Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#148998) Emu


Emu
őstag

(#148989) wwenigma: igaz én nem vagyok unikum, de akkor tegnap nagy szemét voltam. IS7-ben ültem toptier csatában, miután átnyomtuk a heavy dühöngőt nem futottam ki a nyílt terepre "támadni" hanem okosan megálltam hátrébb, és röhögve néztem ahogy a VK100.01P illetve a Type4 kb. 30mp alatt elfogy a TD-k kereszttűzében.
Persze utána kaptam reportot, hideget-meleget, ebay accot mindent, majd mikor a végén lehoztam a csatát, a legnagyobb szószólótól kaptam egy PM-t: Sry, good job bro'

(#148996) Yofej75 ha tetszik ha nem, WOT egy társas játék, még ha egyedül játszod, akkor is. A csapatodat akkor tudod segíteni, ha mondjuk az 1000hp-s tankod életerejét minden játszott csatában lesebzed. (Ha ezt nem teszed meg, akkor a győzelemhez másnak kell megtennie) Ha tartósan összejön, hidd el minden statisztikai szám, ami a teljesítményedet mérni lehet emelkedni fog, sőt még a WR-ed is. Azonban minél magasabb szintre mész ezt annál nehezebb megtenni, ezért szajkózzuk itt mindenkinek, hogy ne azzal kezdje a játékot, hogy vesz egy 8-as prém tankot.

Nekem nem sok TD-m van, de egyikkel sem a saját zászlónkat őrzöm, sőt van amelyikkel első sorban harcolok a nehezekkel együtt...

(#148997) ddt500hu és ki a helikopter? :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.