Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) Stevee83


Stevee83
aktív tag

Köszönöm joestone a sok segítséget!!! :DD :))
Végre sikerült :) rootolt a cucc és most fut a rendszerlementés :)
mik azok az appok amiket büntetlenül lehet törölni??

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2002) rhornig válasza joestone (#1987) üzenetére


rhornig
csendes tag

"Itt a fórumban linkelve van a frissitő csomag .
Elvileg ez a csomag neve :11f29e375fbf.msm8660_surf-increment-ota-eng.root.zip"

Köszönöm, teljes siker. Megoldottam mindent.

(#2003) Stevee83


Stevee83
aktív tag

cwm recoveryben a backup nem futott végig... data-nál maradt és nem lépett tovább, ez miért lehet?

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2004) I.T.E.M


I.T.E.M
senior tag

Na urak, továbbra sincs semmi előrelépés,nyomtam én elég sokáig is,egész éjszaka rajta volt a töltőn is,semmilyen kijelzést nem mutatott. Garanciálisnak garanciális mert 2012.03.08-án lett vásárolva. Azért ez elég gáz,ha futtat valaki egy teljesítményigényes programot és közben lemerül akkor utána nem lehet már bekapcsolni sem. :(

Az is lehet,hogy az akksija adta meg magát,bár ennyi idő után nem szabadna ilyennek előfordulnia szerintem. Most egy kicsit pihentetem,aztán megpróbálom késöbb újra töltőre rakni,ha az sem segít,akkor holnap beviszem a vodához,hogy ez van. Egyedül azért parázok,mert root-olva van,mondjuk a szoftvert nem cseréltem le,csak rendszergazdai jogokat adtam magamnak,ez nem tudom,hogy kizáró ok lehet-e a garanciális javításnál?! Persze mikor átfogom adni,nem mondom nekik,hogy rootolva van,elég csak hogy nem indul el.

UI: sajnos ez nem áprilisi tréfa... :( :O

[ Szerkesztve ]

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#2005) joestone válasza Stevee83 (#2003) üzenetére


joestone
addikt

Ez sajnos elő szokott fordulni , azt gondolom nem elég stabil a recoveryben lévő kernel. Lehet csinálok egy új recoveryt . Bele akarom rakni , hogy külső sdről is lehessen telepíteni. Meg persze lehetne akár magyar nyelvű is.

(#2006) Stevee83 válasza joestone (#2005) üzenetére


Stevee83
aktív tag

értem :D mindegy akkor majd legközelebb csak gondoltam csínálok egy backupot mielőtt jobban nekiállok mókulni :D tudom hülye kérdés de az új kernelet/kerneleket érdemes felrakni? van érdemi javulás (tehát észrevehető) illetve ha felrakom akkor a telepített dolgok, beállítások megmaradnak vagy factorys lesz a deszka?

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2007) zsoltti válasza joestone (#2005) üzenetére


zsoltti
senior tag

hát ez érdekes, nekem csak külső sdt látja a recoverym, nem a nagy xda-s thread-ből tettem fel, hanem a jakaka nevű tag recoveryét!

(#2008) Szabónagymer válasza sittes79 (#1992) üzenetére


Szabónagymer
aktív tag

Ez bennem is fomerült már. Vodára aligha lehet számítani. Múltkor mertem olyan merész lenni, hogy a dokkoló után érdeklődjek. Szerintem nem is tudtak róla.
Ez itt magyar honban ennyire gyalkzátaos csak?
Szóval, ha valaki összedob dob egy normális OS-t, azt én is támogatnám!

joestone: az kivitelezhető lenne, hogy a tab saját recovery-jéből telepíteni a cwm-et?Vagy akár egy appnak megcsinálni?
Ez a 3.2 számlkjára róható, hogy pc-n keresztűl írható csak.
2.x-eknél a telórol lehetett moddolni.

[ Szerkesztve ]

(#2009) joestone válasza Stevee83 (#2006) üzenetére


joestone
addikt

A kernelcserével megmaradnak a beállítások .
A cseréjét neked kell eldöntened. Az 1 hszben illetve a tegnapi hozzászólásomban megtalálható mik lettek változtatva/javítva . Ha ezek érdemi változások akkor nyilván észrevehető különbség van a gyári kernel és a módosított között .
Nyílván talán a legfontosabb , hogy nincsenek újraindulások és az #50 kernel teljesen fixálja az időproblémát . Azzal végre normális a cwmben végzett mentés dátuma is .

