2023. december 7., csütörtök

Gyorskeresés

GTA Online - Tippek, ötletek és tanácsok az MC és CEO eladásokhoz

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tippek, ötletek és tanácsok, az Mc és Ceo eladásokhoz, főleg kezdő játékosok részére, vagy azoknak, akik most ismerkednek az MC és CEO világával.

Ceo autós eladás:

1, Nézd meg mielőtt eladásra hívsz játékosokat, hogy tudsz el eladni, eltelt-e az előző eladás óta a megfelelő idő. Ez azért fontos, mert különben a többieket feleslegesen rángatod át az ő CEO/MC-jükből.

2, Akiket meghívsz eladásra, azokat hívd be a garázsba is. Nem kell oda menniük, így a leggyorsabb az egész folyamat.

3, Ne pazarold az időt a kocsi tuningolással, nyomd végig gyorsan, kb minden menü pontba az első variáció elég, egyébként sincs a világon semmilyen jelentősége anyagi szempontból. Had pörögjön az eladás, arra az 1-2 percre amíg mész vele tényleg tökéletesen mindegy, hogy hogyan néz ki, és a többieket se tartod fel.

4, Előfordul hogy eladásnál mindenki bent van a garázsba de az eladó nem látja a segítőket, vagy rányomsz az eladásra és ugyan ott ülsz a laptop előtt és nem történik semmi se. Ilyenkor legtöbb esetben segít, ha bontod az ceo-t, mindenki kimegy a garázsból és újra megpróbáljátok az eladást.

5, Addig ne kezd el az eladást, amíg valaki töltőképernyőn van, útban a garázsod felé, mert olyankor jó esély van rá, hogy nem kapja meg a feladatot.

Mc eladás, gyárak:

1, Mielőtt eladni hívnád a játékosokat, nézd meg tényleg van-e annyi árud, amit elszeretnél adni.

2, Célszerű kapásból kinevezni valakit road captain-nak, ami több okból is jó, pl: a RCi tud helit rendelni (Buzzard-ot). Csomagot kaptok akkor gyorsan helivel le lehet szállítani, illetve a csónakhoz, és a repülőhöz ezzel lehet a leggyorsabban oda lehet érni.

3, Ha többen vagytok mint 4 fő az eladásra, akkor a kukás autó és a postás autónál kicsit tudnak segíteni többiek, azzal hogy valami izmos autóval tolják a postás és kukás autót (pl.: insurgent)

4, Kukás és postás autónál sok esetben lehet rövidíteni, főleg a városon kívüli részeken, tudsz légvonalba menni, átcsapatni dombokon, síkterepeken, persze ezt ki kell tapasztalnod, nézd a térképet is, első pár alkalommal óvatosan haladj, majd ahogy belejössz lehet neki tolni. Főleg a postáskocsi robban le hamar. Kukásautóval nem kell megállni, folyamatosan mehetsz vele, ha a sárga ponthoz érsz csak jobbra nyilat nyomd meg, és nem kell megállni.

5, Ha többen vagytok mint amennyien kelletek a leszállításhoz és egymás után adtok el 2 vagy több gyárat akkor, akié az MC menjen a következő gyárhoz addig, amíg a többiek eladják a cuccot, és ha végeztek az eladással, azonnal betudja hívni őket a következő eladáshoz.

6, Eladás után bontsd a MC-t hogy tudjon mindenki a dolgára menni.

Köszönet a nyers szövegért hegyipapának.

GTA V topik

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.