Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-16 17:31:29

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10651) raziel01 válasza Aryes (#10646) üzenetére


raziel01
veterán

Minden maxon van. Tescoba visszavittük. Azt mondja találkoztak már ilyennel, majd a szerviz megcsinálja. 2-3 hét.

(#10652) Vangelis válasza RVR400 (#10650) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Ha tudnám :D

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#10653) Aryes válasza raziel01 (#10651) üzenetére


Aryes
nagyúr

Szerintem a fülhallgató kapcsolója, ami megszakítja a hangszóró fele a hangot, mikor fülest dugsz bele, valahogy kiakadhatott.

(#10652) Vangelis: vagy PH nagyúrként akár ismerhetnéd is a kódok beszúrásához használatos tag-et, amivel nem kúrnád szét a fórumot...

[ Szerkesztve ]

(#10654) Vangelis válasza Aryes (#10653) üzenetére


Vangelis
nagyúr

sosem használtam :)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#10655) torma1981


torma1981
veterán

Sziasztok.

A tabletem most van pont 9 napja 2 órája bekapcsolva és 49%-on áll az aksi. :) Sokat volt tétlen állapotban igaz,de azért neteztem rajta. De azért nem semmi.

(#10656) Aryes válasza torma1981 (#10655) üzenetére


Aryes
nagyúr

Kijelzőidő mennyi?

(#10657) torma1981 válasza Aryes (#10656) üzenetére


torma1981
veterán

2 óra.

(#10658) Black_Raven


Black_Raven
veterán

Üdv.Most néztem négy és fél órája kapcsoltam be 95%-on,kijelző idő:2óra 45perc és 59%.Végig wifin böngészve plusz 10perc telefonálással.Ki tudja hol és mennyiért lehet venni fóliát rá./nem ipad minit/A választ köszi.

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10659) RVR400 válasza Black_Raven (#10658) üzenetére


RVR400
veterán

Én az Ipad Minihez való tempered glasst vettem rá, a kameránál ott a lyuk, ott elfér. :)

(#10660) Aryes válasza Black_Raven (#10658) üzenetére


Aryes
nagyúr

Minek rá? Olvass vissza, előbb tönkremegy benne valami, mint hogy elkopjon rajta az üveg. ;]

(#10661) Black_Raven válasza Aryes (#10660) üzenetére


Black_Raven
veterán

Csak ezt az oldalt olvastam 1év sok idő még csak 4hónapos a gép.Meg mindig ráejtek va!amit.Telefonálásnál viszont nagyon halk max hangerőn is,csak tudnám miért.Ezt leszámitva kifogástalan egyelőre.Rendesen tölt is bárhogyan,de szerintem a 2A-s töltő sok neki.Én arra gondolok hogy az teszi tönkre egy idő után.Már jártam úgy csak nem ezzel,azóta gyengébbel nyomom.Szóval nincs gyári fólia?Már régen voltam a tuskóban.Jó ez a gép csak picit LASSÚ.

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10662) AndrewBlase válasza Black_Raven (#10661) üzenetére


AndrewBlase
senior tag

Gyári fólia nincs rá/hozzá.
Méretazonos fóliát tudsz esetleg venni rá Ipad mini, teclast p89 mini képében, vagy veszel univerzálisat pl a sparban, és méretre vágod.

Miért mindig én???

(#10663) csubuka válasza Black_Raven (#10661) üzenetére


csubuka
addikt

Bar a 2A-es tolto rombolo hatasa alapvetoen nem szabadna, hogy bejatszhasson: kinai alja tervezesnel igaz is lehet. Oke, hogy a toltesvezerlo a gepben elvileg 2A-re van kitalalva es mindig annyi aramot vesz fel amennyi eppen kell, amde az siman meglehet, hogy a 2A-es toltes kombinalva a teljes fenyeros hasznalattal (a kijelzo a masik nagy hoforras), kozben youtube video nezegetessel kicsit tulmegy azon a TDP-n, ami biztonsagos lenne a kutyunek. Elszamolas miatt vagy trehagykodasbol ez lehetne akar a helyzet...

