Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#194401) ooloo


ooloo
őstag

Röhögő görcsöt kaptam [ettől] a szövegtől . " Nos , én hiszem , hogy a túlvilágon is van World of Tanks" Ámen ;]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194402) kchryss válasza KisApám (#194394) üzenetére


kchryss
addikt

2 hónapja Dez és Skill ugyanezt csinálták. Még a program is ugyanaz amivel elkészítették:
Rating All Tier 10 Tanks Feat. Skill4ltu | World of Tanks Full Tier 10 Tanks Tier List

Régebben mások loptak ötleteket QB-től, például Skill nem titkoltan tőle nyúlta le a TechTree Showcase sorozatot. Most megfordult a kocka? :)
Nekem egyébként nincs problémám vele ha lopnak egymástól ötleteket, ha ezzel értékes tartalmat állítanak elő.

Ami QB rangsorolását illeti:

1) (#194399) ollie már megírta, a legjobban a T22-be lehet belekötni. Azt például megjegyezhette volna QB, hogy neki nincs is meg ez a tank így csak találgatva lövi be, hogy mennyire jó. Az egyik legrosszabb 10-es med, semmi helye a Great Performers kategóriában.

2) Angol lévén a franciákat jól lehúzta. ;]
Az AMX30B-nek nem a kukában van a helye. A Centurion AX és az AMX30B is csak egy árnyalattal gyengébb tank, mint a Patton. A Pattont jó helyre rakta szerintem, szóval a másik kettőnek alatta 1-gyel vagy nagyon max 2-vel kéne lennie.

3) Super Conq-ank egyértelműen 1-gyel feljebb a helye. STB-t bár én imádom, de azért 1-gyel lejjebb a helye.

4) M60 és E50M talán kicsit alul van értékelve.

5) Obj260 mióta buffot kapott mindenben kicsit jobb, mint a 277 és klános csatáknál is lecserélték a 277-eket a 260-akra. Így elég érdekes, hogy ő lejjebb rakta a 260-at. Szerintem egyébként 1 kategória a kettő, minimális különbség van csak a 260 javára.

6) Az a baj ezekkel az osztályozásokkal, hogy vannak tankok amiket lehetetlen általánosan osztályozni. Tipikusan ilyenek a táras heavy-k. Egy táras heavy-t nem lehet összehasonlítani egy sima heavy-vel, olyan mint ha az almát hasonlítanád a körtével. Aki jó táras tankokkal azoknál feljebb lennének akik rosszak azoknál lejjebb. Ráadásul ha csak a táras heavy-ket nézzük egymás között akkor is az AMX50B a jó játékosoknál simán a legjobbnak jönne ki, míg a rosszabb játékosoknak az lenne a legrosszabb. Szóval az 50B-t legalább 4 kategóriába lehetne rakni és mindegyik igaz lenne adott szempont alapján.

Van egy csomó tank amit több helyre is lehetne rakni egyéni ízlés alapján, nem sorolom őket, mert ennyire nem érdemes belemenni a részletekbe. Csak azokat emeltem ki amik egyértelműen objektíven nézve rosszul vannak besorolva szerintem.

(#194403) vJokka


vJokka
aktív tag

Beértem megint a WG-t, az utolsó kifejleszthető 10-es tank is begurult a garázsomba. Sikerült vele egy egész jó csatát menni, közel volt az Ász (cirka 40 perccel később 1196 XP-re azt adott egyik visszajátszás szerint wotreplays-en). Szorult a hurok rendesen a "Bermuda-háromszögre" :D. Nem gondoltam, hogy sikerül fordítani.

Replay

Egyelőre venti, optika és tőgy van rajta, ez utóbbi viszont valószínűleg menni fog és vstab kerül a helyére, mert a löveg szórása botrányos (igaz, ha jól emlékszem, ezzel a csatával lettek százasok a legények).

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

(#194404) Gyuri27 válasza ooloo (#194380) üzenetére


Gyuri27
félisten

[link] 43.75

Amd - Radeon - Ryzen

(#194405) Dr.Én válasza ooloo (#194380) üzenetére


Dr.Én
veterán

[link] 62,5...sokat bénázok sajnos :DDD lesz neki böjt ahogy sejtem


tegnapi csúcs... az elején pedig vesztésre álltunk :)

[ Szerkesztve ]

WOT: kissio

(#194406) galervin93 válasza vJokka (#194403) üzenetére


galervin93
őstag

Grat!
Én ezer éve várok már a csillagok együttállására, de istenért nem jön össze. 15k-t akarnék egyszer elérni, de ilyen 8-10k után elfogy a tudomány, nem mernek 100m-t előrébb gurulni hogy lőjék amit villantok, vagy a robbanóval futkosó EBR-ek szopatnak ki 400m-ről autoaimmel (én 105-tel meg T49-cel szeretek felderíteni, papírkutyák, az a buzi kerekes szar röhögve nyír ki a világ wégéről is).

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#194407) peterson79 válasza kchryss (#194400) üzenetére


peterson79
őstag

Én is néztem élőben, nagyon bírom a humorát és már lassan fél kézzel jobban játszik bárkinél.
Feszegette a témákat és elképesztő volt ahogy folyamatosan dőlt belőle a szó, de nem csak a hülyeség, végig értelmes dolgokat mondott, valóban egyfajta stand-up volt:)

(#194408) Eugene Roe válasza KisApám (#194379) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Én centurion 7/1-gyel szenvedek, stock grind és napi 6-7 meccs kell az első győzelemhez, és persze pont akkor lőnek ki 500dmg után. Hiába a győztes 5* xp, meg a prémium xp, 1 hét alatt 60 meccsből vagy 10-et nyertem, abból vagy 3-4* voltam jó... :N

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#194409) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Nekem ez a SU130-PM nem lett még a barátom. Azt hittem Scorpion G másolat, de nem teljesen.
Viszont a Pantera meglepett, nagy motor nélkül 2 db 3300-as kör egymás után, alig várom a Standard B-t :C

(#194410) ooloo válasza Dr.Én (#194405) üzenetére


ooloo
őstag

Az szép ... :C Neked azért jó , mert nekem rossz . :DDD ( csak vicc )

Amúgy a mi szintünkön semmi összefüggés az egyéni teljesítmény és a győzelmi arány között . Érdekes ... ha nüansznyival , szoros csatában kapunk ki , az egyáltalán nem érint érzékenyen . Viszont , ha 2-3 perc alatt ledarálnak , az miatt összehúzom a szemöldököm . Ha ezen tudnának változtatni , mármint a villámcsaták visszaszorításában , akkor sokat lépne előre az élvezeti faktor . Nem hinném , hogy a villámcsaták okozói a prémium lőszerek és az egyéb , mostanság szóbeszéd tárgyát képező , változtatni kívánt paraméterek . Egyszerűen összerak olyan csapatokat , akiknél az egyik oldalon a szóráskép , a páncél átütési érték , az álcaérték a csúcson van , a másiknál a béka segge alatt . Nem kell jósnak lenni , hogy ezeknek a csatáknak mi a vége . Max azon lehet vitázni , hogy 4 avagy 5 percig fog tartani a csata . Sokszor még addig sem ... :DDD Jönnek itt azzal , hogy meglátva az ellen fölényét , sokan már a csata elején feladják ... NEM !!! A legtöbben foggal , körömmel harcolnak a végsőkig , de nehéz győzni akkor , ha az én lövéseim jobb esetbe pattannak , rosszabb esetben el sem találom a célpontot . Míg a másik oldalról minden lövés penetrál , még akkor is , ha háttal állnak a frontvonalnak .

Más ...
Nehogy költsél az aranyból és a kreditből !!! A kifejlesztett tankokra adott kedvezmény nem számottevő . Azt az 1-2-3 millió kreditkedvezményt amit most adnak , azt pár nap alatt megkeresed . Most ki kell pörgetniük annyi kreditet és aranyat a játékosok zsebéből , amennyit csak lehet . Aztán beraknak valami ritkaságot , amit csak akkor tudsz megvenni , ha a boltban aranyat vásárolsz és átváltod kreditre . Prémiumnapot sem érdemes most venni ... annyi 10-20-30 %-os kedvezmény , kupon van év közben , hogy Dunát lehet vele rekeszteni .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194411) jr1994 válasza Emu (#194393) üzenetére


jr1994
addikt

Emu és a többiek: köszi a válaszokat! Még nézek videókat a tankokról, mert nem tudtam eldönteni hogy melyiket vegyem meg.

Szerk: tanks.gg-n néhány új tanknak nincs meg a páncélmodellje (svéd mediumok, Obj 703). Ezeket meg lehet valahol máshol nézni?

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#194412) Stigma.HC


Stigma.HC
senior tag

Ezért nem költök én se most a leárazott tankokra. Itt van sok 10-es, meg pár kisebb amit meg kellene venni, de elsőnek black market. Azután meg majd jöhetnek a sima megvételre váró tankok. Egyébként év közben is szénné tuja keresni magát az ember. Ez a 15%-os leárazás ezért nagyon nem is számít nekem.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#194413) Atti777 válasza Eugene Roe (#194408) üzenetére


Atti777
senior tag

Pedig most a Scorpionnal kapott 1 hét prém + prém szorzó + 5x XP + adventi 50% bónusz + személyes tartalék kombóval elég jól lehet haladni, egy vesztes csata is ad 1k xp körül, egy győztes meg 10-12k is lehet.
A Leoval kb 3 nap alatt szedtem össze 90k xp-t az Udesre

Путин, иди нахуй!

(#194414) h1mpi válasza ooloo (#194410) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Prém napot pont hogy tegnap volt érdemes venni a ládákból kapott gold-ból. 24 000 helyett 20 500 gold volt és év közben egyszer-kétszer van csak ilyenre lehetőség.

(#194415) e-newsee válasza kchryss (#194402) üzenetére


e-newsee
addikt

"...amik egyértelműen objektíven nézve rosszul vannak besorolva szerintem."
Ezzel a mondatoddal kb le is írtad, miért nincs igazán értelme rangsort felállítani a tankok között.:) Illetve lehet, de az sohasem lesz teljesen objektív. Nagy vonalakban megadja a sorrendet, de csak +/- 3 hely pontossággal kb. Te is próbálsz elvonatkoztatni a személyes véleményedtől, de nem tudsz. Nem baj ez, azért van annyi féle tank. Van, akinek az M3 Lee is bejön.:)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#194416) Dr.Én válasza ooloo (#194410) üzenetére


Dr.Én
veterán

majdnem sikerült még egy artyt kilőni, csak el happolták előlem.. :DDD

Igen egyet értek azzal a hogy a Turbó csaták megszűnésével, amikor semmit se találsz el, lepattansz egy papír tankról, bezzeg fél perc alatt téged szitává lőnek...szóval az ember kevésbé kapna idegbajt és szidná a WG-t.
igaz nekem az életben sokkal nagyobb gondokkal kell küzdenem, mint ezen játék , ez által ezen már nem tudok igazán kiakadni...A való életben lévő sok idióta és többi :DDD

(#194409) h1mpi
igen, én is abba bíztam hogy dettó ugyan az lesz mint a Skorpió G és rohadtul nem :(
sokkal rosszabb, lomhább, pontatlanabb és illetve fos :DDD

[ Szerkesztve ]

WOT: kissio

(#194417) ooloo válasza h1mpi (#194414) üzenetére


ooloo
őstag

Én év közben vettem 360 naposat kb. 18e pénzért ... olcsóbb a ládákból nyitott aranyból fizetni , de ha pont annyi hiányzik egy ritkaság árából , akkor kitépem a maradék hajamat ... képletesen szólva és enyhe túlzással .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194418) e-newsee válasza ooloo (#194397) üzenetére


e-newsee
addikt

Erről ne engem kérdezz! Én csak és kizárólag a referral program miatt vettem át kollégától egy nem használt 6 csatás accot. Kiválasztottam a nyeremény tankot, és azóta be sem léptem. Max a következő szakaszban megint meghívom.
Két accot vinni nekem nincs időm, és most szembesültem vele, hogy ha lenne sem érdekelne. Túl nagy meló elölről építkezni újra. Nekem legalábbis.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#194419) h1mpi válasza ooloo (#194417) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ez a SU-130 próbál kiakasztani. 2 kritikus lövök egymás után a az Rhm-be :DDD mondom ez mi, biztos, hogy orosz tankkal megyek?

[ Szerkesztve ]

(#194420) ooloo válasza e-newsee (#194418) üzenetére


ooloo
őstag

Magam is így látom .... azért kérdeztem , hogy más szemszögből , más hogy látja . Persze , aki ebben a virtuális világban létezik , annak elengedhetetlen ... sajnos vannak egy páran . :U
Még mielőtt nekem esnének ... itt a fórumon nincsenek olyan játékosok . :DDD

h1mpi : Ezt most komolyan kérdezed ? :DDD

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194421) jano_77 válasza h1mpi (#194344) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nekem a mai hiányzik elvileg csak

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#194422) h1mpi válasza ooloo (#194420) üzenetére


h1mpi
nagyúr

bocs beszerkesztettem... de komolyan... sok jó tank nem jött ki még goldért...

