Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51147) nubreed


nubreed
veterán

Westworld Season 3 -t is végig néztem.

Őszinténszólva nem értem, miért fanyalognak azok, akik azt mondják, már a 2. évad óta, hogy ez a sorozat egyre gyengébb. Szerintem ez nem igaz, sőt, egyre jobb meglátásom szerint. Nagyon kevés olyan sci-fi sorozat van ami ennyire le tud kötni engem, annak ellenére, hogy ez a kedvenc zsánerem. Kb mindent nézek ami egyáltalán elérhető (Expanse, Star Trek Discovery, Picard, Altered Carbon, Humans, stb, stb, stb, még hosszasan sorolhatnám) de kevés a számomra igazán mély alkotás, ami el is gondolkodtat, ami eléri azt nálam, hogy úgy igazán átéljem a kibontakozó drámát, a Battlestar Galactica volt még ilyen nálam de most már a Westworld is az. Ezek nálam ezért 10/10 -es sorozatok. A színészi játék hihetetlenül jó, Aaron Paul -nak pedig nagyon örültem. Tudom, hogy voltak filmjei és sorozatai a Breaking Bad után de nekem azok kimaradtak, így kíváncsian vártam, hogy itt mit fog hozni és teli találat lett, azt kell, hogy mondjam. Minden színész megérdemelne 1-2 jó szót de nekem Jeffrey Wright és Ed Harris alakításai különösen nagyon tetszenek, hihetetlenül jól hozzák a karakterüket. Jeffrey Wright egyébként is hatalmas kedvencem, a Boardwalk Empire -ben láttam először, ott egy igazi g*cit alakított :D de azt zseniálisan jól, azóta nagy kedvencem.
Az autós üldözéses jelenet az egyedüli amire azt mondom, hogy kicsit tényleg gyengén sikerült, ott nekem is feltünt, hogy nagyon lassan mennek valójában de ezt megtudtam bocsájtani a többi jóért amit ez a sorozat adott. Én nagyon várom a 4. évadot, nagyon örülök, hogy lesz. Kíváncsian várom mi lesz Doloressel, szerintem nem tűnt el, csak átalakult. :D Ja Dolores, Evan Rachel Wood is nagyon nagyot alakít és mivel sajnos szegény valóban szexuális erőszak áldozat volt a való életben, én gyanítom, hogy az abban átéltekből is tud táplálkozni, amikor meg kell formálnia az úgymond lázadó karakterét.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.