Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz zsloti #194598 üzenetére
Várd meg a Karácsonyi event végét ... a boltban kapható tankok mindig kaphatóak . Ki tudja mit raknak még be az event végéig . Én a helyedben ülnék az aranyon még pár napig . A Skorpion G , Progetto , ezekkel garantáltan nem nyúlsz mellé . Az összes többi szódával elmegy a két felsoroltakhoz képest . Szerintem . Egyre vigyázz , ha a két tank közül választasz . Minden apró hibát keményen büntetnek .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
vbbb
addikt
Üdv! Ha eladom a tankot amin előzőleg volt egy végleges camo pl Karácsonyi, akkor az újra felhasználható lesz egy másik tankon végtelen ideig? Szóval eladom a tankot, átrakom másra majd újra és újra? Köszi
-
-
Dobi 562
addikt
válasz kchryss #194599 üzenetére
Hasonlo tortent velem tegnap. Annyi kulonbseggel, hogy nekem csak chat-en osztotta az eszt a sarokban kempelo heavy, hogy szerinte en nem csinalok semmit kozepen (ahol egyebkent vegig harcoltam, 4k sebzessel zartam) o meg a vegjatekban mikor lerohantak, lott 3 sebzot. Szerinte a csata ott volt a sarokban es en kempeltem kozepen. Ranazetem csata utan a statjara, egy nagyon rossz jatekos volt de nyilvan o meg van rola gyozodve, hogy mindent jol csinal.
A videoban amit linkeltel a 277 egy igazi f@szparaszt volt, szerencsere ilyen onjelolt Dredd birokkal azert ritkan talalkozni.
Nem ertem egyebkent miert akadt ki ennyire, nekem minden csatamban a jatekosok 80%-a nem jo helyen van, ha neki allnek mindet kitologatni a fedezekbol akkor nem jutna idom sebezni.
-
vbbb
addikt
válasz ooloo #194606 üzenetére
Jah kb mondhatjuk mert 8 éve játszom. Néha-néha le sikerül tenni a játékot pár hónapra de amikor jön a frissítés esetleg ünnepi eventek akkor előveszem. Ja meg az ingyen prémnapok miatt, akkor húzom az összes ágat, költeni csak a dobozokra szoktam Karácsonykor. Plusz amióta megszületett a kislányom, ezt tudom mellette játszani, mert abszolút nem érdekli, nincs benne vér stb.
-
kchryss
veterán
-
grizlisandor
veterán
Jelenleg mik a meta tankok? Tier VIII és X-ben.
Fél éve (#183040) kchryss(katt) ezt ajánlotta:
"Nem változott sokat a klános meta, most is ruszki med-ek, ruszki heavy-k a leggyakoribb tankok amik kellenek.
Konkrétabban:
med-eknél: obj907 a legjobb, ha nincs akkor obj140 vagy obj430u
gyors heavy: mióta buffolták az obj260-at az lett az első számú gyors heavy mivel sikerült úgy balanszolni, hogy bár hasonló erőt képviselnek szinte mindenben egy hangyafosnyit jobb a 260 mint a 277. WZ5A is gyakori, ahol nem extra fontos hogy elsőnek érjenek oda a heavy-k ott inkább a kínait használják.
Hulldown pozícióra Super Conq/Chieftain.
Nerf előtt nagyon gyakori volt a type5, patch óta nem játszottam, nem tudom viszik-e még. Lehet átvette a helyét a Maus, vagy csak simán nem superheavy-znek városi pályákon sem.
A fenti tankok alkotják zömében a csapatokat. Ezeken kívül gyakori kiegészítő tankok: EBR, T100LT, BC25T, Progetto65, STRV, arty, de ezekből speciálisan 1-2 van adott feladatra és többnyire minden klán a már bejáratott, bevált embereket viszi velük."Linkin-t néztem valamelyik este és ott beszélt, hogy az orosz med-ek off meta, a kis alfájuk miatt. Ekkorát fordult a meta fél év alatt?
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #194593 üzenetére
Ugye ugye ... sokszor beszélek félre , de nem mindig és nem most .
Most nézem ... nagyon ügyesen kimaxoltad a a kredit bónuszt ( 50% ) . Az arany mennyiségét nézve , nem sok fizetős ládát nyitottál . Úgy azért elég szenvedős . Nem is tudom , de szerintem ingyééé el sem éred még a 40%-ot sem . Igaz ... mások húsz százalékosan többet kerestek eddig , mint én az 50 százalékkal . Na de majd most .... Zsinórban 2 csata és mind a kettő nyertes . Jóval 3000 feletti sebzéssel . A tököm kivótmá ... ( )
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dr.Én
veterán
válasz ooloo #194616 üzenetére
334 dísz meg is van a 380-ból volt egy határ ami fölé nem mentem láda vásárlás terén...