(#194423) Stigma.HC válasza h1mpi (#194419) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Tróger e100 :DDD Hát ha tényleg bekerül, az se fog számítani ha valódi arany áron lesz, úgy elfogják kapkodni mint a szél.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#194424) h1mpi válasza Stigma.HC (#194423) üzenetére


h1mpi
nagyúr

de csak 8-as lesz...

(#194425) xAttilax válasza ooloo (#194420) üzenetére


xAttilax
őstag

amúgy tényleg? mi van a WG-nek ami használható ritkaság?

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#194426) ooloo válasza Dr.Én (#194416) üzenetére


ooloo
őstag

A mai nap ajánlata a Svéd Lansen C ... remek kis gép . Ha nincs meg , akkor ez remek ajánlat ládákból nyitott aranyért . Pontos löveg , mozgékony .... igaz , hogy papír , de én már megszoktam . Szinte csak kartonpapírból hajtogatott tankjaim vannak . :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194427) Bobyjack válasza kchryss (#194402) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Sok mindennel egyetértek, én ezeken változtatnék:

T-22 egyértelműen rossz helyre van téve
EBR és a 430U nem godlike, legalább egy hellyel lejjebb a helyük.
STB-1, STRV103B, T100 legalább egy hellyel lejjebb
SuperConquerror egyel feljebb
13 105 lejjebb
OBJ 260 feljebb
FV 215b 183, T57 Heavy, M60 feljebb
Cent AX, 110E5 feljebb
30B feljebb
M4 54 nálam Decent kategória

(#194392) jr1994: A svédeket ajánlom. Viszont az AMX sose tűnt kiemelkedően jónak.

[ Szerkesztve ]

(#194428) Dr.Én válasza ooloo (#194426) üzenetére


Dr.Én
veterán

Ha jól emlékszem akkor remek cső lehajlása van ráadásul... jó kezekben tud fene vad is lenni ha minden úgy akarja :)

[ Szerkesztve ]

WOT: kissio

(#194429) ooloo válasza h1mpi (#194422) üzenetére


ooloo
őstag

Biztos csak az én hülyeségem , de a Waffenträger Auf E 100 nevét ha nem írtam le 100x amióta meglebbentették a hírt , hogy bekerül(het) akkor 1x sem . Szóval ... én erre várok . És amennyire éhesek a wg-nél , hajlok arra , hogy be is rakják . És ... ha be is rakják , akkor is árnyéka lesz régi önmagának ... azaz egy kalap xar . Mégis . Birtokolni ezt a járgány , már önmagában egy élvezet . :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194430) soo277 válasza Bobyjack (#194427) üzenetére


soo277
őstag

STRV103B miért lejjebb?szerintem úgy jó ahogy van :K

BT: wersoo#21211

(#194431) ooloo válasza Dr.Én (#194428) üzenetére


ooloo
őstag

Akkor már Neked is megvan ... ;] a Waffentrógeren kívül még egy tank , amit megvenném , az a VK 75.01 (K) . Nincs nagy esély rá , de hátha . :U A többi lehetőség érdektelen a számomra .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194432) xAttilax válasza ooloo (#194429) üzenetére


xAttilax
őstag

a wotinfo 15% esélyt adtak neki.. én annyira nem építenék rá, de mivel látom, hogy neked tényleg fontos ez a tank kívánom, hogy bent legyen és annyiban segítek neked, hogy én biztos nem veszek :D

VK 75.01 (K) nem is ritka és nem is jó, akkor már tényleg a WT

[ Szerkesztve ]

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#194433) Dr.Én válasza ooloo (#194431) üzenetére


Dr.Én
veterán

sajnos nincs nincs meg...néztem róla videókat és ahogy az ellen játszott vele, abból tudom hogy nem rossz tank... ;]
VK 75.01 KKKKKK hát izé a töltés ideje egy vicc...tornya papír, sok rajt a gyenge pont...de egész jó csatákat lehet vele játszani :)

