Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8701) Sys85 válasza tylerddd (#8700) üzenetére


Sys85
veterán

Tudom,én sem értettem miért nem lett elég az 1 ampulla,pedig az utolsó cseppet is kifolyattam belőle.
Megemeltem,elindult lefelé,aztán az alja előtt cirka 1 centivel megállt,onnan sehova.

#Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

(#8702) klaya86 válasza Sys85 (#8696) üzenetére


klaya86
senior tag

Videókban általában raknak az ujjlenyomat olvasó felé valami súlyt, hogy ott vékonyabb legyen a ragasztó réteg. Nem tudom az a csomag része? Ha nem, akkor te használtál valamit, ami picit megnyomja azon a részen az üvegfóliát?

(#8703) Sys85 válasza klaya86 (#8702) üzenetére


Sys85
veterán

Van a csomagban egy súly,kb egy fehér gumitégla.
Használtam is.

#Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

(#8704) TODI1111 válasza klaya86 (#8702) üzenetére


TODI1111
addikt

Volt neki .
"hiába volt rajta az ujjlenyomatolvasón a leszorító súly."

(#8705) Capella válasza -Maci- (#8692) üzenetére


Capella
senior tag

Itt írtam, hogy én milyen fóliát raktam fel. Ez nem puha fólia, hanem üvegszerű a felülete, de nem annyira merev, mint az üveg.
Nem volt olcsó, de a kezdetekkor nem nagyon volt választék.
A felrakáskor volt némi gond a két szélen a buborékosodással, írtam is, de pár nap alatt teljesen el tudtam tüntetni, mintha nem is lett volna. Tökéletes sík lett a felület végül.
Az ujjlenyomat feloldással semmi probléma, nem kell erősen rányomni. Megismételt felodásra csak akkor van szükség, ha az első túl könnyedre, alig érintősre sikerül.
Csaknem olyan, mintha az eredeti kijelző lenne, azt kivéve, hogy van az U kivágás a szelfi kameránál. Sajnos ez is ilyen kivitel.
Csak azért nem mondható, hogy nincs rajta egyetlen karc sem, mert kizárólag a jobb tetejénél, ahol rácsukódik a gyári Clear View tok, ott egy kis helyen megsmirgliződött a fényes felület a zsebben hordás miatt. Használat közben fel sem tűnik. Egyben mutatja, hogy miért is kell valamilyen védőfólia a flipes tokok mellett is.
Csak azért írtam le ismét, mert a téma szóba került, és hogy a lágy hajlékony fóliák és az UV ragasztós kemény üveg között is van "élet". :K
Én meg vagyok vele elégedve, örülök, hogy elkerülhettem a ragasztósat. De mindenkinek megvan a saját szempontja...

[ Szerkesztve ]

(#8706) NY_A válasza bcl (#8690) üzenetére


NY_A
őstag

Én magam részéről érdekes tendenciát vettem észre az S Pent illetően.
Mikor annak idején az S22 Ultrát megvettem úgy voltam vele, hogy egyáltalán nem érdekel az S Pen. Végül is elfér, de engem nem izgat. Mivel a Note széria nálam kimaradt így nem volt vele tapasztalatom. Gondoltam akkor, hogy max kipróbálni fogom, de használni nem.
Mára már úgy vagyok vele, hogy erősen befolyásoló tényező lett. Gyakorlatilag napi szinten használom. Marha jó fordításra nem csak online felületen, hanem alkalmazásokon belül is, vagy képekről. Imádom, hogy ha valamit nem akarok elfelejteni csak kihúzom, leírom, visszateszem, és megvan. Nagyon szeretem, hogy kézzel tudok jegyzetelni a naptárba. Szeretem, hogy bármire, fényképre, képernyőképre tudok jegyzetelni. Ezeken felül még több apró dolog van amire használom. Nagyon megszerettem, és iszonyatosan hiányozna ha nem lenne.

(#8707) golyós


golyós
őstag

Fólia-üveg felrakása után újra hozzáadjátok az újjlenyomatot?
Nekem a MM öngyógyítós van, felrakás után újra hozzáadtam, néha ha koszos az újjam akkor nem akarja felismerni, de ez minden Samumnál így volt.
Anyázom is rendesen aki kitalálta, hogy berakja az üveg alá. Annyira kézreállt a hátlapon, nem értem miért nem ott van.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8708) bcl válasza NY_A (#8706) üzenetére


bcl
senior tag

Anno én a Note 8-cal szálltam be ebbe a vonatba. Igazából azért, mert az volt az első olyan telefon, amibe a zoom kamera is kapott optikai stabilizálást.
A toll piszkálta a csőrömet, de nem ez volt az elsődleges. Aztán annyira megszerettem én is, hogy azóta csak olyan telefonokat veszek, amik "tollasak" :)
Ha nem töröm szegény 8-at rommá, szerintem tovább húzza (valahol abban a topicban fent is van a videó, hogy nézett ki szegényke), aztán lett a 10+.
A Fold3 is azért lett, mert tollas, majd a 4 is. Most lejöttem a hajtogatós vonalról (lesz egy F4 eladó, patika állapotban, egy éves, fehér! :) )
Azt szoktam mondani, hogy ritkán KELL úgy igazán a toll, de amikor igen, akkor rettentő jól jön!
Megbeszéléseken jegyzetelni... nagyon nagyon hasznos. Boltban valamit felírni. Fordítani. Kivágni valamit a képernyőről, vagy valamit ráírni...
Igen, a Fold3/4-en még sokkal jobbabb volt jegyzetelni például :) - de ott azért zavart, hogy csak a belső kijelzőre lehet. Sokszor csak azért kinyitni...

(#8709) bcl válasza golyós (#8707) üzenetére


bcl
senior tag

Ettől féltem én is, hogy milyen lesz az ujjlenyomat olvasó a telefonon.
A Note 8-ban imádtam hátul. Aztán jött a 10+, és legszívesebben szívlapáttal vertem volna agyon azt, aki kitalálta ezt a kijelzőbe integrált kupacot... Azon a telefonon volt még gyárilag fólia, és ahogy az karcolódott (nem vészesen, inkább a zsebben hordástól picit mattult, vagy mikrokarcolódott), egyre rosszabb lett a helyzet. Nem tragikus, de a 8 villámgyors, precíz nyitása után idegesítő volt még a 10-ből 1-2 újrázás is.
A Fold3/4 oldalgombja megint fenomenális volt: gyors, pontos, megbízható. Mire a telefont felemeltem, már nyitva is volt.
Eddig az 23U elég jól muzsikál, pedig egy közepesen viseltes fóliával vettem :DDD A 10-es sorozathoz képest sokat javult a helyzet, bár nem tudom, hogy placebó, vagy tényleg. Meglátjuk...

(#8710) Capella válasza golyós (#8707) üzenetére


Capella
senior tag

Nekem nem kellett újra hozzáadni az ujjlenyomatom.
Mondjuk nem is volt fólia nélküli rögzítésem. ;) :DDD

A hátlapi ujjlenyomat olvasó nekem is sokkal jobban bejött, volt értelme mindkét kezemről is ujjakat rögzíteni.
Az előlapinál gyakorlatilag csak a jobb kezem mutató ujját érdemes rögzítenem. Kizárt, hogy más ujjammal próbálnám feloldani, mert nem esik kézre.
Hogy mi értelme volt a kijelző alá tenni? Nem tudom. Talán csak azok örültek neki, akik tartóban használják az autóban.
Még lehetne említeni esetleg a flipes tokot használókat, de nekem már úgy ráállt az ujjam azzal is, gond nélkül csúszott be a hátrahajtott fedél alá feloldáshoz, úgyhogy ezzel se volt probléma.
Ez van, meg kellett szokjuk a kijelző alatti érzékelőt, szelfi kamerát.

[ Szerkesztve ]

(#8711) Lajmund válasza tylerddd (#8700) üzenetére


Lajmund
senior tag

Én nem akarom kétségbe vonni a kolléga képességeit de furcsa ez az anomália. Amúgy én is megdöntöttem erre arra mire lassan elterült magátol. Vagy annyi kráter lenne már a kijelzöjébe hogy azt töltötte ki? Csak nem. Vagy nem tudom. Igaz én akkor tettem rá amikor kicsomagoltam a telefont sima volt teljesen a kijelző lehet úgy könnyebben terül mint amikor karcos és megállítja ragasztót ha nem full sima. Mert nálam kb egy csepp se ment kárba jól ki van számolva gondolom higy mennyi az annyi. Persze körbe megtöröltem de minimális jött ki körbe kb semmi. De minden jó ha jó a vége a karcok eltüntek és most már védve van a drága kijelző. :D

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#8712) klaya86


klaya86
senior tag

Én ezzel az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatos csak egyet nem értek. Mi a bánatért rak a Samsung utrahangos olvasót optika helyett. Értem én, hogy papíron lehet pontosabb és gyorsabb. De mivel nem két forintos telefonokról beszélgetünk, így adja magát, hogy a többség valamilyen védelemmel ellátja a kijelzőt. Ezzel viszont nagy valószínűséggel szarabb lesz, mint az optikai. Nekem nálam az S21FE és a realme gt2 pro is 10/10 , bármilyen üvegfóliával. Nagyjából mintha rajta sem lenne . És pontos, gyors mindkét telefon esetében. El kéne felejteni ezt az ultrahangos megoldást,mert gyakorlatilag nincs előnye, csak hátránya.

