Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4685) jolti05


jolti05
őstag

Sziasztok.

Egy 420Wos Chieftec tápról szólnék néhány szót. Nem az enyém, csak most nálam van, pontos információkkal sem tudok szolgálni.
Ismerősöm éppen otthon gépezett, egyszercsak újraindult, vagy leállt a gépe, már nem emlékszem. Ezután következett a szobában egy intenzív szag, mint az később kiderült, a tápból származott. Azóta, ha áram alá kerül a "készülék", magas frekvenciájú, sípoló hangot ad ki. Amit megfigyeltem még, hogy: Főkapcsolót benyomom, sípul, aztán megszűnik a hang, majd mélyebbről kezdi ismét, halk perzselő(valami kis zizagés, de mintha valami olvadna, vagy én nem is tudom :) ) hangot aláfestve, és ez odaáig tart, amíg nem áramtalanítom. Max 1 percig hagytam, hogy áram alatt legyen.
Nem tudom, hogy működik-e olyan szinten, hogy elindítja a gépet.

Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit lehet vele kezdeni, de a szervíz nem játszik, mert azóta már van másik tápja az illetőnek, pénzt nem akar rákölteni, de én szívesen elbíbelődnék vele. Égett/elszíneződött alkatrészek után még nem néztem, rgo még nem szedtem szét. Hozzább értő szerint esetleg a FETek mehettek galyra, a sípolás pedig tekercsből jöhet.

Köszi!

A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.