WOT: kissio

(#194434) ooloo válasza xAttilax (#194432) üzenetére


ooloo
őstag

Ha azt nézem , hogy mi jó , és minek van értelme , akkor addig sem jutok el , hogy feltelepítsem a játékot a gépemre . :K Ennyit magáról a játékról . ;]

Dr. Én : Vedd meg a Lansen C-t .. ha nekem a jobbik arcát mutatta , akkor Neked is . Közel azonos képességekkel rendelkezünk . Remélem nem sértettelek meg az utóbbi kijelentésemmel . (?)
A VK 75.01 K meg azért kell(ene) , mert Német tank b.zi vagyok .... ;] Istenem ... ilyen is van . :DDD

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194435) Bobyjack válasza soo277 (#194430) üzenetére


Bobyjack
senior tag

QB-nek személyes szerelme az a tank, ezt el tudom fogadni. De szerintem az ostrom mód váltás közbeni 2 másodperces tehetetlenség, továbbá a HEAT és a nagy kaliberű tankok overmatchelése miatt nem való a super competitive kategóriába. Egyszerűen nem emlékszem, hogy valaha igazán komoly ellenállásba ütköztem volna 103B ellen. Vannak különleges helyzetek, amikor egy végjátékban bokorban ülve kellemetlen tud lenni, de ez kevés a super competitive kategóriához.

[ Szerkesztve ]

(#194436) ImpersonatoR

Nem arról volt szó hogy ha prémium tankot eladok barmikor visszavehetem kreditért?

Mert néhány tanknál nekem számol vissza.
Vagy mitől függ akkor ?

Nem szeretnem bebukni őket csak akarok venni 10 es tankokat és később visszavenni őket.

(#194437) Dr.Én válasza ooloo (#194434) üzenetére


Dr.Én
veterán

Csak nyugodtan, illetve köszönöm is. Nem vagyok sértődékeny vagy hisztis :) Tudom hogy itt jó emberek vannak, itt ebben a topicban. Segítő készek mindig. :R

Tiger 131-et várom, egész finom csatákat lehet vele menni.
Kaptam hozzá nyáron pár csatás kódot. Akkor kedveltem meg :D

WOT: kissio

(#194438) Moleman


Moleman
addikt

Ismét fasza a kliens, mentem egy ászt a Type 58-cal, garázsba visszatéréskor kifagyott, így se az eredményt nem tudtam megnézni, se a 3x-et rátenni...

(#194439) galervin93 válasza Dr.Én (#194416) üzenetére


galervin93
őstag

Annyiszor leírta már kchryss, hogy a turbó csaták nem elsősorban a sok bot, meg az mm, hanem az egekben lévő dpm miatt vannak (+ nagy alfájú dögök, de ez csak kisebb részt játszik szerepet, illetve a járművek sebességét is érdemes megemlíteni, főleg az új medeket). A pár évvel ezelőtti helyzethez képest bejött egy rakat új tank, sok közülük táras, egyik-másik még azt is megcsavarja (ld. olaszok), de itt az új orosz duplapuska stb... Szóval ezen az egészen úgy lehetne szerintem legegyszerűbben változtatni, ha a) visszavesszük az alfát (de úgy egyetemlegesen, nem marad ki semmi prémium meg hülye kifogásokkal semmi tank), avagy b) növeljük a hp-t jelen alfa értékek mellett. Azon még nem filóztam el, milyen különbségek vannak a két szcenárió között, várom az ötleteket, sejtéseket. Pl. hogy a jelenlegi magas szintű táras tankok egy tárnyi kiosztható sebzése hogyan viszonyul az ellenfelek jelenlegi vs. "buffolt" életerő ellen. Vagy az artyk sebzés-osztása pl.
Bocs ha kicsit elkalandoztam, jó kis gondolatébresztő a téma.

szerk.: nekem az ISU-122S kellene, olyan beteg az a gép, 390-es alfával 10+ lövés / perc, konkrétan le lehet vele gyalulni az ellenfelet, pláne hogy egész sokat lát kisebb gépeket. 10 csata erejéig megkaptam bérlésre, de sajna gyorsan kipörgettem. :N

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#194440) Moleman válasza Moleman (#194438) üzenetére


Moleman
addikt

Update: egészen váratlan bug, ha a piros-arany csíkos karácsonyi skin van a tankon, minden meccs után kifagy a pcsába, anélkül jól működik... Megérte erre költeni a töredékeket. :D

(#194441) peterson79 válasza galervin93 (#194439) üzenetére


peterson79
őstag

Annyira nem elvetélt ötlet az a magasabb HP és/vagy kisebb alfa. Tudnám élni :)

(#194442) jano_77 válasza HellGreg (#194384) üzenetére


jano_77
nagyúr

T-44-100 nem jött be - sajnos, pedig arra ugranék valszeg. Az az egy érdekelne még.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#194443) ooloo válasza Moleman (#194440) üzenetére


ooloo
őstag

Meg ... az Ünnepi hangulat % növekedése okán mindenképp.