@szabonagymer : Elvileg lehetne a zipeket is a gyári recovery telepítőből is telepíteni , ha alá tudnám olyan formában amit elfogad .

[ Szerkesztve ]

(#2010) Stevee83 válasza joestone (#2009) üzenetére


Stevee83
aktív tag

Köszi a választ. Egyből tehetem fel a legújabb kernelt? vagy egymás után kell őket feltenni?

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2011) I.T.E.M


I.T.E.M
senior tag

A gyári rom van rajta csak rootolva lett,emiatt megszűnhet a garanciája ? Azért kérdem,mert ha holnap visszaviszem akkor nem mondom majd nekik,hogy rootolt,csak hogy nem indul. Viszont ha pl akksit cserélnek benne és után elindul,akkor meg ott fog figyelni rajta a superuser ikon,meg a titanium backup. :U

Másik kérdés: Szétszedhető úgy,hogy nem veszik észre a szervizben ? Van egyáltalán ehhez valami szervíz leírás ? Érdekelne pár dolog,hogy hogyan állnak neki javítani,pl egy ilyen be nem kapcsolásos problémát.

[ Szerkesztve ]

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#2012) joestone válasza Stevee83 (#2010) üzenetére


joestone
addikt

Elég az utolsót feltenni . Nem kell sorban az összeset . Az utolsó mindig tartalmazza az előző verziókban javított dolgokat .

@I.T.E.M. : Elvileg a rootolástól is megszűnhet a garancia . A szétszedést nem javasolnám .
A javítást elvileg mindig a sw újratöltésével kezdik , hacsak nincs olyan szervi baj ami alapján már a legelején kiderül , hogy hw hiba.
Az LG -hez volt szervízleírásom . Ott a nem kapcsol be hiba javításának folyamatábrája úgy nézett ki , hogy meg kell mérni egy két feszültséget ha ezek rendben akkor gyári sw feltölt , ha nem akkor replace motherboard. Ha sw újratöltés orvosolja hurrá , ha nem akkor replace motherboard .

(#2013) I.T.E.M válasza joestone (#2012) üzenetére


I.T.E.M
senior tag

Köszönöm a válaszod,meglátjuk mi lesz vele.. :U

日本 - ダイレクトストリームデジタル

(#2014) #71562240


#71562240
törölt tag

Péntek óta én is tulajdonosa lettem egy 7"-os Smart Tab-nak. Az ismert típushibák fényében néhány eddigi tapasztalatomat megosztom.

1; Újraindulgatás. Péntek délután elkezdtem beállítgatni az oprendszert, csináltam google accountot. Viszonylag rendesen viselkedett a gép, aztán miután elmentem wifihez, hogy azon leresztül töltögessek programokat a Play-ről, elkezdett rakoncátlankodni, de nagyon. Rendszeresen újraindult, úgyhogy el is határoztam, hogy szombat reggel nyitásra ott leszek az üzletben, és cserét kérek. Végül olyan "kék halált" mutatott be, hogy nagyon enyhe "háttérvilágítást" mutatva elsötétült a képernyő, egyáltalán nem reagált semmire (azt nem próbáltam, hogy 20 másodpercen túl nyomom a power gombot), úgyhogy láttam, itt már csak az "akksi ki/be" módszer segíthet, ami a Smart Tab rendkívül leleményes konstrukciójából adódóan ugyebár azt jelenti, hogy meg kellett várnom, míg az akksi teljesen lemerül, ez helyettesítette az akksi "gépből való kivételét". Így is történt, miközben a melegedés jelezte, hogy a mozdulatlan szürke képernyő mellett is valamin nagyon "dolgozik" a készülék, szombat hajnalra lemerült az akksi, ekkor töltőre dugva újra tudtam indítani. Gondoltam, ismerkedek vele még a bolt nyitásáig, illetve kiszedem belőle a személyes adatokat. Ám, miközben csináltam vele mindenfélét, annyira "gyanúsan" hiba nélkül működött, hogy úgy döntöttem, adok neki még egy lehetőséget, ha a hétvége folyamán jól viseli magát, akkor mégse cserélem ki rögtön, hanem legalább szerdáig (akkor telik le a három munkanap) várok. Most ez a folyamat tart, tegnap (szombaton) elvittem ugyanahhoz a wifihez, amelyre kapcsolódva pénteken behalt, és láss csodát, órákon keresztül, a legforszírozottab használattal se tudtam belőle kihozni valami röccenést vagy akadást, nemhogy újraindulást! Úgyhogy lassan-lassan elkezdtem engedni magam, hogy szerelmi viszonyt kezdeményezzek a Smart Tab-bal, egyre kevésbé félek, hogy csalódnom kell benne. Most már másfél napja a legkisebb hiba nélkül működik.