Mivel a gep ami a szervizben (gondolom kuka lesz a vege) van mindig a gyari toltovel volt toltve, amelyik el meg az meg egy xperia 750mA-essel. Azzal nehez lenne, hogy melege legyen. Siman lehet, hogy kisporoltak mondjuk azt, hogy a homerseklet szenzorok jelere visszavegyen a toltesvezerlo az irambol a hidegebb uzem elerese vegett. :) Sajnos ez megeshet nem kelloen korultekinto tervezesnel es par korulmeny kellemetlen osszejatszasakor. 40 fokban kemeny hasznalat mellett teljes svunggal tolteni egy eltervezett konstrukciot pl. nem feltetlen egeszseges.

[ Szerkesztve ]

(#10664) Black_Raven válasza csubuka (#10663) üzenetére


Black_Raven
veterán

Szerintem ha úgy használná valaki a gépet mint ahogy leirtad,nem egy évet hanem egy hetet se birna ki.Holott gondolom hogy ebbe is egy egy hightech technológiájú töltésvezérlőt épitettek be egy dollár értékben.A tesco kicsit túlvállalta magát a két év garival mert annyit az Apple se mer adni,pedig az kibirja a több év használatot is,de milyen áron?Minden esetre ez a tablet a 15000-ret akkor is megéri ha egy év múlva kidobod a kukába.A tesco meg ha 2év garit akar adni legközelebb akkor az Apple-tól rendeljen saját márkás terméket.Én különben még nem mertem klpróbálni maximum fényerővel se,próbálom kimélni ezt a szépséget.😀

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10665) Aryes válasza csubuka (#10663) üzenetére


Aryes
nagyúr

Jól okoskodsz, szerintem is valami ilyesmi lehet az ok. Azt kéne csak tudni, hogy akinek tönkrement, az sokat használta-e töltés közben.

(#10666) domerator válasza csubuka (#10663) üzenetére


domerator
veterán

Szerintem nagyon sok mulik a tolto minosegen... az enyem kezdetektol csak iphone toltovel volt toltve es igaz keveset hasznaltam, de egy ev utan is tokeletes.

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#10667) lacafaca


lacafaca
őstag

Bő egy év után a konklúzió:
az egy éve elkészült Abel 5.58-as script feltolása után a mai napig egyetlen kiakadás, újbóli felrakás kikapcsolás! nélkül teszi a dolgát ez a vacak. :D . Soha nem volt a gyári töltőjén (1A htc tölti minden este alvó módban), soha nem volt töltés közben használva és soha nem volt a fényerő 50% fölött (mert amúgy elviselhetetlen a max fényereje szerintem). Kopkopkop eddig mükszik, minden rendben vele és ha most a kukába kellene dobni, mert kileheli a lelkét, akkor sem keseregnék, mert amibe került az szerintem bagó volt és ennél sokkal drágább kütyük is hasalnak meg gariidőn túl, ennek meg még van 11 hónapja meghalni költségmentesen...szóval aki fikázza, az nem is tudom mit várt ennyiért...

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#10668) Imike_80 válasza Black_Raven (#10664) üzenetére


Imike_80
aktív tag

Mi is kíméltük ezerrel, gyári fólia rajta, kb. 5-ször lett feltöltve, de lehet, hogy sokat mondtam. Erre elromlott e-mail írás közben a kijelző bal oldala, s a gyönyörűnek hangzó 2 év Tesco garancia ellenére azt állítják, hogy a MI hibánkból történt egy kijelző törés, emiatt 10.170 Ft-ot kell fizetni a kijelző cseréért. Úgy, hogy a gyári fólia rajta van.
És pont így gondolkodtunk mi is, hogy NE rendeljünk Kínából, itt van ez, kibír talán 1-2 évet, akkor már megérte, mégiscsak van Helyi, rendes garancia. Erre tessék...