Bocs ... ahhoz 72 darab dísz elég ... :B

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194444) ooloo válasza Dr.Én (#194437) üzenetére


ooloo
őstag

Na igen ... a Tigris 131 . Ez az első tank ami "gyűjtőként" , akarom mondani bérlőként a garázsomban porosodik . Amúgy nem egy rossz darab , ha a passzívabb oldalán vagy a brének ( szívatsz , és nem Téged szívatnak ) . Amúgy meg , ha adja , akkor egy seprűnyéllel is jó eredményeket lehet elérni .... a wot már csak ilyen . Szerintem.

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194445) notika77 válasza notika77 (#194229) üzenetére


notika77
senior tag

12 days of Tankmas 22-i (10.) kód: 3V1L1005G0TC04L

Tegnap nem tettem be a linket, mert valaki pár perccel megelőzött, de ide beírom, hogy vissza lehessen görgetni mind a tízet.
12 days of Tankmas 21-i (9.) kód: S4NT4M4U5T3LLM3

(#194446) Moleman válasza ooloo (#194443) üzenetére


Moleman
addikt

Pont ez az, ha tudom, hogy szar (az 59-16 is kifagyott vele, az is pont egy 1149 alap xp-s körön...), nem ezt veszem, hanem generálok még pár tucat díszt, hogy legalább az egyikkel meglegyen a 72.

(#194447) ooloo válasza Moleman (#194446) üzenetére


ooloo
őstag

Mindenképpen a %-ot kell(ene) kimaxolni . Azután nyugodtan , hátradőlve az event végéig kihúzni a kívánt festést . Én így csinálnám , ha érdekelne bármelyik zsebre vágható festés . De nem ... engem ezek hidegen hagynak . Nem mondom , a fele vicces is lehet , akár . A realitás talaján , vagy ahhoz leginkább közel álló festések fognak meg . Ebben leginkább az ujjaim között elfolyó évek a ludas . Ha fiatalabb lennék biztosan a világító , foszforeszkáló , UV varázslat ejtene rabul . Éppen ezért nem török pálcát azok felett , akiknek ez tetszik . :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#194448) Moleman válasza ooloo (#194447) üzenetére


Moleman
addikt

Az annyira esélytelennek tűnik, hogy elengedtem, megelégszem a 38%-kal egyelőre. Majd jövőre kihúzom ezeket is töredékből. :D Ilyen bughalmazba többet nem fizetek, be kell érnem a 14 dobozommal.

A kinézetük engem se nagyon izgat (bár ez a kínai pont tetszett), inkább az álca % miatt örülök nekik. Eddig csak 3 univerzális stílusom volt, azokat pakolgattam mindig arra, amivel mentem, nem a legkényelmesebb.

(#194449) ollie válasza ImpersonatoR (#194436) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem! A reward tankoknál van olyan, de valszeg ott sem mindegyknél.

***

(#194450) ooloo válasza Moleman (#194448) üzenetére


ooloo
őstag

Erre való az ASLAIN ! Tank váltáskor automatikusan visszapakolja az álcafestést , legénységet , fogyóeszközt arra a tankra , amit kiválasztottál . Gyakorlatilag elég egy közepes és egy nagy kaliberű töltésgyorsító , egy álcaháló ( álcafestés is ! ) , egy periszkóp , amit mindig az aktuálisan kiválasztott tankra "szerel" fel . Sokan köpködik , de rengeteg hasznos dolog van összegyűjtve egy csokorba . Akarom mondani pakk-ba . Próbáld ki ... legfeljebb , ha nem tetszik letörlöd . Felesleges kiadásoktól és rutinfeladattól kíméled meg magad . Nem beszélve arról , ha elfelejted felrakni a tűzoltó készüléket , mert ide-oda pakolgatod ... richtig akkor gyújtanak ki és még a hajad is leég .

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.