Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6030) Kolondrum

No fiúk! Aki hajlandó rá nézze meg a következőt és írja le a tapasztalatait. Feltolja a 1508-at, a hálózati elérést kettős módban hagyja majd mindenféle előzetes matatás nélkül felteszi a 9db frissítést 25Mb méretben, a telefon kéri az újraindítást. Ezek után nálatok mi történik? Mert a történés miylensége függ attól a frissítés megkezdése előtt milyen módban volt a hálózat. Az egyik eredménye egy fasza teló a másiké egy soha véget nem érő újraindulási ciklus.
Biztosan valami nem klaffol a frissítés körül mert a hiba csak akkor jön elő ha frissítek és a hálózat kettős módban van. Frissítés után már lehet variálni.

Ja és egy érdekesség. Én telenoros vagyok, itt elég gyenge a 3G (hegy mellett lakom). Ga GSM módban van a telefon full a térerő, ha kettősben kiírja, hogy 3.5G és szintén jó a térerő, az érdekesség akkor jön amikor simán a 3G-t választom ki. Ekkor egy pillanatra kiírja, hogy 3G majd átugrik 3.5-re, de a térerő éppen olyan mintha egy másik telón nézném a 3G-t magában azaz 2-3 csík. Régen ez nem így volt úgy rémlik. Tudott magában is menni a 3G. Frissítés előtt is ez van.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.