bejegyzés, szerintem a jövő héten.

Hozzászólások

(#1) Freiherr


Freiherr
(őstag)

Jó kis szellős elrendezésű kégli, tetszik. ;) Persze majd a szomszédok döntik el (sajnos), mennyire élhető a hely.

XXX

(#2) twollah1976


twollah1976
(őstag)

Tobb kepet a cicarol!

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#3) Kolondrum


Kolondrum
(félisten)
LOGOUT blog

Egy igényes ember.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben! N105 okosóra eladó, új! Elégedett MI 9T tulaj vagyok!! ;)

(#4) Lenry válasza Freiherr (#1) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

köszönöm, ez fontos célunk volt, és azóta is az, hogy minél kevesebb minden legyen a házban.
valós probléma, hogy bár minden látogató megjegyzi, hogy milyen szép világos, tágas, szellős a ház, de majdnem mindenki hoz valamit, amit aztán rakni kell valahová, ahol majd szűkíti a teret... persze az elkerülhetetlen, hogy végül a világ összes családi házához hasonlóan ez a ház megteljen, de egyelőre küzdünk ellene :)

a szomszédokkal kevés gond van. szemből nem jön át sok zaj, a hátunk mögött már szántók vannak, az egyik oldalról üres ház van, a másik oldalon egy fiatal srác lakik. mondjuk ő hobbiból motorokat bütyköl és szívesen meginterjúvolnám, hogy mégis milyen diagnosztikai információhoz jut abból, hogy nyélgázon üvölteti percekig a Simsonját a haverjaival...

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#5) Lenry válasza twollah1976 (#2) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

ezek viszonylag frissek


"a másik tiszta szőr, ismeretlen okokból"

egyébként ha valakinek, akkor a macskának jót tett a költözés. 5 éve van meg, pár hónaposan találtuk a társasház udvarán, felvittem és következő 4 és fél évet kis megszakításokkal ugyanabban a 43 négyzetméteres lakásban töltötte, rendes agorafóbiája lett, néha levittem az udvarra, akkor felugrott a legközelebbi ablakba és befelé bámult :D

azt nem szerettem volna, hogy a házban is szobamacska legyen, de féltem, hogy ha egyszerűen kirakom, akkor eltűnik vagy baja lesz. végül az lett a megoldás, hogy amikor otthon voltunk és jó idő volt, akkor mindig nyitva volt a teraszajtó, és így a saját kíváncsisága vitte szép lassan ki az udvarra. ma már ott tartunk, hogy alig lehet behozni (mert alapvetően továbbra is benn lakik), és már kintről és bentről is ki tudja nyitni a szúnyoghálóajtót ha ki vagy be szeretne menni (sajnos nem csukja vissza maga után :D )

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#6) Lenry válasza Kolondrum (#3) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

köszönöm :R

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7) KaiotEch


KaiotEch
(veterán)

Grat, bár kiégett a szemem a falak színétől.

Eladó HP OMEN 17" GTX1070 || Állítólag csak a halál a biztos, bár amióta valaki okos kitalálta a nekromantákat, már az se. Ha nem működik jól a Xiaomi telefonod és fejfájást okoz, akkor az a MIgrén? ™ || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#8) Agyturbina válasza Lenry (#4) üzenetére


Agyturbina
(tag)
LOGOUT blog

Helló 😀

Mostanában egyre több emberrel találkoztam aki osztják a véleményed a minél kevesebb kacatal kapcsolatban és én is közéjük tartozok.

Semmi boldogság nem származik hasztalan de "értékes" nek vélt tárgyak halmozasanak.

A macska ért külön köszönet :R

Diagnosztika információ pedig lehet a gyűrű hézag mert bizonyos fordulatokon olyan hangokat ad ki ami elárulja ha túl nagy. Igaz ehhez azért több kell mint amit a legtöbb suttyó tudása megenged mert a dugattyú szoknya is csapkolodik ide oda ha kopott és nem hallja a különbséget. :DDD

A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

(#9) DEJVID


DEJVID
(őstag)

Nekem mindig olyan fura látni azt, hogy más hogyan él. Nehogy félre értsd, eszemben ágában sincs leszólni, csak hát nyilván más, mint ahol én élek :D

(#10) Kolondrum válasza DEJVID (#9) üzenetére


Kolondrum
(félisten)
LOGOUT blog

Ezzel többen vagyunk így.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben! N105 okosóra eladó, új! Elégedett MI 9T tulaj vagyok!! ;)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.