2; Bevilágítás. Sajnos sötétben, "sötét" képernyőnél felettébb látszanak a háttérvilágítás bevilágítási foltjai, ez nem tetszik, de normál használati körülmények között nem látszik, így nagyon szép képe van.

3; "Időutazás" Amikor szombat reggel szinkronizáltam az órát a hálózati órával, már eleve fél órával előreállítódott, azután mintegy másfélszer gyorsabban mérte az időt, mint ahogy az valóságosan tellett (vajon mit szólna ehhez Einstein, ha még élne...). Ez egészen addig tartott, amíg néhány óra használat után újra nem indítottam a gépet, ekkor csodák csodájára, helyreállt az idő, és azóta is pontosan követi a hálózati időt. Hmm, érdekes.

4; Notification LED. Dec02-es build van a gépen (OTA frissítést nem talált még), kaptam már rá üzenetet, hangjelzés volt is, de úgy látszik, ebben a buildben nem világít ilyenkor a notification LED.

5; Böngészőből kiugrálás. Az enyém nem ugrál ki a böngészőből.

6; USB tárolóként működés. Ez is hibátlan nálam, Windows XP-n. Települt a tabletre a ZTE USB driver, majd a számítógépre is telepítettem a drivert, ezután Smart Tab7 megnevezéssel jelenik meg a meghajtó, amikor számítógépre kötöm, és teljesen normálisan működik "pendrájvként". Az írási-olvasási sebessége is elég magas a benne levő memóriának. Amikor még szűz volt az "SD kártyája", azt írta magáról, hogy a 12,7GB helyből 700MB foglalt, erre még nem jöttem rá, hogy mi lehet eleve rajta ilyen terjedelemben, mert az Intézőben nem látszik semmi ilyesmi.

Talán még érdekes lehet valakinek: úgy vettem észre, hogy az általam nagyon kedvelt, és a mobiltelefonomon is használt AnySoft Keyboard tabletes változata jelenleg kisebb tudású és kevésbé paraméterezhető, mint a mobiltelefonos változat.

Kérdésem is van: Jól értelmezem-e a korábban leírtakat, miszerint voltak már olyanok, akik kipróbálták, hogy az USB OTG funkció nem működik oly módon, hogy a gép mellé adott adatkábelre USB mama-USB mama csatlakozót teszünk, és abba dugjuk bele a pendrájvot?! Ezek szerint csak a várva-várt speciális dokkolóval működhet az USB OTG, és a géphez adott adatkábellel nem?

[ Szerkesztve ]

(#2015) Stevee83


Stevee83
aktív tag

Az oc-s kernelt valaki már rakta fel?? van érezhető gyorsulás vagy változás vele?

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2016) gaben1117


gaben1117
senior tag

Sziasztok!

Úgy néz ki veszek egy Smart Tab 7-est, lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. A gép bontatlan, új, de kéztől veszem. Valószínűleg mobilnetes előfizuval lett szerintem kihozva, van rá esély hogy letiltja a Voda a tabot? (ha nem fizetik a mobilnetet)

Előre is köszönöm a választ. :R

(#2017) joestone válasza Stevee83 (#2015) üzenetére


joestone
addikt

Az OC -s kernel úgy overclockos , hogy benne van a lehetőség a húzásra , de alapból a gyári frekvencián pörög a proci ez így van a #10 kerneltől kezdve .
Érezhető változások :
- szerintem a touch jobb lett .
- Némi sebességnövekedés is tapasztalható alap órajelen smartassv2 governort használva
- Működik a PPTP VPN ami a gyári kernel esetén nem mondható el
- Nincs lefagyás , újraindulás
- Az óra nem ugrál összevissza szépen stabilan tartja a beállított értéket .
- Telepíthető vele az ubuntu a gépre .
-1782 MHz-re húzva a procit majdnem 6000 pontot produkál az Antutu-ban.