(#8713) MrCsiT válasza -Maci- (#8692) üzenetére


MrCsiT
addikt

A felrakás előtt nézd meg 2x a Dome Glass youtube videóját! Vagy akár többször, ha nem tiszta. Én anno az elsőt elrontottam, mert egy ponton rá kell tenni egy súlyt, de azt sehol nem írták, hogy a rárakás/levétel műveletnél a korábban pozícionált üveg odébb csúszhat, így nekem kb. 1,5 mm-el lentebb csúszott, mint kellett volna, és persze ezt csak az UV-zés után vettem észre.
Tanulva az esetből, a második rendben felment, és bár nagyon néha nem old azonnal, lehetségesnek tartom, hogy ilyenkor mondjuk túl száraz az ujjam. :F

golyós: az én kedvencem a bekapcsoló gombba integrált ujjlenyomat olvasó volna: mindennél pontosabb, nincs fólia probléma vagy egyéb bizonytalanság. :N

más: a havi biztonsági frissítést elvitte a cica? Még mindig semmi, jűlius 1-nél tart a teló?? :U (normál EUX CSC-s)

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#8714) Dave Crank válasza golyós (#8707) üzenetére


Dave Crank
senior tag

Azzal nincs baj, hogy kijelzőben van, csak ne ultrasonic lenne, hanem optikai... xiaominál tényleg észre sem lehetett venni, hogy van-e rajta uv-s üveg, vagy nincs, 100%-os volt.
Amúgy, ha üvegből nem uv kellene az ívelt kijelző miatt ez is teljesen 100/100 lenne, mert sima s23, ami ugye sík kijelzős, így a legolcsóbb, sima ragasztós üveg is jó rá, az 100/100-as.

Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

(#8715) Dave Crank válasza MrCsiT (#8713) üzenetére


Dave Crank
senior tag

Dome üveg nem nagyon tud elcsúszni, mert adott a felhelyező keret, amibe a telót rakod, abban pedig kis pöckök ott tartják az üveget ahol lennei kell.
Egyébként már raktam fel kb 4 dome üveget s22u-t is belevéve, 1 ampulla uv ragasztó elég volt mindig.

Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

(#8716) lexter00


lexter00
őstag

Fólia ügyben:En még a boltban rakattam fel fóliát,talán panzerglass a márkája, elég drága is volt ahoz képest 10 ezer környeke,nem ér ki a peremig van egy kis hézag de tökéletesen működik,nem karcolodik a pen alatt sem,ha megmarad rajta szerintem én nem cserélem le csak a telefonnal együtt

[ Szerkesztve ]

(#8717) Dave Crank


Dave Crank
senior tag

Na én meg közben, lassan 1 hete áttértem 1sim+dark mode+fhd+ felbontásra, bízva abban, hogy az amúgy is egész jó üzemidő mégjobb lesz, de semmi változás, kb ugyanaz.

Nagyjából ha 2 napos az üzemidőm és második este töltöm, akkor 4-5h sot, kb -20% 1h SOT. Volt 1 nap, amikor egész nap 20 perc sot ment a telóba akkor 24h alatt kb 16%-ot merült.

Ha a töltőről levéve az első napom épp úgy alakul, hogy alig nyomkodom, használom, mert épp nem kell, akkor elég csak a 3. este töltenem, ugyanúgy kb 4h sot-tal.

Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!

(#8718) Zototh64


Zototh64
őstag

ILO-ra megjött az augusztusi. :C

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Watch GT3 Pro, Garmin Instinc 2X Solar

(#8719) -Maci-


-Maci-
addikt

Egy kis nap indító.

