Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) Crystalheart válasza edward2 (#19) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Tudom, milyen az, amikor van benne olaj, és milyen akkor, amikor nincs. Az én tésztám a tönkölybúzából indul a konyhámban, nem ipari.

"Az olajos dolog az ott bukik meg, hogy az olaj a víz felszínén úszik és egyszerűen teljesen haszontalan mert amikor leöntöd a vizet vele együtt az olajat is leöntöd." - Jaa, hogy ezért mondod. Való igaz, ha úgyis leöntjük, akkor hülyeség. Ami azt illeti, a régi szakácskönyvek íróinak valószínűleg eszébe sem jutott volna leönteni a vizet, inkább tésztaszűrővel szedték ki a tésztát. (Vagy eleve tésztafőző edényt használtak, ami egy lyukas és egy rendes fazék egyben: ez a letapadástól is jól véd.) Az olajrétegen keresztül. És egy vízben is több menetet lehet főzni. A különbség akkor igazán szembetűnő, amikor csak nagyon kevés, vagy semennyi tojás nem jut a tésztába.

Amúgy az milyen laza, hogy a gépek közti kommunikáció alatt tésztafőzésről értekezünk? :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.