[ Szerkesztve ]

(#2018) Stevee83 válasza joestone (#2017) üzenetére


Stevee83
aktív tag

Megint csak köszi a választ :d azt tudom h az oc-s kernel mi :D azért minimális ismereteket szereztem gt 540-es időkben :D csak minden új kütyünél újra alapozok nehogy megfektessem a cuccot! Most raktam fel az 50-es kerneled, van értelme az oc-st felrakni ad az overclockon kivül más pluszt is? mert akkor csak letesztelem.

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2019) joestone válasza Stevee83 (#2018) üzenetére


joestone
addikt

Ha már fent van a #50 kernel akkor az már OC -s . Milyen OC-s kernelt akarsz kipróbálni ? Arra akartam kilyukadni az előbb , hogy ha valaki a #10 kerneltől felfelé valamelyik kernelt felrakja akkor az OC már benne van , ugyaunúgy mint ahogy a megelőző verziók hibajavítása is . Tehát egy korábbi verziót nem érdemes felrakni .

(#2020) Szabónagymer


Szabónagymer
aktív tag

Műszerészként mocskos mód esz a kíváncsiság engem is, mi lehet benne? Mert SD-t ír ugyebár, de az fash memória, vagy valóban SD? Mert SSD aliga. Ha valóban SD lenne, nagyobbra cserélni.

Én arra haragszok nagyon, hogy a küső SD méretét nem "olvassa". Használok egy nagyon kassz alkalmazást, egy system app. Kijelzi a balsö memória méretét, ROM és RAMok mérett, a rendszer profilt, térerőt, wifi-bluetuth állapotát, az adroid verzióját, rendszer üzem idejét... De a RAMok méreténél mindkettőre csak a belső SD méretét mutatja.

(#2021) joestone válasza Szabónagymer (#2020) üzenetére


joestone
addikt

[link]

A beállítások->tárhely alatt szépen olvassa.
A program pedig valószínüleg azért nem olvassa mert a szokásos /sdcard vagy /mnt/sdcard a belső tárhelyre mutat míg a "külső" sdkártya a a /sd-ext és /mnt/sd-ext mappa

[ Szerkesztve ]

(#2022) Szabónagymer válasza joestone (#2021) üzenetére


Szabónagymer
aktív tag

Menüben mutatja, azzal nincs baj!
Fura volt megszokni itt, hogy teljesen másként kezeli a tárhelyeket mint egy telefon. Ez a taboknál van így, vagy a Honeicombnál?

(#2023) Stevee83 válasza joestone (#2019) üzenetére


Stevee83
aktív tag

jah értem :D okés csak ez nekem nem derült ki első hszben van külön olyan rész hogy oc-s kernel tesztelés, felrakása akkor az 50-ben már benne van :D na akkor tesztelünk. Melyik oc progit ajánlod hozzá? én lg-nél setCPU-t használtam az tabra is megfelelő?

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2024) joestone válasza Stevee83 (#2023) üzenetére


joestone
addikt

Én az antutu cpu mastert (marketről ingyenes) szoktam mostanában használni , de a setcpu-nak is jónak kell lennie .

(#2025) gaben1117


gaben1117
senior tag

A 2016-osra valaki? Ne haragudjatok, hogy türelmetlen vagyok, de sürgős lenne tudnom.

(#2026) Stevee83 válasza gaben1117 (#2025) üzenetére


Stevee83
aktív tag

A tabot nem fogják letiltani, mint a telefonokat sem szokták csak a sim kártyát amivel használták...mivel egy cég sem teheti meg a vásárlóval, mivel a tab nem csak netezésre alkalmas eszköz!! Ettől nem kell tartanod :D

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2027) joestone válasza Szabónagymer (#2022) üzenetére


joestone
addikt

Ez minden olyan eszköznél így van amelyik belső sd-t használ és meg van a lehetőség külső sd-t is belerakni , nem oprendszer függő . Azt hiszem a HTC Pyramid is ilyen többek között.

