Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1151) Citroware


Citroware
addikt

Na megvan a mobil, elég jó, de pár dolog meghaladja a tudásomat. Az pedig a hozzá letölthető szoftverek. Fogalmam sincs, mi jó, mi nem, stb. Pl van olyan, hogy wifi routeren keresztül küldök a gépből egy fájlt a mobilra? Technikailag megoldható lenne, csak nem tudom van-e olyan. Ha van, az nagyon hasznos, csak tudna valaki segíteni, hogy jöjjön ez létre?

(#1152) iMPeRi0R válasza Hory84 (#1147) üzenetére


iMPeRi0R
aktív tag

ezt az akksi töltöttség dolgot eddig csak 1x tapasztaltam, pedig elég gyakran telefonálok. Ráadásul ha jól emlékszem játék közben történt nem híváskor. De rádugtam a töltőre és levettem róla, egyből ok volt, sztem csak amit mutat az nem stimmel.

EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

(#1153) -B- válasza Citroware (#1151) üzenetére


-B-
senior tag

nézelődj ebben a topikban: [link]

(#1154) motorhead


motorhead
aktív tag

Áve mindenkinek!

Beálltam én is a sorba, megvettem a G3-at. Az LG Optimus előtt győzött, de most, hogy használom fényévekkel. Nagyon jól dönötöttem, hogy ezt vettem meg. Szerintem a G3 kijelzője csodálatosan szép, és brutál a fényereje. Csak 50%-on használom. Ezzel is csökken a fogyasztás ugye. És a felbontással sincs gond szerintem. Mindemellett piszok gyors.

Néhány kérdés. Hogyan lehet MP3-at csengőhangnak beállítani? Ill, hogyan lehet szintén MP3-at SMS hangnak beállítani? Hogyan lehet kilőni a 3G,HSDPA meg ilyen-olyan kapcsolatok automatikus működését? Egy menüben találtam erre utaló dolgot, de olyan mintha nem segített volna. Fiókok és szinkronizálás/Automatikus szinkronizálás.Ha lehet én csak Wifi-t használok, azt tudom manuálisan ki-be kapcsolgatni.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1155) roti86 válasza motorhead (#1154) üzenetére


roti86
őstag

A 3G kapcsolat kilövésére: DCSwitch vagy APNDroid

MP3, sms hang beállítás: Ringo Pro

Ha több program iránt érdeklődsz ajánlom ezt a topicot: Link

A marketen megtalálod őket.

Szerk.: LG Optimust próbáltad élőben a vásárlás előtt? És a G3-at?

[ Szerkesztve ]

(#1156) motorhead válasza roti86 (#1155) üzenetére


motorhead
aktív tag

Köszi a segítséget, letöltöm ezeket.

Csak az LG Optimust tudtam kipróbálni, mert a G3 egyik szolgáltatónál sem volt mintadarabként kipróbálható. Azt próbálgattam, nézegettem. Nagyon szerettem volna megnézni a Samut is de nem jött össze. Ez lutri volt de bejött, legalább is nekem és nagyon örülök, hogy ezt vettem meg.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1157) Mr.Csizmás válasza motorhead (#1154) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

gratu a választáshoz. én is a gt540 és g3 között gondolkoztam, és végül jól döntöttem :)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#1158) Alwares válasza roti86 (#1150) üzenetére


Alwares
aktív tag

Én még benne vagyok a 3 napban, szóval biztos visszaviszem. Nem fogom törögetni itt, hogy aztán majd emiatt veszítsem el a garanciát, meg haljon meg a telefon. A Gps meg még mindig nem működik benne, szóval nincs kifogás senki részéről. Ez a telefon hibás. Ekkora szoft. hibával nem adnak ki telót....

(#1159) roti86 válasza Alwares (#1158) üzenetére


roti86
őstag

Támogatom, vidd vissza és kérj egy másikat!!! Én is így cselekednék! :K

szerk: majd számolj be róla, hogy a csere készüléknél megoldódtak e a gondok.

[ Szerkesztve ]

(#1160) Alwares válasza roti86 (#1159) üzenetére


Alwares
aktív tag

Elvittem, a Samsung majd cseréli a cuccot. Remélem azzal már nem lesz semmi baj. Ha az se sokkal jobb akkor én el fogom adni. Jó telefon de nekem ezzel a wifi dologgal kicsit ki van herélve. :S

(#1161) pető bá'


pető bá'
őstag

tudom, hogy sokszor kitárgyaltátok a GPS dolgot, de csak annyit kérdeznék, hogy a "rendesen működik" az mit takar? nekem marha gyorsan talál pozíciót, csak 4200 méter pontosságot ír, amiben nyilván benne vagyok... :U (( ugyanitt egy x10 mini pro 1 méteres pontossággal jelzi a helyzetet.)) Kies szerint a legújabb szoftver, és rátettem a GPSopt progit. Tehát a kérdésem: milyen pontosságú a GPSetek, milyen beállításokkal? :R

"... and I hope you have a great day!"

(#1162) pető bá' válasza pető bá' (#1161) üzenetére


pető bá'
őstag

+ ha a "Hely és biztonság" menüpontban nincs bekapcsolva a "Vezeték nélküli hálózatok használata", akkor semmit nem talál... :(((

"... and I hope you have a great day!"

(#1163) blamix válasza pető bá' (#1161) üzenetére


blamix
csendes tag

Helo

A probléma nem csak neked van meg szvsz. , mivel nekem is ezt csinálja.

Google maps-on belül megjelöli hogy kb itt vagy 1400m-s körzetében és hali. Bár nem maga ha fordulok a telefonnal a kék háromszög is fordul , nem értem hogy nem lehet pontosan megmondanija hol vagyok.. Mondhatni nem pontos.

Maga a GPS navigáció még egyszer se jött össze, vagyis 1x félig , de valahogy betöltés közben kiirta hogy elvesztette az adatot. pech..(internetkapcsolat mellet , anélkül semmi)

Amit én kicsit kifogásolnék, hogy teljesen átlagos használat mellett 1 napot bir a telefon.
Pedig szerintem illene többet is.

A telefonban lévő Gmail-os alkalmazással meg ha jön e-mail a és van hozzá csatolt file, egyszerűen nem tudom megnyitni letölteni illetve semmi, csak ha felmegyek böngészőn keresztül a gmail-re és onnan letölti.

Összeségében pedig egyben van a telefon ezeket a hibákat leszámitva. Bizzunk benne lesz változás frissités ilyenre.

(#1164) csatara


csatara
csendes tag

Sziasztok!

Nokia E51-em van, de egy Galaxy 3-on gondolkodom.
Van valakinek tapasztalata a hangtárcsázásról? Autóban ülve most megnyomok egy gombot a bluetooth kihangosítón, bemondom a nevet (magyarul, nem kell trükközni), a telefon visszamondja, hogy mit értett, majd hívja az illetőt. Bejövő híváskor pedig bemondja (szintén magyarul), hogy ki hív. Ez kényelmes, mert telefonáláshoz elő sem kell venni a telefont.
Tud ilyet a Galaxy 3?
Azt olvastam, hogy van benne hangtárcsázás, de használható is? Tud magyarul? Lehet bluetooth-ról aktiválni?

Attila

(#1165) iMPeRi0R válasza blamix (#1163) üzenetére


iMPeRi0R
aktív tag

Az általad említett problémák egyike sem áll fenn nálam, hálistennek. Ne törődjetek bele, amíg garis a telefon...

Korábbi hozzászólásra reagálva a Ringo Pro fizetős, de mp3-mat alapból be tudsz állítani csengőhangnak szvsz. Nekem legalábbis úgy van. A Ringo helyett meg ingyenes a Rings Extended, a telefonon bárhol elhelyezett összes zenéd közül válogathatsz.

EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

(#1166) iMPeRi0R válasza csatara (#1164) üzenetére


iMPeRi0R
aktív tag

Nem vagyok nagyon pro androidban, viszont programtervező fejjel azt mondanám erre hogy ez szoftver dolga. Marketen tuti találsz ilyet. Abszolút nem telefonfüggő, mikrofon, hangszóró van a készülékben, szóval a hardver adott :)

EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

(#1167) Viktor.k


Viktor.k
csendes tag

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a laptop wifi-én keresztűl tudok e (és ha igen hogy?) csatlakozni a nethez a mobillal?
A laptopba lan vezetéken megy a net tehát nincs wifi-s routerem ezért szeretnék a laptop wifi-én keresztűl csatlakozni.

(#1168) iMPeRi0R


iMPeRi0R
aktív tag

Apropó Ringo. Feltettem még korábban, beállitottam vele sms csengőhangot, leszedtem, azóta teljesen süket, nincs hangja amikor sms jön. Hiába állitom be akármelyik hangra. Ezzel tudna vki kezdeni vmit? Hol hagyhatott esetleg szemetet a ringo? Kezd idegesíteni.

EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

(#1169) Alwares válasza Viktor.k (#1167) üzenetére


Alwares
aktív tag

Természetesen tudsz. Nem tudom milyen operációs rendszered van, de előkapod a vezérlőpultból a hálózat kezelő központot ott a wifinél csinálsz egy ad-hoc (ideiglenes) hálózatot, megkersed a Lan kábeles netedet és annak a tulajdonságai között, kikeresed, hogy más felhasználók/gépek is használhatják a sz.gép internetkapcsolatát. Aztán a telefonnal meg felmész az elkészített wifi hálózatra.
Valahogy így kell és nagyjából ennyi. Nem egy nagy ördöngösség.

(#1170) motorhead válasza iMPeRi0R (#1165) üzenetére


motorhead
aktív tag

Hogyan állítom be a csengőhangnak bármely MP3-at? Mert azt nem írtad le csak, hogy be lehet. Talán be kell másolni a media/audio könyvtárba? Ezt közben ki is próbálom..
Jah, meg is van, működik így.
Azért ezt a Rings Extended-et is kipróbálom.
Apropó. Nem tudom kinek van-volt baja az ékezetes karakterekkel, de nekem nem kellett átállítani Lengyelre a kiosztást, alapból megvannak a magyar ékezetek a hosszú gombnyomásra.

[ Szerkesztve ]

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1171) Alwares válasza motorhead (#1170) üzenetére


Alwares
aktív tag

Az nem elég, hogy a média lejátszóban kikeresed a számot és "alkalmazás mint csengőhang?". Mert mintha lenne egy ilyen menüpont.

(#1172) blamix válasza motorhead (#1170) üzenetére


blamix
csendes tag

Régebben irták , hogy elég ha a sd kártyán létrehozol egy "ringtones" könyvtárat oda bemásolod és a telefon érzékelni fogja és betudod állitani csengőhangnak.

(#1173) Face8814


Face8814
őstag

Egy elég amatőr kérdésem lenne. :B
Hogy a búbánatba tudom rátenni a billentyűzárat? 15 másodpercet nem mindig van kedvem várni míg magától lezár.....

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#1174) sagesz93 válasza Face8814 (#1173) üzenetére


sagesz93
addikt

gondoltam nem magam írom be, hanem találok erre valamit a tesztből
"Felül van a bekapcsoláshoz és a képernyőzárhoz használandó billentyű"

(#1175) Face8814 válasza sagesz93 (#1174) üzenetére


Face8814
őstag

Ó hogy én mennyire vaksi vagyok! :B
Hiába no, fel kéne keresni a szemészemet! :DDD

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#1176) motorhead


motorhead
aktív tag

Nálam a media/audio könyvtárban van a ringtones és a notifications. Előbbibe mehetnek a csengőhangok utóbbiba a többi hangos téma. Ezt követően már megjelenik a telefon csengőhang és az értesítési hangok közt amit bemásolok.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1177) motorhead válasza iMPeRi0R (#1145) üzenetére


motorhead
aktív tag

Nekem is gondom van a wifivel, most már szinte biztos. Valamit nem is lát pedig a router mellett ülök 50cm-re! Hogyan tudom frissíteni? Vagy vigyem vissza gariba??

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1178) Alwares válasza motorhead (#1177) üzenetére


Alwares
aktív tag

Én visszavittem, jövő héten kapom vissza. Majd meglátom, hogy ha frissítettek verziót és jó lett a wifi akkor csak annyi a probléma. De remélem tényleg csak annyi és nem egy szériahibás telefonról van szó. :( Mert ugye van akinek meg tökéletesen megy.

(#1179) iMPeRi0R válasza motorhead (#1177) üzenetére


iMPeRi0R
aktív tag

szerencsére azon kevesek közt vagyok, akiknek alapból is jó volt minden, szal én biztos gariba csináltatnám. majd ha lejár a gari ráérek hákolgatni :)

EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

(#1180) evil007


evil007
tag

nekem eddig a wifivel egyik firmware n se volt bajom se a gyárin se az XJWI4 se a 2essel

launcher pro meg nálam se akadt sőt még gyorsabb m2 firmwaren mint a gyári Twlauncher

[ Szerkesztve ]

(#1181) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Ti honnan szereztek firmwareket, és hogyan rakjátok fel? Van valami hivatalos forrás firmware-ra, vagy csak hákoltak vannak?

(#1182) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Flash Player még nincs rá, vagy nem is lesz? Játékok milyen érhetőek el rá?

[ Szerkesztve ]

(#1183) Karma válasza SzlobiG (#1182) üzenetére


Karma
félisten

Nem lesz Flash, mert egy generációval alacsonyabb szintű a CPU, mint amit az Adobe meghatározott, mint minimum szint.

A játékok passz.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1184) Alwares válasza Karma (#1183) üzenetére


Alwares
aktív tag

És amúgy milyen CPU kell a flash támogatáshoz? Cortex A8 már elég lenne?

(#1185) SzlobiG válasza Karma (#1183) üzenetére


SzlobiG
félisten

Értem, hát akkor megy vissza valszeg a media marktba.:D

(#1186) Karma válasza Alwares (#1184) üzenetére


Karma
félisten

Így van. Az ARMv7 architektúra kell hozzá, gondolom a sok grafikai számításhoz kihasználják a NEON-t, vagy valami hasonló indok áll a döntés mögött.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1187) iMPeRi0R válasza Karma (#1183) üzenetére


iMPeRi0R
aktív tag

Ú az szívás, 2.2-vel se várható a flash? Akkor natív bejeweled blitzet a népnek!! :)

EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

(#1188) Karma válasza iMPeRi0R (#1187) üzenetére


Karma
félisten

Nem lesz sose. [link]
Bár "sohase mondd, hogy soha", elhanyagolható a valószínűsége a dolognak.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1189) motorhead válasza iMPeRi0R (#1179) üzenetére


motorhead
aktív tag

Vaklárma volt, mert jó a WIFI a telóban. Órák óta fent vagyok a neten az itthoni hálózatomon. Más kérdés persze, hogy van olyan hálózat amit nem is lát, ilyen az említett amitől fél méterre ültem.De nem értem mitől lehet, hiszen ua. a titkosítás és a beállítások sem mások. Lehet, hogy bizonyos routereket nem is lát? Érdekes. Már csak a GPS-t nem próbáltam.
Mindemellett még számomra az is érdekes, hogy a wifi ereje sem az igazi. Úgy értem, olyan mintha le lenne csökkentve a hatósugár ereje. Ezt lehet állítani valahol? Nem látok ilyen opciót. A régi PDA-mban volt ilyen lehetőség. Persze akkor jobban szívta az akksit, de sokkal jobb volt a térerő úgy.

Még egy kérdés. Van olyan alkalmazás, ami a hívó fél fotóját nagyobban mutatná a bejövő híváskor? A gyári nem igazán tetszik, mert elég apró a hívó fél fényképe. Ill. létezik e olyan telefonkönyv ahol a fent említett fotós megjelenítés nagyobb. Amikor ki van listázva a névjegyzék.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1190) thomasa válasza Karma (#1188) üzenetére


thomasa
senior tag

Magamhoz nyulok, ha nem támogatják a flash-t ezen a telon...

(#1191) Alex91 válasza motorhead (#1189) üzenetére


Alex91
félisten

MAC cim szures, kioszthato IP cimek szamanak korlatozasa esetleg nincs a routeren?

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1192) Karma válasza thomasa (#1190) üzenetére


Karma
félisten

Akkor jó szórakozást :U

“All nothings are not equal.”

(#1193) Viktor.k válasza Alwares (#1169) üzenetére


Viktor.k
csendes tag

Szia!
Létrehoztam egy Ad-hoc hálozatot engedélyeztem a megosztást is, de nem látja a telefon a laptopot mit kell még beállítani?

A laptopon Windows 7 Home Premium van

(#1194) roti86 válasza motorhead (#1189) üzenetére


roti86
őstag

"Még egy kérdés. Van olyan alkalmazás, ami a hívó fél fotóját nagyobban mutatná a bejövő híváskor"

A program neve: Full screen caller id A progi sajna fizetős, de google a barátod :K

Ha kérdésed van az android alkalmazásokkal kapcsolatban: Link

(#1195) kvarhegyi


kvarhegyi
csendes tag

Sziasztok!

Marketbe próbálok belépni. Google accountom van, begépelem amit kell.
Signing in...
Aztán hibaüzenet:
Can't establish a reliable data connection to the server.

This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care.

3g-vel vagyok, internet működik.
Mit rontok el?
Köszi.

(#1196) blamix


blamix
csendes tag

helo.

Egész nap probálgattam a GPS-t , új szoftverrel itt ott álló helyzetben, mozgóba bárhogy de sehogy se találta meg a jelet.
Innentől kezdve nem tudom eldönteni, hogy maga a GPS vevővel van probléma, vagy szoftveresen nem nyerő. és várjak a frissitésre. Használtam GPS opt.-is.szóval se vele se nélküle nem ment.

Olvasgattam vissza de különbözőek voltak a tapasztalatok.

Ötlet esetleg?

(#1197) motorhead válasza roti86 (#1194) üzenetére


motorhead
aktív tag

Köszi!

Közben megtaláltam ezt, egy apps pack-ban. :)

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#1198) evil007


evil007
tag

probléma az lehet h amit nm látott az egy rejtett hálozat és cs u tudsz rá kapcsolod ha külön hozzá adod

(#1199) kispéé


kispéé
aktív tag

Sziasztok!
SMS karakter számláló hogy müködik pontosan? Mert nálam nem akar előjönni sehogysem, hiába gépelek sokat. Ja és fekvő módban se akaródzik menni. Mi lehet a gond?

(#1200) motorhead válasza evil007 (#1198) üzenetére


motorhead
aktív tag

Ezt most nekem írtad? A routert én konfiguráltam, minden más látja csak a teló nem...

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.