Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10385) rt06 válasza sith7 (#10376) üzenetére


rt06
veterán

erre mondjak, hogy pebkac
nekem az xp anno 3 eves volt (elotte valamelyik szerver rendszer volt fent, szoval az sem reinstall volt), mikor kijott a vista, az egesz addig birta, mig kijott a seven, s azota az van fent
minimalis odafigyelessel rendben lehet tartania rendszert
anyam gepen pl most lehet olyan 4 eves az xp, pedig testvereim mindent megtesznek, hogy kiussek a rendszert (de mivel senki sem admin, nem tudnak minden szart feltelepiteni)

platform csere is megoldhato, csak akkor van vele nemi munka (vga miatt ujratenni meg folosleges - mondjuk annyira nem, mint proci csere miatt)

restart dolgot sem ertem, hogy miert szamit az, fel perc, vagy egy perc...nekem mindegy, havonta egy restart van csak (frissito kedd utan par nappal)

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.