Nem olyan rossz ez a honeycomb kicsit faragni kell rajta , de egész jó. A két procit már ez is kezeli .

Kicsit csiszoltam a rendszeren , találtam egy hangdrivert amivel kicsit hangosabb a tab , a build.propban szerkesztgettem egy keveset .
Ha valaki akinek 7" tabletje van közzéteszi a /system/build.prop fájlt akkor tudok csinálni egy cwm-ből flashelhető verziót az oprendszer módosításból.

(#2028) zsoltti válasza gaben1117 (#2025) üzenetére


zsoltti
senior tag

írj szerződést vele, ellenőrizdd az adatait mikor kitölti az a biztos.

(#2029) Stevee83 válasza joestone (#2027) üzenetére


Stevee83
aktív tag

mindjárt ránézek azt felszorom boxba, ha az jó

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2030) Stevee83 válasza joestone (#2027) üzenetére


Stevee83
aktív tag

Itt a linkha ez egy 4.7 kb-os fájl :D mert azt találtam ilyen név alatt
[link]

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2031) Ronyn válasza Stevee83 (#1991) üzenetére


Ronyn
senior tag

En is így jártam, de volt egy nem tudom honnan szerzett zte driver a gépen, és az megoldotta a gondott...
Viszont az adni nem jutott el csak a második parancsig(fastboot), utána mindenre azt írja hogy "operation permitted" vagy mi...
De úgy tűnik működik a su, bar a system/bin xbin mappaban nincs semmi su mappa , a system/appsban van a su...
Elég kinkeserves volt a sok driver gond miatt... asszem így sem megy még háttértár módban, meg nem próbáltam

[ Szerkesztve ]

Ego sum... Ronyn 🧔

(#2032) Stevee83 válasza Ronyn (#2031) üzenetére


Stevee83
aktív tag

Köszi azóta megoldottak a gondok. Nehéz szülés volt de megy a root, boot anim törölve, legújabb kernel fent és most tesztelem az overclockot 1500 on :D

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2033) joestone válasza Stevee83 (#2030) üzenetére


joestone
addikt

Igen ez az . Köszi.

(#2034) gaben1117 válasza Stevee83 (#2026) üzenetére


gaben1117
senior tag

De ez például csak a Vodára igaz, vagy mindegyik szolgáltatóra? Mert én személy szerit már találkoztam letiltott telefonnal.

(#2035) Stevee83 válasza gaben1117 (#2034) üzenetére


Stevee83
aktív tag

Szerintem mindegyikre, de a letiltott telefon általában lopás miatt van és azt is csak akkor tudják megtenni ha tudják az imei számát és a saját szolgáltatója kártyájával használják (pl nincs függetlenítve) de hogy megnyugodj a legegyszerűbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot és megkérdezed hogy ismerősőd ilyet vásárolt, ez a helyzet és az adott dolog előfordulhat-e?
mást nem tudok mondani.

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2036) Stevee83 válasza joestone (#2033) üzenetére


Stevee83
aktív tag

Nincs mit, amúgy az 50-es kernellel gépre dugva csak szinten tart vagy tölt is? mert töltés az nem tűnt fel...

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2037) Szabónagymer válasza joestone (#2027) üzenetére


Szabónagymer
aktív tag

Akkor ha jól értem rendes sd kártyát használ belűről is?? De a rom gondolom nem azon van.

"Nem olyan rossz ez a honeycomb kicsit faragni kell rajta , de egész jó. A két procit már ez is kezeli."
A javított os, vagy az alap os?

(#2038) joestone válasza Szabónagymer (#2037) üzenetére


joestone
addikt

Nem rendes sd kártyát használ , hanem Ugyanúgy NAND chipet , de egybe van integrálva az mmc interfésszel .
Az alap os- el sincsen bajom , persze mindig lehet rajta tuningolni , meg javítgatni.
Az os "javítás" minimális módosítás a build.prop fájlban ami befolyásolja a tempót , illetve javít talán a kamera képen is. Illetve még lecseréltem az audio rész drivereit .

