Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10896) mistixx válasza sith7 (#10886) üzenetére


mistixx
tag

Önmagában a felháborodásodat megértem és nem akarok ellene menni mert igazad van abban, hogy etikátlan dolog amit elkövettem. De ha megnézed a rep-et, semmi olyat nem fogsz látni ami azt igazolná, hogy a közvetítésben hallottak alapján játszottam.
Végig az események után mentem.
Az elején jöttek a muták, addigra már volt elég marinom. A muták megjelenése után nem meglepő, hogy starportot építettem, meg pakoltam a tornyokat.
Azután jött a földi harc ahol igazából nagy eredményt nem könyvelhettem el, mert mindig kiirtott lingekkel meg az ultrákkal.
Mi a T egyik legjobb egysége? A cloake-olt Banshee, nem meglepő módon elkezdtem azt gyártani.
Vedd még hozzá azt is, hogy az összes SC2 tapasztalatom az a lejátszott kb. 20 league meccs amit a profilomban látsz.Nem véletlen vagyok a bronz ligában. Ráadásul két arany ligással kerültem össze, így én magamban el is könyveltem a buktát.
Ha azzal a szándékkal megyek fel, hogy majd jól kihallgatom az ellenfél taktikáját, akkor több mint 1 óráig vesződök.
Előző hsz-emben van link-elve a meccs, nézd meg és gondold hozzá, hogy én közben hallom amit iSonic mond, de én játék közben úgy éreztem, hogy már legalább 1 percel később jut el hozzám a hang. Többször is volt, hogy támadott föccer és már lement a támadás mikor iSonic-ot hallottam, hogy igen végre támad.
Az meg, hogy a 6 pool lingeket kivédtem T-vel a 2. és a 3. mapon, sztem elég egyértelmű taktika Z ellen.
A 3. mapon már lekapcsoltam, erre ott meg kilép.
Megértem, hogy fáradt és szerencsére ez itt nem vérre menő bajnokság, ha azt mondja, hogy halasszuk el hát elhalasztjuk.
Még egyszer kijelentem, hogy sajnálom ami történt, egyáltalán nem mértem fel a következményeit annak, hogy a bent felejtett közvetítést nem nyomtam ki. Megkövetem föccer-t! Ha azzal enyhítek az őt ért sérelmen, nyugodtan adjátok neki a győzelmet. Etikátlan volt amit tettem. Ha kizártok a bajnokságból emiatt azt is megértem és elfogadom.
Hangsúlyozom, nem csalási szándékkal csináltam.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.