(#10669) Black_Raven


Black_Raven
veterán

Ez igy van.Én amikor megjelent az MA tesztje már akkor szemeztem vele,de nem kaptam a tescóban.Aztán elfelejtettem és hónapok múlva láttam meg,igaz fehér szinben arany hátlappal/feketét szerettem volna/a kezembe vettem néztem,bekapcsoltam és csak annyit mondtam:ez már az enyém.És azóta is kifogástalan,igaz csak kikapcsolva töltöm csak egy Samu töltővel.Az eredetin amikor láttam a 2ampert mondom na ne!Ipari gépet töltenek ilyennel.És remélem sokáig boldogitjuk egymást ráadásul droidon.

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10670) Bambuszpro


Bambuszpro
tag

Én a 0,85 amperes sony tőltömmel töltöm. A 2 ampert én is soknak találtam ezért használok gyengébbet. Én mindig estére teszem fel tölteni de akkor értelemszerűen nem piszkálom de be van kapcsolva. Nekem szeptember óta van meg és olyan 5-6 órányi kijelzőidőt produkál 1 feltöltéssel.

Amikor megvettem az ide feltöltött tárhelybővítős frissítést egyből felraktam rá. Időnként (kb 100-120 óra üzemidő után) másnak is újraszokta indítani magát? Engem nem zavar csak furcsáltam mert más kütyüm eddig nem csinálta.

Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

(#10671) Black_Raven válasza Imike_80 (#10668) üzenetére


Black_Raven
veterán

Sajnos ezt hivják gyári hibásnak,és az ilyet nem lehet kiküszöbölni.Mondjuk azt senki nem reklámozza hogy a kijelzőre nem vonatkozik a garancia.És majdnem minden gyártó/forgalmazó alkalmazza,a mobiloknál is.Nekem Navonom van de a szerviz nyiltan megmondta hogy a kijelzőre nem vonatkozik a garancia,tökmindegy hogy törött vagy hibás!

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10672) violentSt válasza Black_Raven (#10671) üzenetére


violentSt
tag

Többször volt már szó itt a kijelző meghibásodásáról, ill., hogy a szerviz elég furán áll a garithoz. Nem csak kijelzős esetekben... Amennyiben nincs külsérelmi nyom nyert ügyetek van! A varázsszó: fogyasztóvédelem!!!
Egyébként is nekik kell bizonyítani, a nem rendeltetésszerű használatot (eslő évben biztos) Márpedig egy külsőre makulátlan gépnél ezt elég nehéz. Szóval ne hagyjátok magatokat!!!
A törött (pókhálós) kijelző meg nem egyenértékű a féloldalt (gyári hibából adódó) lehalt kijelzővel. A töltöről meg annyit, h én a gyárit használom még a moto g-mhez is lassan 1 éve és semmi gondom sem a teloval sem a tabbal. Hozzateszem én a véletlenűl magasabb órajelű procival szerelt példányt fogtam ki. De nagyon meg vagyok vele elégedve. Pedig van használva rendesen napi szinten.

[ Szerkesztve ]

(#10673) domerator válasza Black_Raven (#10669) üzenetére


domerator
veterán

Akkor neked is elmondom, hogy nem az számít, hogy hány amperes a töltő, hanem az, hogy milyen egyenletes egyenfeszültséget képes biztosítani, mennyire jó minőségű.

Volt egy teszt pár éve, ahol tizenegynéhány töltőt vizsgáltak labor körülmények között, többek között szkóppal... na ott volt aztán olyan szőrös "egyenáram", hogy hangszórón zenélt is volna és nem egy töltőn, hanem a többségén!!

Tetszik vagy nem, az Apple töltői voltak a legjobb minőségűek.

Az Opendottomat töltöttem az ipad 2 amperes töltőjével is, semmi baja, MERT csak annyit fog felvenni a kütyü, amennyi neki kell, rákötheted akár 200 amperes, de JÓ MINŐSÉGŰ feszültségforrásra is.

[ Szerkesztve ]

Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

(#10674) Black_Raven


Black_Raven
veterán

Valaki nem tudna segiteni,az MXplayer videolejátszó OTG-pendriven lévő filmet lejátsza de nincs hang.Kiirja hogy az AC3 audio formátumot nem ismeri,letöltöttem az x86 kodeket hozzá de továbbra sem jó.Beléptem az egyéni kodek beállitásba az android-data-file-mxtechstb de nem marad bent mindig visszaáll az mx alapbeállra.Töltöttem le másik lejátszót ami tud ac3-mat azzal jó a hang de én az mxet szeretem.Segitsen valaki aki mxet használ!Köszi.

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10675) dilajoska1 válasza Black_Raven (#10674) üzenetére


dilajoska1
őstag

Szia. Ugy tudom hogy már elég rég óta nem támogatja az AC3-at! Én helyette a VLC-t haszálom!

Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)

(#10676) kisspall válasza Black_Raven (#10674) üzenetére


kisspall
aktív tag

MX Player-AC3
Ezt töltsd le és kibontás után tedd a belső memória gyökerébe:
[link]
Innen van:
[link]
Indításkor felismeri, nem is kell betallózni.

[ Szerkesztve ]

(#10677) Black_Raven válasza dilajoska1 (#10675) üzenetére


Black_Raven
veterán

VLC for Android?Köszi

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10678) dilajoska1 válasza Black_Raven (#10677) üzenetére


dilajoska1
őstag

Igen. Nincs mit de lehet hogy az utánam lévő hsz segít!

Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)

(#10679) Black_Raven válasza kisspall (#10676) üzenetére


Black_Raven
veterán

Letöltöttem.Valóban segitett.Köszönöm szépen.

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#10680) saca23


saca23
aktív tag

helosztok
Érdekelne, hogy hol találom a reset gombot a tableten?

(#10681) Aryes válasza saca23 (#10680) üzenetére


Aryes
nagyúr

Hangerő le + power gomb 10mp-ig nyomva tart.

(#10682) Mokush


Mokush
tag

Töltőjével kapcsolaban: kb. 10. -15. töltésnél kikapcsolt töltés közben(!). 0%-ra merült. Betettem egy műszert a töltőfej és a kábel közé, 0,4A-t mutatott. Gondoltam, ennyire visszafogja a szabályozó áramkör, sebaj. Aztán kicsit később azt üzente az Android (még sosem láttam ilyet), hogy túl kicsi a töltőáram. Azóta egy Asus Transformer 2A-es töltőjével használom, műszer szerint 1,85A-rel kezdi tölteni, teljesen rendben van.

(#10683) Quqesz


Quqesz
nagyúr

Múlt héten visszakaptam tecsóban a halott tabot, amire 6e usb csati javítást akartak kérni, pwdig az jó volt. Első lendülettel bevittem a flaghoz és kicsit felháborodtam ezen, közölték xarrá ment az usb és így nem lehet újrahúzni a szoftvert. Persze kamu volt és kíváncsiságból hamár annyira mondta a nő, hogy ők megcsinálják adtam egy esélyt. Nos tegnap jött az sms és ma elmentem érte és láss csodát működik! Az usb csatit kicserélték, a műanyagot körülötte kijavították, nincsen szétbarmolva a ház sem. Bekapcsolás után ment szépen, majd itthon felraktam a frissítéseket(első kettő ota) és most belakva megy rendesen. Egyelőre......ami dúrva, hogy a flag polcain kb olyan 50-60 db ott figyelt javításon!

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#10684) torma1981 válasza Quqesz (#10683) üzenetére


torma1981
veterán

Az a Flag egy szarházi cég. :-( Átvernek, hazudnak.

(#10685) csubuka válasza Quqesz (#10683) üzenetére


csubuka
addikt

Eszerint amúgy is meg tudták volna csinálni csak ingyen mégsem akarták, így rád lőcsölték az USB hibát (ami csak csinosság, külső dolog volt amúgy), hogy valami javíthassanak és ne ingyen kelljen dolgozniuk? *Vagy azért eszerint külsérelmi nyom volt az USB-nél nem?