(#2039) joestone válasza Stevee83 (#2036) üzenetére


joestone
addikt

A rendes töltéshez 1000mA kellene annyi pedig nem jön az usb porton. Úgy tölti a készüléket , ha a kijelző be van kapcsolva megy a wifi , de semmit nem csinál a készülék . Így ha minimálisan is , de tölti a gépet és nem merül az akku , mint korábban. Legalábbis én ezt vettem észre .

(#2040) Stevee83 válasza joestone (#2039) üzenetére


Stevee83
aktív tag

értem :)

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2041) joestone válasza Stevee83 (#2040) üzenetére


joestone
addikt

Érzékelsz látható változást a gyári kernelhez képest ?
Tempó , touch , stabilitás .

Hamarosan lesz egy kis os javító patch , semmi extra , de remélem mindenkinek beválik .

[ Szerkesztve ]

(#2042) Stevee83 válasza joestone (#2041) üzenetére


Stevee83
aktív tag

7"es mire gondolsz? amúgy így tényleg tölt :D wifi kijelző bekapcsolva. :D

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2043) Stevee83 válasza joestone (#2041) üzenetére


Stevee83
aktív tag

még tesztelgetem, holnap írok véleményt :D

Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

(#2044) Magnat válasza Stevee83 (#2026) üzenetére


Magnat
veterán

Ez nem igaz, letilthatják a tabot, mint ahogy a telefont is, ha megvetted hűségre és nem fizeted a részletet vagy a szlát ... a tiltás annyit tesz, h a hálózatukra az adott IMEI kóddal rendelkező eszközt nem fogják felengedni, illetőleg 1-2 éve olvastam olyasmit, h már van együttműködés a 3 szolgáltató között oda-vissza, szóval ha függetleníted a készüléket, akkor is csak külföldi szolgáltató kártyájával fog menni. Persze wifi only-ként ugyanúgy műxik tovább ezután is a tab.
Egyébként nemrég futottam bele egy hirdetésbe, ahol vki mobiltelefont árult alkatrésznek, amit azért tiltottak le, mert nem fizette a szláját.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#2045) gaben1117 válasza Magnat (#2044) üzenetére


gaben1117
senior tag

Igazából az a kérdés,hogy melyik szolgáltató tilt és melyik nem. Mert nem tiltja mindegyik,az tuti. Csak annyi ellentmondó infó van a neten, hogy már nem tudom eldönteni. Eddig úgy tudom, hogy jelenleg csak a t-mobile tilt. Azért is írtam ide, hátha vki rendelkeik vmi infóval.

ui.: fel kéne hívni őket, de szerintem nem mondhatják meg az ügyfélszolgálaton

(#2046) gaben1117 válasza gaben1117 (#2045) üzenetére


gaben1117
senior tag

Nagy nehezen ráakadtam az infóra a "nagy Vodafone topikban". Ott azt írják, hogy a Voda nem tilt ilyen esetben készüléket. :C

(#2047) apuka73


apuka73
tag

Át néztem az egész netet és nem találtam megoldást a tv-re kötéshez:(

(#2048) apuka73


apuka73
tag

Nem bírtam tovább és én is megcsináltam a root-ot meg felraktam az 50-es kernelt a 10–es tabra,bár én eddig nem panaszkodtam a kijelzőre de nekem is volt néhány görgetés helyett nagyítás meg ilyenek.Most tesztelés alatt.Egyenlőre tetszik,nem találkoztam görgetési problémával és mintha pontosabb és finomabban érzékelné az érintéseket.

(#2049) apuka73


apuka73
tag

Új probléma,legalább is nálam.A gyári és a Dolphin böngésző is folyamatosan kilép,pedig az új kernel előtt csak a gyárit használtam és soha nem lépett ki.

(#2050) joestone válasza apuka73 (#2049) üzenetére


joestone
addikt

Nem a kernel lesza gond a böngészőböl való kilépéssel . Ma délután , estefelé lesz egy kis upgrade csomag ami néhány beállítást módosít . Én ezekkel használom az 50 es kernelt és nem lép ki. Igaz csak a gyári böngésző van a gépen és azt használom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.