Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5873) KisTücsök válasza Goldwin (#5396) üzenetére


KisTücsök
addikt

Deadwood, Game of Thrones, The Pacific, Band of Brothers, Generation Kill. Sok klasszikus kimaradt még a HBO kínálatából, vagy csak nem értem a végére. A már említett Carnivàle, Six Feet Under például, ami tervbe van. A The Wire-t, The Sopranos-t vagy a Broadwalk Empire-t meg csak elkezdtem.

Spartacus 3. évad.

Nekem nagyon tetszett. Caesar és Crassus nagyon jó volt. Bár nem tudom, a kettejük kapcsolata mennyire hű a történelemhez, de nem is érdekel. Az elsőben Batiatus és Lucretia, a harmadikban Caesar és Crassus volt nagyon kiemelkedő. Majd neki kéne esni végignézni az egészet egyszerre, de így egyelőre kb nálam pariban van az első évaddal, de mindkettő lemaradva az Aréna isteneiről. Ami még a karaktereket illeti, egyedül Naevia idegesített még mindig, de az már a legeleje óta. Gannicus meg Crixus hozta a szokásost. :)

Az évad 9/10, az egész sorozat egybevéve is 9/10, de az egy jó erős kilences. :)

Agymenők 1-4

Ez hirtelen jött. TV-t nem nagyon nézek, nem láttam még egy részt sem.
Nagyon tetszett. Gyorsan le is daráltam mind a négy évadot (ami már szinkronizálva van). A karaktereket nagyon eltalálták, a színészek is jól játszanak. Főleg Jim Parsons, fergeteges. Kár, hogy ezek a kis 20 perces részek nem tartanak sokáig. Elkezdődik, észbe sem kapsz és már vége is.

9/10.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.