Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#50802) ρσгτσ válasza negyven2 (#50800) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én amúgy értem, hogy mások sikerén felbuzdulva mindenki ilyen szolgáltatást épít, csak lassan annyi lesz belőle, mint égen a csillag. Ez meg szerintem pont arra fogja ösztönözni az embereket, hogy egy-egy szolgáltatásban ne hosszútávon gondolkozzanak.

Mert amúgy mindegyik nagy reményekkel indul, aztán valamiért mégsem érzem azt, hogy huzamosabb ideig megéri előfizetni. Akkor sem, ha erre kedvezmény jár.

Nálunk is van otthon HBO Max, Disney+. Amazon -t és a Netflix -et már korábban lemondtam, mert egyre kevésbé használtuk...Apple van, de ahogy l.skywalker is írta feljebb, rengetegszer jár hozzá ingyenes hozzáférés. Legutóbb például LG TV -n keresztül váltottam be 3 hónapot.

Volt még valami, csak már nem tudom mi volt a neve...de nagyon gyér volt a kínálata. Mellette még ott van a Direct One, ami csak online TV miatt van, mivel a Digi alkalmazása sz@r TV -n, így azt nem is használom.

Mellette ott van még a PS, Xbox és Nintendo előfizetés és már ott tartok, hogy munkanélkülinek kellene lennem, ha mindet normálisan szeretném használni. :D Akkor viszont pénzem nem lenne az előfizetésekre.

Szerk.:
Jah van még YouTube prémium is, de az meg pont időt spórol nekem. Tehát nem az életemből vesz el.

Amúgy az HBO Max és a Disney+ mesék, tehát gyerek miatt nagyon jó. Elsősorban ezért sem tervezem, hogy mostanában lemondom őket.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.