08-16-2023 03:13 PM Editing. 08-16-2023 03:37 PMGalaxy S
Hello.
Let me introduce the Galaxy S23 camera/gallery August update
'm glad to finally provide the crop zoom that the members suggested and have been waiting
for a long time with the efforts of many developers, so I'd appreciate it if you could use it a
lot and give me feedbackl
In addition, we optimized the rear digital zoom image quality and high-pixel details in photo
mode, and we will announce additional supportable models as soon as they are confirmed to
be under development review.
We optimized the camera image quality and camera/gallery performance by:)) referring to the
feedback left by the members, so please tell us your questions while using it and we will
answer it quickly.
1. When zooming twice in photo/video mode, an optical lens-level image quality is provided
using a crop of a high-resolution sensor, and a double zoom lens icon can be added through a
camera assistant.
In addition, you can add a double zoom icon in the video supersteady of the S23 Ultra model.
?? Camera Assistant > Crop Zoom On: Display double zoom icon in photo/video mode
2. The Al deep learning technology-based digital zoom image quality improvement solution
(operated in a specific zoom magnification section) applied to the photo mode of Z
Fold5/Flip5 was also reflected in S23 to optimize it.
3. When shooting high-pixel 50MP/200MP in photo mode, the details were optimized by
improving the blur of general illuminance, and the cancer noise was optimized.
4. Optimized file capacity when taking motion photo in photo mode.
5. Improved motion blur when shooting a moving subject in photo mode.
6. Camera performance (inter-shot interval, supersteady frame drop, etc.) has been
optimized to improve various shooting experiences in photo/video mode.
7. In character video mode, the frame rate of big circles, color points, and glitch effects was
increased from 24fps to 30fps.
8. In front photo mode, the intensity was adjusted for natural facial shape correction
9. When photographing subjects at close range in rear photo mode of $23, 523+ models, the
focal position was adjusted to alleviate peripheral s*** *ry.
10. Updated the FAQ contents of the Camera Cyclopedia.
EAQ_link

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#8720) kengyel válasza Zototh64 (#8718) üzenetére


kengyel
nagyúr

Tényleg nagy a frissítés mérete.

kengyel

(#8721) dannyl válasza kengyel (#8720) üzenetére


dannyl
addikt

5. Improved motion blur when shooting a moving subject in photo mode.

Erre kíváncsi lennék. Aki eddig nem volt megelégedve a beltéri mozgó kutya/macska/gyerek fotókkal, az tehetne egy próbát.

(#8722) Zototh64 válasza kengyel (#8720) üzenetére


Zototh64
őstag

Nem egy átlagos havi biztonsági.
Na majd a nap folyamán kiderül, hogy mik lettek benne extrák.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Watch GT3 Pro, Garmin Instinc 2X Solar

(#8723) kengyel válasza dannyl (#8721) üzenetére


kengyel
nagyúr

Nálam pont a gyerek fotózása volt xar, biztos hogy kipróbálom. Mondjuk, egy 6- éves gyereket, necces elkapni. :)

kengyel

(#8724) dannyl válasza kengyel (#8723) üzenetére


dannyl
addikt

Az a lényeg, hogy mozogjon fotózás közben. A mostani 3+ éves telómat, ha rázom is éles lesz a kép. Azt kéne megugrani a samsungnak, hogy kicsit kisebb záridő, kicsit nagyobb ISO automatán. Mármint érzékelje, ha nem ideális a fény, akkor magától beállna erre. A kamera hardverileg tuti, hogy sokkal többet tud, mint amit szoftveresen kihoztak eddig belőle.

(#8725) xhege válasza -Maci- (#8719) üzenetére


xhege
addikt

Ez hol jött? Nálam nem lát a telefon még frissítést.

(#8726) -Maci- válasza xhege (#8725) üzenetére


-Maci-
addikt

Hu, valahol FB-n találtam. Samsungos kiadásnak tűnt, csak az S-Pen -nel leszedtem a szöveget.
Nálam sincs még frissítés. :U

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#8727) Szellem. válasza xhege (#8725) üzenetére


Szellem.
nagyúr

(#8728) golyós válasza MrCsiT (#8713) üzenetére


golyós
őstag

Nekem se jött még semmi frissítés, de gondolom a kamera frissítés miatt lefújták az alap biztonsági csomagot és egybegyúrták.