[ Szerkesztve ]

(#10686) Quqesz válasza csubuka (#10685) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Nem lettek a szivem csücske és ja nem volt baja az usb csatinak a műanyg takató tört ki, mint itt sokaknak. Most fczett épp a gogli play szolg, remélem ez nem előjele vminek. Tuti még1szer nem fizetek érte. De még így is bejönne a tab csak jó legyen...

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#10687) csubuka válasza Quqesz (#10686) üzenetére


csubuka
addikt

Ezek után kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a saját teljesen döglött, de makulátlan tabommal :D Ott is gondolom lesz valami mókás kitaláció. Fekete mágiával ráhatottam, hogy se-kép se hang megmakkanjon vagy hasonló.

[ Szerkesztve ]

(#10688) Quqesz válasza csubuka (#10687) üzenetére


Quqesz
nagyúr

A tecsóban ajánlották a személyes megjelenést a szervízben,élőben már nem nagy vitézek, de most tényleg úgy fest vmi jót is tettek. Az idő megmondja....

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#10689) csubuka válasza Quqesz (#10688) üzenetére


csubuka
addikt

Köszi, akkor ha gond van, majd megyek úgy is.

(#10690) Süvi válasza csubuka (#10689) üzenetére


Süvi
őstag

Én Miskolcról biztosan nem fogok :)

(#10691) Minstrel


Minstrel
senior tag

Volt itt olyan aki a nemhivatalos tárhelymódosítással adta szervizbe a szerkezetet? Szóltak érte? Mert nekem az volt rajta és pár napja rájött, hogy nem kapcsol be, most így adtam be.

(#10692) tatararpad válasza Minstrel (#10691) üzenetére


tatararpad
őstag

Ha komoly a hiba, nem csak a gomb van kicsúszva meg az akksi mondta be az unalmast, akkor valószínűleg ők sem fogják tudni bekapcsolni, hogy ez kiderüljön.

(#10693) Quqesz válasza Minstrel (#10691) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Factory resetet nyomtál(ha csak ez a hiba,akkor lehet lebukás)? Elvileg ha jó az usb portod, akkor újrahúzzák az egész rendszert, tehát mind1....

Nos nem akarom elkiabálni, de eddig jó a tab......:)

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#10694) Minstrel válasza Quqesz (#10693) üzenetére


Minstrel
senior tag

A factory reset a power+hang le? Azt nyomtam, de nem csinált semmit.

(#10695) Quqesz válasza Minstrel (#10694) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Power+hang fel

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#10696) Minstrel válasza Quqesz (#10695) üzenetére


Minstrel
senior tag

Akkor ügyes voltam :D (#10681)-ben azt olvastam, hogy hangerő le, azt hittem az a jó.

(#10697) Aryes válasza Minstrel (#10696) üzenetére


Aryes
nagyúr

Az a reset gomb. :)

(#10698) besaints


besaints
tag

Sziasztok!

Az Összefoglalóval mi történt, eltűnt? Néha nézek be ide csak, de úgy rémlik, mintha régen lett volna.
Hasznos tudna lenni..

Most csak annyit szerettem volna a fórumban megosztani, hogy a legfrissebb Windows 10 (64-bit) alatt a korábban fórumba beküldött driverek nem voltak jók, de ez a 2 újabb ment szépen már:

IntelAndroidDrvSetup1.10.0.exe
iSocUSB-Driver-Setup-1.0.4.exe

A hivatalos gyári tárhelybővítéshez kellett.

Innen szedtem le:
[link]

Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...

(#10699) Aryes válasza besaints (#10698) üzenetére


Aryes
nagyúr

Köszönjük szépen! Összefoglaló a mélyvíz topikban volt, de úgyse igen szerkeszti senki.

(#10700) Atish19


Atish19
őstag

Sziasztok. Milyen reális áron lehet jelenleg megszabadulni egy ilyen kütyütől? 1,5 év garancia van még rá és nagyon keveset volt használva (kb 10 üzemóra :D ).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.