Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14) schawo válasza Jim Tonic (#12) üzenetére


schawo
titán

Mindhárom állítás igaz.

1. Valóban nincs effektív vákuum. Azért kell vákuumfóliázni, mert így a zacskóban nincs jelen hőszigetelő levegőbuborék, ami miatt nem lenne garantálható a maghőmérséklet, továbbá se a főzés során, sem pedig a későbbi tárolás során nincs jelen levegő, így az étel nem oxidálódik, jobb az íz, és tovább eltartható.

2. Valóban nem forr a víz, és amúgy is lényegtelen, a főzéshez nem forrás, hanem hőmérséklet kell.

3. Magas fekvésű területen alacsonyabb légnyomás és alacsonyabb forráspont mellett nehezebben főnek meg az ételek, ezért is van szükség rendkívül hosszú főzési időre. Cserébe jobb a főzési minőség.

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.