Honor 20 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM

(#8729) xhege válasza -Maci- (#8726) üzenetére


xhege
addikt

Köszi! Azt hittem már a telefonod dobta fel :)
Egyébként ha jól emlékszem korábban is volt már ilyen motion blur javítási update, de akkor nem történt érdemi különbség. Remélhetőleg ez most másként lesz. :K

(#8730) Signat84


Signat84
tag

Megoldódott ez az e-sim frissítéses dolog is! Végre értesítősávban vigyorog csak! :DD

[ Szerkesztve ]

(#8731) klaya86


klaya86
senior tag

Közben nekem is megjött a telefon. Csatlakozom egy 8/256os zölddel 🙂

(#8732) MikeWazowski válasza klaya86 (#8731) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Minek kell odairni a szín, mem és tarhely méretet ....? Írd akkor már oda az imei számot is, meg hogy milyen simeket teszel bele. Esetleg hogy hol vetted.... Nem feltétlen neked szól, ez már kb divat lett és nem tudom miért.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8733) gretzky77 válasza MikeWazowski (#8732) üzenetére


gretzky77
veterán

És ez neked miért probléma?

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#8734) -Maci- válasza MikeWazowski (#8732) üzenetére


-Maci-
addikt

Ne rontsd már el az örömét!
Még a végén azt hiszi olyan a csoport, mint a hsz-ed.

klaya86
Üdv itt. Használd egészséggel! :K

[ Szerkesztve ]

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#8735) klaya86 válasza MikeWazowski (#8732) üzenetére


klaya86
senior tag

Nyugi nem veszem magamra, nem 12 éves vagyok 😂😂 nem gondoltam, hogy probléma vagy hogy ezen bárki is fent akad. Ha érzékenyen érintett, sorry.

(#8736) Signat84 válasza klaya86 (#8731) üzenetére


Signat84
tag

Grat hozzá! Eredetileg zöldet akartam 512gb-ost, de a földön nem volt akkor pont! 😁

(#8737) bordi10 válasza klaya86 (#8731) üzenetére


bordi10
senior tag

Grat. Akkor sikerült ezek szerint :DDD

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#8738) bordi10 válasza MikeWazowski (#8732) üzenetére


bordi10
senior tag

Van baj...

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#8739) gretzky77 válasza Signat84 (#8736) üzenetére


gretzky77
veterán

Én mindenképp zöldet szerettem volna, lehetőleg 512-est de akkor csak fekete volt, így maradt a zöld 8/256. Igazából nekem elég is!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#8740) Lajmund válasza bordi10 (#8738) üzenetére


Lajmund
senior tag

Mindenkinek lehet rossz napja és nàla ez érte el azt a pontot hogy ilyenen fennakadjon. Ami szerintem is felesleges. Sokan beirtuk amikor megjött a csoportba mert szintén örültünk neki mert ku.va jó telefon :K Amúgy nekem is zöld van csak a rendes tárhellyel :P így legalább ezer lap nyitva lehet a chrome böngészöbe amit nem használok. De a tárhelyet kihasználom.

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#8741) gretzky77 válasza Lajmund (#8740) üzenetére


gretzky77
veterán

Mit takar a rendes tárhely? Ezek szerint a 8/256 nem rendes csak játék? :P

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#8742) dnelb válasza gretzky77 (#8741) üzenetére


dnelb
veterán

hát ha ugy nézzük hogy már az s20-ban is 12g volt a minimum, akkor ... ;]

[ Szerkesztve ]

(#8743) Sumptuous válasza Lajmund (#8740) üzenetére


Sumptuous
senior tag

Sok teszt szerint nincs különbség a 8/12-között, ettől függetlenül egyetértünk, nekem is jobbnak tűnik a 12-es, de csak placebo lenne?

[link]

(Mindkét féle volt nekem, illetve előtte rengeteg samsung 12GB-al. De nem sorolom fel őket, mert kollégát már a tárhely megjelölés is zavarja. ;] )

[ Szerkesztve ]

(#8744) Zototh64 válasza Signat84 (#8730) üzenetére


Zototh64
őstag

Megoldódott, csak nem tudom, hogy mi!
Eddig két koppintás (okézás) volt, pikk-pakk.
Most is két mozdulat van, csak hosszabb, és több idő.
Lehúzni az értesítési sávot, és elseperni oldalra.
Király.
Ezért viszont cserében, már nem ismeri fel, de legalábbis nem írja ki sehol az e-sim számát, csak a fizikaiét.
Szerintem ez visszalépés, az egyszerűség tekintetében minden képpen.
Sokakhoz képest sokat indítom újra a telefont, ez heti kb 2-3 alkalom, de nem terhelt meg az a két koppintás.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Watch GT3 Pro, Garmin Instinc 2X Solar

(#8745) Signat84 válasza Zototh64 (#8744) üzenetére


Signat84
tag

Nekem nem a 2 koppintással volt bajom! Az engem nagyon nem érdekelt, de azt, hogy kirakja full képernyőre az viszont zavart. Sokszor volt olyan, hogy már csináltam épp valamit a telón, erre az arcomba vágja, hogy frissítsek.

