Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5062) Dare2Live


Dare2Live
nagyúr

Nem lehetne ezt a k*b*ott "kissebb új vs nagyobb régi" témát lezárni?
Van akinek ez, van akiknek az.

Én speciel édesanyámnak nézek 100%ban megbízható, 100%ban városban használt kocsit a Splash miatt jöttem be ide de odáig még nem jutottam el. És ezért:
-A csomagtér mérete "lényegtelen": A bevásárlás férjen bele oszt kész.
-Lehessen vele könynen parkolni.
-A megbízhatóság, kényelmi szempontok(magasrol való ki, beszállás!!) nagyon fontosak, volt már Suzukink és megbízhatóságra eleddig a legjobb kocsink volt, ha kényelemre a régi swift hmm "nem is volt tökéletes". (Igen jobb volt a Suzukink megbízhatóságra mint a nagy/drága autónké.)
-Van még pár egyébb szempont pl legyen benne ülésfűtés és ami még nagyon fontos de baromi szubjektív: Legyen szép, öröm ránézni a Splash meg a nők nagy részének számára szvsz ilyen kocsi, de ez majd nemsokára derül ki élőben.

Na nálunk ezért lesz 3misiért fulextras kiskocsi és nem egy böszme 4-5-6éves. Tudom képtelenség ezt megérteni és hülyék vagyunk: Kérlek hagyjatok meg minket ebben a tudatlan hülye állapotban, én/mi ebben szeretnénk meghalni: Köszönöm.

ui: Ha nagyobb csomagtérre lenne szükségünk akkor sem 4-5-6éves kocsit néznénk 3misiért hanem pl egy Honda Jazz Sedant vagy ha .... tudom érthetetlen.

más: Nem jut hirtelen eszembe ki is volt de itt vki dolgozik a suzukinál: Mi a véleménye a Splashröl?

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.