2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Két hete ismét munkában

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Két hete, hogy kiszabadítottam a retro telefonok vitrinjéből az egyik helyi GSM boltban. Az elsődleges mobilom lett, mert hibátlan, tökéletesen működik. Persze az akkuideje lehetne jobb, de júniusban kap egy powerbankot. Ha munkanap közben megéhezik, enni adjak neki. Órákon át nyomkodom, piszmogok rajta a tollal, még szép, hogy gyorsan lemerül. Most is itt van kéz közelben. Azon töprengek, hogy nem taszítom le trónjáról a Note 9-cel, hanem társának egy kisebb méretű S szériás modellt kap. Valami abszurd mód vonz a klasszikus formája és a tudása bőségesen elegendő nekem. Minő csodás álom két Samsung zászlóshajót egyidőben birtokolni és használni. De a Galaxy Note 4 marad a főnök.

Hozzászólások

(#1) Somatom


Somatom
veterán

Nem értem. Minek még egy teló, ha ez ennyire bejön? Mit csinálnál a másikkal, amit ezzel nem? :F

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#2) Algieba válasza Somatom (#1) üzenetére


Algieba
őstag
LOGOUT blog

"Minő csodás álom két Samsung zászlóshajót egyidőben birtokolni és használni." :D

Két számom van, a tartalék lenne az S szériásban. Eleve két mobil van nálam, mert a Note 4-et nagyobb mérete okán tojásként dédelgetem, nem kapkodok, amikor használom. Ha viszont gyorsan megnézném például az időt, jobb a kisebb mobilt előkapni, amit kevésbé féltek.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#3) KISDUCK válasza Algieba (#2) üzenetére


KISDUCK
addikt

A sziamiuból gondolom már kiszerettél, lehet hogy inkább egy dual simes samut kéne vadásznod, legalábbis kényelmesebb lenne mint 2 telefont hordani. Az idő nézésére egy smartband is tökéletes, az ébresztő funkció miatt már megéri egyet beszerezni.

(#4) Algieba válasza KISDUCK (#3) üzenetére


Algieba
őstag
LOGOUT blog

Hátizsákkal járok. A Note 4 bőrtokban, gondosan elhelyezve a cuccaim közé, a lehető legnagyobb biztonságban utazik, amikor egyik helyről a másikra megyek. Ilyenkor az ingzsebben a kisebb mobil ücsörög és zenét vagy rádiót szolgáltat nekem, illetve a mobiljegy alkalmazást használom vele, plusz óra. Valamint csevegő appok. Mivel órákon át gyötröm kommunikációs eszközeimet, a Note 4 egyáltalán nem bírná ki a teljes napot, ha csak egyedül lenne. (A Nokia 2.1 dual simes, de a két aktív kártya észrevehetően falta az akkuidejét.)
A Xiaomi Mi 9 Lite pillanatnyi fellángolás volt. Nem lett belőle szerelem. A barátomnál landolt, aki végre tudja, hogy milyen a korszerű phablet. 2017-es 2/16-os mobilt váltott nála a sokkal jobb Mi 9 Lite.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#5) Somatom válasza Algieba (#2) üzenetére


Somatom
veterán

Ezt értem. Én is tervezem, hogy veszek egy Samu tabletet, hogy két zászlóshajót birtokolhassak, de a Note mellé fölösleges még egy teló. Ha a 4 helyett a 9 -et vetted volna, akkor lenne hova tenni a másik kártyát. Óranézegetés miatt sem praktikus két telót hordani. Arra van a karóra, vagy a tengernyi okoskarkötő. Én Huawei Talkband 5 -öt használok, így még a telefonáláshoz sem kell elővennem a telót.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#6) Algieba válasza Somatom (#5) üzenetére


Algieba
őstag
LOGOUT blog

Észre sem veszem, hogy nálam van a kisebb telefon, ami 150 grammos és 13 centi hosszú. Teljesen normális, hogy két telefont használok. Biztos, ami biztos. Sajnos a Xiaomi Mi 9 Lite sem bírta a tartalomgyártásomat és kommunikációmat. Aggódva néztem, ahogy 20% alá megy az akku. De a Note 4 tuti kap powerbankot, mert kell neki. Terveim vannak vele. :)

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#7) Somatom válasza Algieba (#6) üzenetére


Somatom
veterán

A Powerbank normál. Ha megküldöm a Note9 -et, akkor kétszer is meg kell etetnem egy nap.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#8) Algieba


Algieba
őstag
LOGOUT blog

Kellene egy fehér is, mert nőiesebb. Ez már nem kütyü bolondéria, hanem Note 4 mánia. Túlságosan tetszik. Megvan benne a tudás és klasszikus forma elegye, amitől én egyszerűen megbolondulok. A modernebb megjelenésű utódai nem hoznak ennyire tűzbe. Hiába fejlettebbek. Pedig idén lesz még egy Note nálam. :C

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.