Viszont annyi, hogy most kétszer is jön az értesítés, hogy frissítsek a simre. Vagy ez csak nálam valami bug?

[ Szerkesztve ]

(#8746) MikeWazowski válasza Lajmund (#8740) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Nincs rossz napom, csak tényleg nem értem hogy miért kell oda írni. Nekem sima s23 van, itt még megértem ha vki odairja hogy 256-os mert ott van hw különbség. Ultra esetében nincs, így számomra érthetetlen. Mindegy, majd megszokom. :B

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#8747) AtHoS válasza -Maci- (#8719) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Köszi a részletes infót :R

GoodLock-ban több modulhoz megjelent szoft frissítés után Update pl. CameraAssistant-hoz is, a 2x crop nagyítást utána lehet bekapcsolni, tehát ezeket se felejtsétek el frissíteni

Mondjuk most végigfutottam a CameraAssistant kínált beállításain és a topikban olvasott "mozgó gyereket nem lehet fotózni" folyam után szembeötlött ugye amit már írtak mások, hogy a fókusz vagy sebesség előnyben részesítése beállítás mellett gyenge fényviszonyos környezetre is van több képből összerakott nagyobb kép beállítás, ami a gyors mozgású témánál lehet nem túl előnyös.
Talán erre is érdemes lenne ránéznie annak, aki problémásnak találta a mozgó témák fotózását, hátha ez is belejátszik a végeredménybe

read-only mode on the forum

(#8748) tylerddd


tylerddd
veterán

Ujjlenyomatosdi: Én i5s/i6s-en imádtam a feloldást, akár asztalra fektetve ha rátettem az ujjam, már bent is voltam és mehetett a számológép, mondjuk. A Note 9-en nagyon nehezen szoktam meg, hogy ugyanehhez emelnem kell a telefont. Bevallom, az egyik ok, ami miatt ki van zárva nálam az iPhone, az az ujjlenyomat-olvasó hiánya. Én az arcfelismeréssel nem fogok bohóckodni. Ennél a készüléknél viszont ideális a hely, a méret és elvileg ugye az ultrahangos komolyabb technika, mint az optikai. Viszont sok helyen olvastam korábbi telefonoknál is, hogy szeszélyes tud lenni. Nos, én ahogy elindítottam elsőre a telót, 4 ujjamat beállítottam és azóta veszi mindet, a (Samsung gyári) fólia felrakása után sem állítottam újra, mégis penge. Nagyon nagy pozitív csalódás az olvasottak után. Gyakorlatilag 100-ból ha 2-3x nem old fel elsőre, akkor is inkább a nem pontos ráhelyezés vagy nedves ujj miatt. Szóval én imádom konkrétan. :DDD

Más: Ringke Fusion füst színű, ha van esetleg valakinek. Másnál is "nyekereg" a két oldalsó szélen, ha taperolod? Néha nem csak hanghatás van, de a fogáson is érződik.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#8749) Zototh64 válasza Signat84 (#8745) üzenetére


Zototh64
őstag

Nekem csak egyszer jön.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 40 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Watch GT3 Pro, Garmin Instinc 2X Solar

(#8750) Szellem. válasza tylerddd (#8748) üzenetére


Szellem.
nagyúr

Más: Ringke Fusion füst színű, ha van esetleg valakinek. Másnál is "nyekereg" a két oldalsó szélen, ha taperolod? Néha nem csak hanghatás van, de a fogáson is érződik.
Én ezzel jól megszívtam. Megkaptam a Ringke Fusion Smoked-et és nyekergett a két oldala. Visszaküldtem, hogy cseréljék ki. Kaptam egy új bontatlant, aminek már csak az egyik oldala csinálta ezt. De lett megoldásom rá. :)
Fogod a tokot és a két oldalát ami ugye puha szilikon megmelegíted a hajszárítóval a legerősebb meleg fokozaton és kézzel benyomod. Mind a két oldallal ezt megcsinálod. Látszólag el lesz deformálódva ahogy benyomod, de nem! Kihűlt, felrakod a telefonra és megszűnik a nyekergés és formára áll a tok. Semmit nem fogsz látni rajta. :R
Ezt leszámítva jó tok, de ha ezt a procedúrát megcsinálod nem lesz vele semmi gondod.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.