Tegnap sikerült elérni az 50%-ot...de sok csatát toltam bele, mióta itthon vagyok a leállás idejére..feltéve ha a 135 csata soknak számít egy hét alatt?
creditet gyűjtöm ahogy csak tudom, igazából szinte csak prém tankkal megyek most.
Egedül a VK bélával mentem 10 kört kb, amit most vettem meg...de eddig tetszik az is...
[link] ennek a mai napnak böjtje lesz azt hiszemCSak ügyesen kolléga és mindent bele, negatív hullámokat kergesd el, mert az a híd még áll
4221 csatád van a Skorpio G-vel?!!! TE fanatikus vagy[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Dobi 562
addikt
-
ooloo
őstag
válasz Dr.Én #194617 üzenetére
Imádom azt a tankot .... ha engedi kibontakozni a wg , akkor igazi pénznyomda . Aránylag fürge , ha elég hosszú a "kifutó" . Azért kell neki pár méter mire felveszi az utazósebességet . A löveg , ha hozza a papírformát , akkor mindent eltalál ott , ahova célzok . Nagy batár , de ha figyeled a map-ot , akkor kis szerencsével az ellenség látóterén kívül , de még a rádió hatósugarán belül tudsz mozogni . Két dolog nagyon kellemetlen tud lenni ... a lövegsüllyedés és a csiga lassú toronyforgás . Támadásban katasztrófális ... védekezésben zseniális . Úgy általában .
Ja igen .... fanatikus vagyok . Jól elférek itt , a többi fanatikus mellett ...
-
jr1994
addikt
válasz grizlisandor #194614 üzenetére
Hol streamel Linkin? Twitchen nem találtam, YT-on két hónapos a legújabb videója.
Po1son: köszi!
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
mormota79
tag
Mi ez az új tank a a csatákban strv 81?
1 óraja minden csatában van 1 -
po1son
addikt
-
-
-
HellGreg
őstag
A twitch primos csomagban megkaptam bérlésre a STRV81-et, illetve meg lehet venni akciósan. Akkor ezt nem is fogják árulni mindenkinek?
-
wwenigma
Jómunkásember
Utalom az arty-t Meg a wotot mert fagy b+...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ooloo
őstag
válasz Gubu0101 #194641 üzenetére
Értem ....
Tavaly , meg tavaly előtt karácsony környékén felduzzadt az aktív játékosállomány ... ez Januárban leredukálódott kb a negyedére . Bár nem értem , ha nem játszanak aktívan csak hébe hóba , akkor mért költenek - mert gondolom költenek - a játékra . Én biztos nem adnék egy forintot sem , ha havonta csak pár csatát mennék . De így , hogy napi szinten gurítom a csatákat , könnyen nyílik a buksza ...
Más .
A mai nyitócsaták után végre felcsillant a remény , hogy vége a bukó szériának ...
De aztán jött a feketeleves ....
Úgyhogy nem vagy egyedül ....
-
vbbb
addikt
válasz jano_77 #194644 üzenetére
How do I get my content?
Step 1: Start your free trial to become a Twitch Prime member. If you’re already a Twitch Prime member, sign in to your Twitch Prime account and click "Claim Offer" below the World of Tanks offer.
Step 2: Create an account and download World of Tanks. If you already have an account, head to the Wargaming.net Account Management window to link your World of Tanks and Twitch Prime accounts
Step 3: Log in to the game to enjoy your loot! If you're in-game now, please relog in.https://twitch.amazon.com/prime/loot/worldoftanks?ref_=SM_OM_WOT1910_CRWN
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Köszi.
Az ingyenes Prime az Amazonon elindult, de a Twitchen vmiért nem engedélyezi a csatlakozást, már mint a regisztrációt!? Azt nyafogja, hogy Óh, ne, Most nem engedélyeztük a Prime-ot az Ön fiókján!
Az lehet gond, hogy én elektronikus számlát (kártya) adatot adtam meg és nem dombornyomott-ét?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jimmy74
őstag
ob279 unió 4es küldi elkezdtem és kiprobáltam az ezer éve porosodó bérelt kőlcsöntankot a 112-őt.
lenéztem idáig egy kőrt se mentem vele hát nagyon +csalódás
mozgékony, lőveg rendben elég pontos is (gold nélkül gond nélkül )és 1 nekifutásra meglett a páncélfelfogásos küldetés.[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest